Samsung HT-X30- problem sa titlovima

poruka: 4
|
čitano: 2.765
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle juce sam dobija novi DVD Player..ovaj u naslovu Samsung HT-X30 (5.1 sistem zvuka)

i sve je to super i bajno, dok nisan stavija film da vidim kako radi i kako se titlovi vide...

Player naime ne podrzava hrvatske znakove (č,ć,š,đ,ž..itd) pa umisto njih se vide samo prazne crtice..ko kad se igra vjesala ili morskog psa..(kako vec zovete onu igru pogadanja slova do cilog pojma)..

i titlovi su opcenito nekako premali...

kvaliteta slike je losija, no to je zbog TV-a tako da to nema veze s Playerom pa necemo o tome ( ionako mislim uzet novi TV)

probo sam vidit na netu jel ima koji novi firmware za njega da to popravi no samo je jedan za download i taj nista ne popravlja vec pogorsava tako da ga necu ni stavit...

ako ima ko mozda isti player ili slicnu verziju i isti ili slicni problem bija bi jako zahvalan za pomoc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok sta se tice titlova supia san napravit da mi umisto tih crtica di su trebala doc hrv slova budu neki znakovi koji ih zamjenjuju pa je sad lakse citat..iako ima i dalje bugova...tj nisu bugovi vec stvari koje nebi trebali bit na titlovima ..npr na nekima ima zavrsni i pocetni tag <i> , </i> i oni budu na svakom redu prijevoda...

nego mene zanima samo ako ja mogu ikako povecat te titlove jer jedina opcija zasad mi je da povecan opcenito cilu sliku na tv-u cime se i titlovi povecaju ali je onda kvaliteta videa slabija, sta je logicno jer je zoomirano...

ima li ko kakav prijedlog ili nesto no???

dok ne dode neki firmware ako uopce dode za ovaj Player koji ce to fixat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li možeš da kažeš kako si rešio problem sa titlom jer ga i ja imam sa mojim samsungom

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pomoc...kupio novu tv.....samsung serija 6 55”...iman iptv aplikaciju na kojoj gledam programe ali iman i opciju videoteka na kojoj iman podosta filmova ali nemogu nikako namjestiti titlove...ima ko da pomogne....hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice