Pozdrav,
Zna li neko relativno jednostavnu nabavku Zune pleyera, konkretno onaj druge generacije od 8 giga?
Pozdrav,
Zna li neko relativno jednostavnu nabavku Zune pleyera, konkretno onaj druge generacije od 8 giga?
uffff
Koliko ja znam toga ima samo u SAD-u za kupit tako da ti jedina opcija naruciti iz vana ili ako imaš nekoga da ti to dofura...
Smijem te pitati zašto si se odlucio baš za taj doticni player?
Ma primjetio sam recimo da kod mene (Sarajevo) dosta ljudi (dnevno vidim barem jednu osobu) koristi iphone (naravno otkljucan) i posmislio sam da postoji neki nacin nabave toga osim rodjaka vani, sto cu izgleda morati potraziti i to bas u USA (u UK je samo promijenjen znak iz USD u GBP tako da je drasticno skuplji.
Zasto Zune? Hm, pa ovako Aple ne podnosim jer imaju izvrsnih proizvoda, ali uspijevaju zbog nevjerovatne prodaje "sminke" i hypea oko njihovih proizvoda. Nadalje, ne zelim iTunese na svom racunaru. A onda sam zakljucio da jednostavno Zune nije los, naprotiv i da nema razloga da birajuci izmedju raznih Muvoa, zenova i sl. ne uzmem bas njega :) a znacajne poene je donijela podrska za Wi-Fi. punim muziku iz fotelje a kompjuter je negdje...
Hmm ne znam ali racunaj ako ikako nabaviš Zune ukoliko ga moraš furat na servis opet ga moraš vracat u SAD-e dodatni troškovi a koliko ceš samo biti bez njega uf
Ne znam ako vec ne zeliš apple inace osim itunse ima i drugih programa koji sluze cak i bolje baci oko na ove dvije marke nisu dobavljive u HR ne znam dali su kod tebe ali pogledaj si malo
http://www.archos.com/home.html?country=global&lang=en
mozda ti se neki dopadne Archos je francuska firma MP3/PMP uredaja i koliko sam citao po forumima svi su ih hvalili
Evo ti reviewu od njihovog najprodavanijeg proizvoda i koji je po mnogima puno bolji od ipod toucha ako se gledaju karakteristike i cijena
http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/09/19/Archos-605-WiFi-30GB/p1
Cowon je isto vrhunska firma MP3/PMP uređaja nazalost isto tako nemaju zastupljenost u HR ali imaju odlicne uređaje.
Baci oko na Cowon Q5W pogledaj samo njegove karakteristike i mogucnosti ali je i cjena na mjestu
http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2008/02/20/Cowon-Q5W-40GB-Portable-Multimedia-Player/p1
Bez obzira na koji se odlucio na kraju savjetujem ti da svakako kupiš neke druge slušalice jer manje više sa svim tim playerima njihove slušalice koje dolaze u paketu su onako tek tako bzvz tu ništa ne valjaju izdvoji još nekih 300-400 kuna za poštene slušalice
sonyevi NwZ - a81x i a82x dolaze sa vrhunskim slušalicama...sony ex082...vrijednost u nas cca 50€
Zune ti je najbolje nabavit prek eBay-a tako sam je svoj 30GB 1.generacija i curin 80GB 2.generacija. Servis mozes zaboravit jer se salje postom (ako kupujes prek eBay-a), ali ne vjerujem da ce ti trebat jer moja dva rade odlicno.
Meni se najvise kod Zune-a svidja update firmwarea na SVIM modelima i dodavanje novih funkcija tako da sad na prvoj generaciji imam iste opcije kao i cura na drugoj (osim touch pada)
E, da 80GB verzije dolaze sa premium slusalicama koje su neusporedivo bolje od obicnih pa ti preporucan kupnju malo boljih buduci da kupujes flash verziju, ali nisu toliko lose :)