- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Htio bih spojiti mini-liniju Lg xa-12 za komp. Na njoj se nalazi konektor portable in pa me zanima postoji li kabel za to?
Treba ti 3.5mm na 3.5mm audio kabal, naravno stereo
Eo isao sam kupiti i lose vijesti.. Spojio i cuo se samo nekakav šum, al kad pustim neku pjesmu jako tiho se čuje. Išao vratiti i ženska me pita kak ne ide, ja kazem da imam mini-liniju koja ima portable IN a ona meni da nemoze ako imam IN jer trebam izlaz imati a ne ulaz!!! Postoji li kakav nacin da ostvarim svoju zamisao?
Ma priča gluposti, treba ti ulaz na liniji a ne izlaz, a možda taj je taj ulaz predviđen za uređaje koji imaju pojačalo na sebi, a komp to nema.
Ako hočeš da ti muzika koju pustiš na kompu svira na liniji onda ti treba ulaz na liniji ili ti IN
A mozda kabel nije valjao, jer se cak u jednom trenutku cuo zvuk(bez šuma i distorzije) kad sam malo promrdao konektor. Još žena tvrdi da je audiofil... Gdje toga jos ima za kupiti da valja?
Imaš u Merkatoru, Chipoetci, Merkuru... skoro svaki dućan di ima imalo tehnike. Uzmi bilo koji, ne mora biti nikakav posebno kvalitetan.
Dobro si spojio, vjerojatno je do kabela, ali provjeri i je li ti sve dobro namješteno na kompu, je li pojačano i sl.