Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Ziga kaže...

Ispričavam se na off topicu

zna li netko gdje kupiti foliju za auto stakla? Bio sam u Intersparu imaju 300x76cm za neku smiješnu lovu ali u dvije verzije, BLACK i ULTRA BLACK.

Ja bih nešto još svijetlije od crne nijanse.

PS: ne zanimaju me Llumar, 3M i slične

hvala

Probaj ove pitat, kod njih sam ja mislio obljepit kučište u foliju imitacije karbona, ali ćini mi se preskupo {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo namontirao felge napokon.. danas taman u blizini firme mi se matice počele odšarafljivati {#} počelo nešto tresti i strugati.. sva sreća imam iskustva sa odpadanjem kotača pa sam odmah znao o čem se radi {#}

malo sam i iskuckao čekićem blatobran koji mi je neki kreten na parkingu prije par mj. udubio ... još treba limar popraviti ali barem više ne strši {#}

i da trebam si dati napraviti kapice, jer su originalne odvratne {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 21:55 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

na čavićevoj praona? {#}

iznenađen i uvređen!
17 godina
Vaš Auto Snova

visok je ko koza

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@thedream

affirmative {#}

@Hacker002

barem se može na rizol popesti {#} ma toliko je visok da ide i offroad {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kurvinjska praona mamu joj j*bem, ne pere toliko loše čak koliko ima neku lopovsku tarifu, za 20kn moraš prat, ne daj Bože da podvozje malo od soli poželiš proći {#}, vrijeme istekne za čas.

Ona je meni najjača na rotoru kod City Centra One, neki mirišavi šampon jbt pojeo bi ga {#}, i ima zasebni vosak, pa kasnije ispiranje.

Al daleko najjača u državi u Šibeniku tj. mrvicu izvan, između Jollya i Konzuma, čovječe to ima 8 valjda programa pranja i ispiranja, ova voda, ona voda, mineralna voda, simo tamo, znaš šta ću ti reć, imaš li metalik auto, blista čovječe, sebe vidiš u odrazu.

iznenađen i uvređen!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Al daleko najjača u državi u Šibeniku tj. mrvicu izvan, između Jollya i Konzuma, čovječe to ima 8 valjda programa pranja i ispiranja, ova voda, ona voda, mineralna voda, simo tamo, znaš šta ću ti reć, imaš li metalik auto, blista čovječe, sebe vidiš u odrazu.

Ima i u Splitu takvih par. Svaki program je 5 kn, a traje pun k. Možeš 2 auta oprat ako si spretan sa time, i sad kad već o pranju pričamo, dok pišen ovo mi je mliko prikipilo i sad to moran prat -.-'

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma meni se neda inače prati auto, nego platim da mi ga operu {#}

ovo sam ga samo malo splahnuo da ga poslikam, jer sam jučer zakasnio u praonu u kojoj inače perem..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
zar sam ja jedini tko doma sam pere auto spuzvom, samponom i obicnim mlazom vode? :D
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
zar sam ja jedini tko doma sam pere auto spuzvom, samponom i obicnim mlazom vode? :D

Ja perem samo kad stignem otić do dida u Solin, di je dvorište i di se može bez problema oprat auto. U centru je to malo nemoguća misija. Dobro da uopće imamo rezervirana mjesta za naša 2 auta i motor ispod zgrade....

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
nine kaže...

evo namontirao felge napokon.. danas taman u blizini firme mi se matice počele odšarafljivati {#} počelo nešto tresti i strugati.. sva sreća imam iskustva sa odpadanjem kotača pa sam odmah znao o čem se radi {#}

malo sam i iskuckao čekićem blatobran koji mi je neki kreten na parkingu prije par mj. udubio ... još treba limar popraviti ali barem više ne strši {#}

i da trebam si dati napraviti kapice, jer su originalne odvratne {#}

Spuštaj to pod hitno, dok ti netko nije isfotošopirao mačka ispod blatobrana  {#}

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 12:03 (mika2210).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@luka_cro

lol ja imam i miniwash doma, pa mi je tlaka ga prati solo {#}

dam 60kn za unutarnje/vanjsko, a solo bi gulio min. 2-3 sata... ne isplati mi se

@mika2210

FFS čitav svijet se okomio na mene da spustim auto {#}

možda i budem, ali tek kad obavim 100 drugih stvari koje imam planirano. tvrd je sada ko k i ovak i onak {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Aj nekad sad netko kaže sikavac {#}

http://www.dodge.com/en/2012/challenger/rallye_redline/

So say We All
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ajme meni majko draga {#}

iznenađen i uvređen!
13 godina
neaktivan
RE: Vaš Auto Snova

SAMO ALFA

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lol danas mi stara veli.. ma super su ti ove felge, ali ko da mi je prevelika ova rupa iznad guma, a kuži se u aute koliko ja u njeno cvijeće po kojem stalno prčka {#}

FFS čak mi i stara promovira spuštanje auta {#}{#}

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Evo i ja položio vozački pa sam se počastio Fiatom Bravom iz 1998-e.... 

Klasika, 1.6 litreni benzinac sa 103 konjske snage... Najhvaljeniji i uz 115 konjskog dizelaša najizdržljiviji motor u ponudi.

E sad, zanima me sljedeće. Kada upalim auto, okretaji variraju, malo idu iznad 1200, pa padnu na 1000, pa na 900, pa opet na 1200....

Nije konstantan zvuk iz auspuha, dok radi, probao sam ga ugrijat malo, provozat, ali uvijek isto.  Čovijek od kojeg sam ga kupio je imao plin, ali na crno, tako da su plinske instalacije otišle van iz njega. Nove dizne, novo ulje. 

Šta bi još mogao pokušati ? Svječice možda ? Možda pumpa goriva ? Neznam više ni sam, tek kad dobijem plaću idem u Fiat centar na dijagnostiku...

Btw, " dobio " sam ugodne kineske štelajuće gevinde na kojima mi Bravo skače ko žaba, svaku jamu , prijelaz, osijetim.... Pa me zanima da li se isplati micati te gevinde, i stavljati novo sve, amortizere, opruge. 

Još jedna stvar - zna crkavati često... Još sam mislio, početnik sam, ali nisam opet totalna noobina, pa ajde, idem dat starom, neka on proba, ipak ima oko 35 godina staža u vožnji, vozi i on, i crkne, recimo na prijenosu iz druge u prvu, i stajanja na semaforu, samo se zagasi. Možda motorić ler gasa ?

Stvarno cijenim pomoć, hvala Vam svima koji mi date kakav savjet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 1:47 (Phantom_RI).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

što se tiče motora, nemam pametan savjet osim da voziš kod mehaničara. trebalo bi svašta pogledati. možda bi valjalo i kompresiju izmjeriti tek toliko da znaš na čem si.

od plina hoće i ventili otići u k pa bi i to trebalo pogledati. vidio sam jednom bregastu od takvog motora skroz zglodanu, bregići više nisu bili cca 2.5cm, nego samo pola od toga lol.

što se gewinda tiče, ako su dvodijelne, i ako navoji nisu zahrđali možeš si podići i smekšati auto.

inače kada su dvodijelne onda ti je mala opruga za tvrdoću, a velika je po defaultu tvrda. znači odpusti se mala i auto bi trebao biti mekši.

inače gewinde će ti puno duže trajati nego šrot zamjenski amortizeri koje kupiš u tokiću i sl. frendu zadnji plinski iz tokića propishali za 6 mj.

uostalom smatram da se sa tvrdim autom naučiš izbjegavati sva s*anja na cesti, i ekšli gledati po čemu se voziš.

17 godina
Phantom_RI kaže...

E sad, zanima me sljedeće. Kada upalim auto, okretaji variraju, malo idu iznad 1200, pa padnu na 1000, pa na 900, pa opet na 1200....

Jel' se ovo dešava samo na hladno? ako da vjerojatno zeza elektronski čok i na staroj generaciji Tipa je bio isti problem.

17 godina
Vaš Auto Snova

Što se crkavanja auta tiće, problem je ili u motoriću minimuma (ler gasa) ili u MAF senzoru (mjeri protok zraka). Jedno od toga je na izdisaju 100%

PC RULES!!!
13 godina
odjavljen
nine kaže...

što se tiče motora, nemam pametan savjet osim da voziš kod mehaničara. trebalo bi svašta pogledati. možda bi valjalo i kompresiju izmjeriti tek toliko da znaš na čem si.

od plina hoće i ventili otići u k pa bi i to trebalo pogledati. vidio sam jednom bregastu od takvog motora skroz zglodanu, bregići više nisu bili cca 2.5cm, nego samo pola od toga lol.

što se gewinda tiče, ako su dvodijelne, i ako navoji nisu zahrđali možeš si podići i smekšati auto.

inače kada su dvodijelne onda ti je mala opruga za tvrdoću, a velika je po defaultu tvrda. znači odpusti se mala i auto bi trebao biti mekši.

inače gewinde će ti puno duže trajati nego šrot zamjenski amortizeri koje kupiš u tokiću i sl. frendu zadnji plinski iz tokića propishali za 6 mj.

uostalom smatram da se sa tvrdim autom naučiš izbjegavati sva s*anja na cesti, i ekšli gledati po čemu se voziš.

Nisam gledao baš, radim, auto je stajao sad ovaj dan, budem pogledao, ali mislim da su počeli hrđat pri vrhu. Neznam mozda bi bilo pametno uzeti bolje amortizere, tipa Monroe, nego zamjenske neke koje je neki tamo lik iz Indonezije napravio.....

Ziga kaže...
Phantom_RI kaže...

Jel' se ovo dešava samo na hladno? ako da vjerojatno zeza elektronski čok i na staroj generaciji Tipa je bio isti problem.

Ne... I nakon voznje od 50 kilometara isto tako radi.....

mika2210 kaže...

Što se crkavanja auta tiće, problem je ili u motoriću minimuma (ler gasa) ili u MAF senzoru (mjeri protok zraka). Jedno od toga je na izdisaju 100%

Hvala, budem provjerio.

Ako itko još ima nekakav savjet, neka kaže, hvala Vam svima ! 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A što reć na ovo osim Ahhhh {#}

So say We All
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

UFF {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ajmo stručnjaci, kad već djelite savjete, što mislite da bi moglo biti s mojim Polom (1.2 2006.)

Malo sam ga više natjerao u leru (skoro u crveno okretaje) i nedugo zatim mi se upalila lampica ispušnog sustava i motor je počeo nemirno raditi, recimo "gušiti" se.   Nije reagirao na gas i okretaji su padali. 

Ugasio sam i upalio auto na ključ, i od tad (cca 10 dana) sve radi OK, samo mi i dalje svijetli ta lampica ispušnog sustava. Jesam možda sje*ao katalizator ili lambda sondu?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 17:51 (FlyBoy).
14 godina
Vaš Auto Snova

Tema glasi Auto snova.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@FlyBoy odfuraj nekome da ti spoji na dijagnostiku.. trebalo bi se odmah vidjeti što je, možda samo treba resetirati grešku.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Može netko tko se razumije u aute reći da li je ovo dobar auto,mislim na potrošnju i održavanje s obzirom da je auto star 20 god...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-318i-oglas-4045522  

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 20:11 (big_guy).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Troši dosta, po gradu sigurno 10-tku, čak i 11,12 kad ga stisneš. Moj stari je imao picolovca tog godišta, 520i, 150ks. Što reći, koju posluku porati? Elektronika 0 bodova, stražnji pogon, sigurnost na razini Lade, sic-efekt za guštanje na cesti vrlo solidan, pouzdanost ovisi o servisnim intervalima, uzmi u obzir da je 330tkm na leđima ipak, itd.

Ako si vozač početnik moj savjet je izbjeći takve aute, stražnji pogon traži određeno poznavanje automobila, pogotovo BMW-a tog godišta, nerijetko su sudionici nesreća sa težim posljedicama, upravo zbog neiskustva vozača.

Inače ima onaj analogni sat koliko se sjećam na sredini, epic!, i krasan cajger za gorivo, samo se jadan tilta lijevo desno, pa ga stisneš ode na 25 {#} dok povuče..

Dobar auto, BMW klasik, ali bojim se da ga je vrijeme pregazilo.

Koliko košta točno toliko i vrijedi.

EDIT: vidim da ima i ugrađen plin, pitanje ispravnosti, atesta itd..

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 20:39 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Troši dosta, po gradu sigurno 10-tku, čak i 11,12 kad ga stisneš. Moj stari je imao picolovca tog godišta, 520i, 150ks. Što reći, koju posluku porati? Elektronika 0 bodova, stražnji pogon, sigurnost na razini Lade, sic-efekt za guštanje na cesti vrlo solidan, pouzdanost ovisi o servisnim intervalima, uzmi u obzir da je 330tkm na leđima ipak, itd.

Ako si vozač početnik moj savjet je izbjeći takve aute, stražnji pogon traži određeno poznavanje automobila, pogotovo BMW-a tog godišta, nerijetko su sudionici nesreća sa težim posljedicama, upravo zbog neiskustva vozača.

Inače ima onaj analogni sat koliko se sjećam na sredini, epic!, i krasan cajger za gorivo, samo se jadan tilta lijevo desno, pa ga stisneš ode na 25 {#} dok povuče..

Hvala na iscrpnom odgovoru,zbilja cijenim to.{#}

Ma uskoro ću na vozački pa bi si uzeo neki auto 10-12 tisuća kuna,ali da ne troši preko 6,7 litara a opet ne bi da je neki šrot auto...gledao sam malo seat cordobu 95,96,čini mi se dobar...

15 godina
big_guy kaže...
thedream kaže...

Hvala na iscrpnom odgovoru,zbilja cijenim to.{#}

Ma uskoro ću na vozački pa bi si uzeo neki auto 10-12 tisuća kuna,ali da ne troši preko 6,7 litara a opet ne bi da je neki šrot auto...gledao sam malo seat cordobu 95,96,čini mi se dobar...

Nešto ovako?

Fiat Punto/Bravo/Brava/Marea, Mazda 323 F

http://nl-gaming.net/forum/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice