Multimedia player na kućno kino

poruka: 8
|
čitano: 2.820
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav:) imam ovo kućno kino Sony DAV-SB100, pošto mi je nešto počeo štekat i ne čitat dvd-e(pošto je star) i ne čita divx, ugl. star je, ali zvučnici( 1 subwofer i 5 satelita) rade savršeno! Imam ovu televiziju: Panasonic Viera TH-42PV80PA. Sad me zanima dali postoji neki multimedia player do nekih 400-500 kn(nek čita divx, hd, nekih 30 gb minimalno, muziku svira,wifi po mogućnosti, titlove čita obavezno) i da ga mogu spojit nekako na svoje kućno kino sony da se čuje preko njegovih zvučnika, ali da se film reproducira sa tog multimedia playera.

Nači zvuk preko zvučnika od Sonya, film preko media playera se reproducira na televizor:) Hvala unaprijed:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 17:48 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Multimedia player na kućno kino

Pošto prema specifikaciji ovo kućno kino ima samo 1 analogni audio ulaz, možeš spojiti bilo kakav player, ali će zvuk biti stereo, odnosno vjerojatno (ako je podržan za vanjski audio ulaz) možeš koristiti Dolby ProLogic II za dobivanje surround zvuka (tj. nećeš čuti izvorni Dolby Digital 5.1 ili DTS 5.1 zvuk, već procesirani stereo).

Preporuku playera ne znam u toj cjenovnoj klasi, ali bi ti u tim okvirima cijene kao player mogao poslužiti recimo neki DVB-T prijemnik (MPEG-4, HD - zbog većeg izbora podržanih formata) s USB ulazom.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 17:52 (KaeR).
17 godina
proćerani kaže...

Pozdrav:) imam ovo kućno kino Sony DAV-SB100, pošto mi je nešto počeo štekat i ne čitat dvd-e(pošto je star) i ne čita divx, ugl. star je, ali zvučnici( 1 subwofer i 5 satelita) rade savršeno! Imam ovu televiziju: Panasonic Viera TH-42PV80PA. Sad me zanima dali postoji neki multimedia player do nekih 400-500 kn(nek čita divx, hd, nekih 30 gb minimalno, muziku svira,wifi po mogućnosti, titlove čita obavezno) i da ga mogu spojit nekako na svoje kućno kino sony da se čuje preko njegovih zvučnika, ali da se film reproducira sa tog multimedia playera.

Nači zvuk preko zvučnika od Sonya, film preko media playera se reproducira na televizor:) Hvala unaprijed:)

I ti bi sve te funkcije u Media Playeru, za 500kn malo sutra jedino kaj je ok i moš ga spojit na svoj Sony prijemnik kaj se tiče zvuka koji vidim ima jedan Analogni posebni Audio ulaz za zvuk je ovo dole.{#}

Taj tvoj Sony nema Coaxial ulaz, za Digitalni ulaz zvuka pa onda od toga ništa normalno jer taj uređaj ima Coaxial zvucni Izlaz. Moš još i probat iskombinirat nekaj ovako, ak ideš spojit taj uređaj na svoj TV preko HDMI a TV bi u tom slučaju poslal Zvuk preko SCART prikljucka na taj Sony vjerojatno tak to ide.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/dvd-player-ne-cita-filmove-vece-1gb/127036.aspx?page=0&jumpto=2467570&sort=asc&view=flat

Preko 500kn je ovakvo rješenje ok a tu je i WLAN normalno.{#}

http://www.protis.hr/products/details/lg-prijenosni-multimedijski-citac-wlan-dp1wpbc/45903

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
protjeran
rambox kaže...
proćerani kaže...

I ti bi sve te funkcije u Media Playeru, za 500kn malo sutra jedino kaj je ok i moš ga spojit na svoj Sony prijemnik kaj se tiče zvuka koji vidim ima jedan Analogni posebni Audio ulaz za zvuk je ovo dole.{#}

Taj tvoj Sony nema Coaxial ulaz, za Digitalni ulaz zvuka pa onda od toga ništa normalno jer taj uređaj ima Coaxial zvucni Izlaz. Moš još i probat iskombinirat nekaj ovako, ak ideš spojit taj uređaj na svoj TV preko HDMI a TV bi u tom slučaju poslal Zvuk preko SCART prikljucka na taj Sony vjerojatno tak to ide.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/dvd-player-ne-cita-filmove-vece-1gb/127036.aspx?page=0&jumpto=2467570&sort=asc&view=flat

Preko 500kn je ovakvo rješenje ok a tu je i WLAN normalno.{#}

http://www.protis.hr/products/details/lg-prijenosni-multimedijski-citac-wlan-dp1wpbc/45903

Hvala!,Ma ne treba bit točno 500 kn:)) mogu izvuć koju kunu pa dogurat do 600 nije problem:)), pošto se u audio/video kužim ko bolan s*at, nisam razumio većinu toga šta si napiso:)) Ako mi možeš reć dali će se moć taj od 600 kn spojit na neki način na kućno kino, nemora bit full 5.1 souround zvuk, samo ono da se čuje:)

17 godina
proćerani kaže...

Hvala!,Ma ne treba bit točno 500 kn:)) mogu izvuć koju kunu pa dogurat do 600 nije problem:)), pošto se u audio/video kužim ko bolan s*at, nisam razumio većinu toga šta si napiso:)) Ako mi možeš reć dali će se moć taj od 600 kn spojit na neki način na kućno kino, nemora bit full 5.1 souround zvuk, samo ono da se čuje:)

Normalno da možeš zakaj ne crni 3.5mm kabel, u AV ulaz na LG a crveni i bijeli Cinch kabel uštekaš u svoj Sony Audio IN pa imaš direktno zvuk na njemu i to je to.{#}

14 godina
protjeran
rambox kaže...
proćerani kaže...

Normalno da možeš zakaj ne crni 3.5mm kabel, u AV ulaz na LG a crveni i bijeli Cinch kabel uštekaš u svoj Sony Audio IN pa imaš direktno zvuk na njemu i to je to.{#}

E hvala ti puno!!

Jel mi još možeš reć jer nemogu nac na netu, kolki hdd ima taj lg?!

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Molim pomoć!

Prijatelj mi ima nekakav dvd sonny dav ca300, i čita mu samo kada se snimi dvd koji ima 2 foldera:audio i video.Ja mu skinem filmove u dvix-u i pomoću programa converttoxdvd 2 conventiram tako da se pojave 2 foldera audio i video.On stavi u dvd i kaže mu no insert dvd ili no play dvd.U čemu je problem dali netko zna?

0 0 hvala 0
17 godina
proćerani kaže...
rambox kaže...

E hvala ti puno!!

Jel mi još možeš reć jer nemogu nac na netu, kolki hdd ima taj lg?!

Nama taj LG nikakav disk ko niti večina Media Playera, disk ili USB Stick spojiš na USB i preko njih gledaš kaj očeš a tu je Mrežni priključak ili LAN i nema frke.{#}

http://www.dotcomp.hu/images/aqua/110621/lg_dp1w_csatlakozok.jpg

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice