Pomoc oko odabira rabljenog dvd snimaca

poruka: 7
|
čitano: 1.101
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Odlucio sam kupiti novi dvd pa zasto nebi bio snimac. Posto mi nije bitno da je novi . Mozete li mi preporucit

neki sa oglasa ili s foruma ako neko prodaje.

Samsung hr-773 690 kn

Sony RDR-HX750 800 kn

Tih par sam gledao i sad vas molim da mi predlozite neke sa oglasa ili foruma koji prodaju do nekakvih 1000 kn

Luka

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pomoc oko odabira rabljenog dvd snimaca

ja već 5 godina imam Sony HX710. vrlo zadovoljan. puno opcija editiranje snimke na HDDu i odlična kvaliteta snimke (HQ i HSP mod). hrpa AV ulaza i izlaza otraga.

ako ih ideš pogledati, gledaj kako očitava podatke sa HDDa, napravi probu presnimavanja sa DVD na HDD i obratno, ima li čudnih zvukova iz HDDa i tako.

17 godina

bilo bi dobro da netko pronadje oglas sa ugradjenim dvb tunerima, jer mi vlasnici dosadasnjih snimaca u banani smo zbog gasenja analognog signala.

to su pristojne ponude sto si naveo i isplati se kupiti...ali daj i 1200 ako ti nerko proda pioneera sa dvb-om ;)

ovako nemas sto snimati na hdd i jako malo ih podrzava kopiranje divxa na hdd...mozes samo dvd mpag2 video prebacivat.

ili ga najvise koristi kao i ja...firewire direktno iz kamere u njega.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ako je sve OK sa snimačem mislim da nije prevelik trošak kupiti jedan DVBT samo za njega i opet more snimat.

meni divX nikad nije bio presudan za razliku od pouzdanosti i kvalitete snimke.  ionako su ti snimači za snimanje emisija sa TVa ili vanjskog izvora (video, satelit, kamera) tako da divX nije nikakva prednost. to gledaš  preko onih vulgarisa iz konzuma koje nakon isteka jamstva baciš u kontejner.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moze snimat samo program koji gleda kada usteka vanjski dvb.

za moje potrebe,najvise mi je sluzio za programirano snimanje.

opcenito su uvijek minusi sto se ne dozvoljava kopiranje bilo cega osim mpg2 na hdd...donekle je pioneer to popravio i moze divx i mp3 na hard.

opet, sto se tice teme...isplati se dati 800kn za rabljenoga. (naravno da ga nitko nije cipelario)

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A ako u TV-u imam ugradjen dvbt
Luka

0 0 hvala 0
17 godina

opet nista. cak nemas ni video out, imas samo optical ili analog audio out iz tv-a.

vec je zapocelo, a u skoroj buducnosti svi tv-i ce imati unutarnji hdd za snimanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice