MS Zune

poruka: 6
|
čitano: 1.411
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MS Zune

Pozdrav,

Zna li neko relativno jednostavnu nabavku Zune pleyera, konkretno onaj druge generacije od 8 giga?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MS Zune

uffff

Koliko  ja  znam  toga  ima  samo  u  SAD-u  za  kupit  tako  da  ti  jedina  opcija  naruciti  iz  vana  Osmijeh  ili ako imaš nekoga da ti to dofura...

Smijem  te  pitati  zašto  si  se  odlucio  baš  za  taj  doticni  player?

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MS Zune

Ma primjetio sam recimo da kod mene (Sarajevo) dosta ljudi (dnevno vidim barem jednu osobu) koristi iphone (naravno otkljucan) i posmislio sam da postoji neki nacin nabave toga osim rodjaka vani, sto cu izgleda morati potraziti i to bas u USA (u UK je samo promijenjen znak iz USD u GBP tako da je drasticno skuplji.

Zasto Zune? Hm, pa ovako Aple ne podnosim jer imaju izvrsnih proizvoda, ali uspijevaju zbog nevjerovatne prodaje "sminke" i hypea oko njihovih proizvoda. Nadalje, ne zelim iTunese na svom racunaru. A onda sam zakljucio da jednostavno Zune nije los, naprotiv i da nema razloga da birajuci izmedju raznih Muvoa, zenova i sl. ne uzmem bas njega :) a znacajne poene je donijela podrska za Wi-Fi. punim muziku iz fotelje a kompjuter je negdje...

17 godina
neaktivan
MS Zune

Hmm ne znam ali racunaj ako ikako nabaviš Zune ukoliko ga moraš furat na servis opet ga moraš vracat u SAD-e dodatni troškovi a koliko ceš samo biti bez njega uf Mršti se

Ne  znam  ako  vec  ne  zeliš  apple  inace  osim  itunse  ima  i  drugih  programa  koji  sluze  cak  i  bolje  Namigiva  baci oko na ove dvije marke nisu dobavljive u HR ne znam dali su kod tebe ali pogledaj si malo

http://www.archos.com/home.html?country=global&lang=en

http://www.cowonglobal.com/

mozda  ti  se  neki  dopadne  Osmijeh  Archos je francuska firma MP3/PMP uredaja i koliko sam citao po forumima svi su ih hvalili Osmijeh

Evo  ti  reviewu  od  njihovog  najprodavanijeg  proizvoda  i  koji  je  po  mnogima  puno  bolji  od  ipod  toucha  ako  se  gledaju  karakteristike  i  cijena  Osmijeh

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/09/19/Archos-605-WiFi-30GB/p1

Cowon  je  isto  vrhunska  firma  MP3/PMP  uređaja  nazalost  isto  tako  nemaju  zastupljenost  u  HR  ali  imaju  odlicne  uređaje.

Baci  oko  na  Cowon  Q5W  pogledaj  samo  njegove  karakteristike  i  mogucnosti  Osmijeh    ali je i cjena na mjestu

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2008/02/20/Cowon-Q5W-40GB-Portable-Multimedia-Player/p1

Bez  obzira  na  koji  se  odlucio  na  kraju  savjetujem  ti  da  svakako  kupiš  neke  druge  slušalice  jer  manje  više  sa  svim  tim  playerima  njihove  slušalice  koje  dolaze  u  paketu  su  onako  tek  tako  bzvz  tu  ništa  ne  valjaju  izdvoji  još  nekih  300-400  kuna  za  poštene  slušalice  Namigiva

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MS Zune

sonyevi NwZ - a81x i a82x dolaze sa vrhunskim slušalicama...sony ex082...vrijednost u nas cca 50€

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MS Zune

Zune ti je najbolje nabavit prek eBay-a tako sam je svoj 30GB 1.generacija i curin 80GB 2.generacija. Servis mozes zaboravit jer se salje postom (ako kupujes prek eBay-a), ali ne vjerujem da ce ti trebat jer moja dva rade odlicno.

Meni se najvise kod Zune-a svidja update firmwarea na SVIM modelima i dodavanje novih funkcija tako da sad na prvoj generaciji imam iste opcije kao i cura na drugoj (osim touch pada)

E, da 80GB verzije dolaze sa premium slusalicama koje su neusporedivo bolje od obicnih pa ti preporucan kupnju malo boljih buduci da kupujes flash verziju, ali  nisu toliko lose :)

I can see what you see not vision milky then eyes rot
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 0:32 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice