Media player s tunerom

poruka: 8
|
čitano: 5.537
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Media player s DVB-T tunerom

Što bi vi preporučili?

Služio bi za:

- Gledanje SD i HD filmova. Da podržava naše titlove i promjenu veličine istih.

- Svakodnevno snimanje tv programa na hdd. Znači da ima timer, a hdd može biti i preko usb-a (još bolje).

- Fora je ako ima LAN pa da moze vrtiti filmove s drugog kompa. Nije presudno.

- Internet je isto fora, ali nije nužan.

Probao sam razne dvb-t tunere tipa nytrobox i sl. i svi imaju problema ili sa titlovima ili sa podrškom za formate.   Često zvuk u filmovima ne radi jer mora biti u mp3 formatu, itd.

Savršen mi se učinio GENIATECH MyGica ATV1100T, koji ima Android, tuner, LAN, WI-FI i druge zanimljive stvari. To bi bio pravi media centar. Dali su mi u Linksu Rijeka zadnji uredjaj na probu, ali je nažalost bio neispravan. Ima li netko nešto slično da radi?

Ili uzeti nešto kao LG MS450H?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Media player s tunerom

Kupio sam Asus O!Play Media Pro.

https://www.asus.com/Multimedia/OPlay_Media_Pro/

Uređaj ima dvb-t tuner i scheduled recording. Snima u .ts formatu što se na prvu čini super zato što bi ga trebao vrtiti svaki pc. Nažalost ime fajla bude u formatu s kojim windowsi imaju problema pa bi trebalo imati neki live linux za prebacivati filmove na komp. Glupo je i što timer na uređaju počne pokazivati krivo vrijeme nakon što ga ugasiš ili prođe par sati, neovisno o tome da li se vrijeme naštima ručno ili automatski. Sreća u nesreći je što uvijek pokazuje sat manje pa se tome može prilagoditi. Nema mogućnosti rezanja snimljenog materijala na samom uređaju kao što mi ima Panasonic hdd snimač.

S gledanjem raznog video materijala nisam imao problema. Podržava hr titlove i može im se mijenjati veličina. Ima i wlan i lan pa se mogu vrtiti filmovi preko mreže.

Od online sadržaja podržava youtube, facebook, internet radio, itd. Nema internet browser što je bezveze.

Mana je i što je sučelje općenito sporo. Fora zamišljen uređaj, ali od Asusa sam očekivao bolju izvedbu.

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Media player s tunerom

Zanima me jedan detalj, radi li taj player downmix 5.1 zvuka (ac3 ili dts) na stereo ili ga samo šalje na digitalni izlaz? Iz specifikacija vidim da bi trebao.

I ja tražim neki povoljan media player (tj. jeftiniji od WDTV-a za koji znam da to podržava), a imam ograničene mogućanosti spajanja, pa me zanima...

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 13:07 (KaeR).
12 godina
neaktivan
Media player s tunerom

Radi i na stereo. Spojio sam stereo pojačalo preko cinch konektora.

Btw ovaj Asus je skuplji od WDTV-a nekih 200 kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Media player s tunerom

I meni bi trebao takav uredaj, jel ima nesto bolje od tog Asusa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Media player s tunerom
PraskaviRepan kaže...

I meni bi trebao takav uredaj, jel ima nesto bolje od tog Asusa?

Iamm NTR 83. 

ja ga imam odlična stvar - čita sve formate, HR titl, timing titla, snimanje sa njegovog tuner, sa vanjskog ulaza (scart, AV-in), internet radio, vidi se u kućnoj mreži kao zaseban storage (pristup snimljenom materijalu sa PC i prebacivanje svega i svačega sa i na taj uređaj preko mreže)!

no mana je što ga više nema za kupit osim preko oglasnika.

http://en.iamm.es/iamm-ntr-83

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 9:09 (zlatkor).
17 godina
neaktivan
Media player s tunerom

Izgleda dobro, ali ja bi ipak nesto novije. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Media player s tunerom

Uzmi si Tvix HD Slim S1 Duo. Imam ga već 2 godine i radi ko sat.{#}

http://sonusart.hr/product.aspx?c=0&p=550

http://www.tvix.co.kr/ENG/products/SlimS1Duo.aspx

1 1
2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:41 (musictrek).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice