Logitech Z-2300 nabava u RH

poruka: 24
|
čitano: 3.391
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zainteresiran sam za kupnju Logitech Z-2300 zvučnika. Tražim ih POSVUDA, poslao sam zasada nekih 10tak mailova na razne web-shopove itd.

Vidit ćemo do kraja tjedna dali netko ima. Dali vi znate neku trgovinu ili webshop gdje prodaju navedene zvučnike?

Do sada nitko nema, imaju kao neku novu verziju bla bla, 130W sub i 35W sateliti, no ni malo mi se ne sviđaju. Inaće nikad nisam imao bolje zvučnike od ona 2 mala od 50tak kn :)

Tako da štagod uzmem bilo bi dobro, ali sam se zaista napalio na ove Logitech Z-2300 :)

Uskoro će 18ti rođendan pa mogu birat šta ću do 1500 kn, prvo sam ciljao micro liniju MHC EX-700, no onda sam shvatio da je to teško sranje na spram ovog Logitecha.

Uglavnom, zvučnici mi ne trebaju za igre, filmove itd. Samo glazba je u pitanju, i to se radi o tehcno, trance, HC glazbi. Znači bass je prijeko potreban :) Kao i visoki tonovi.

Ako nitko ne zna gdje imaju ti Logitech zvučnici, molio bih preporuku do 1500 kn, dali mikro linije ili nekog drugog Logitech modela koji MOŽE zamjeniti te Z-2300.

Nalazim se u slavoniji tako da bi bilo dobro ako je moguće kupiti nešto na području Osijeka, SL. Broda, Vinkovaca, Vukovara itd :)

Unaprijed hvala!

http://thebizkitter.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne proizvode se više kao ni Z-5500 pa ih zato nemozes pronaci u trgovinama..

Pogledaj malo po oglasnicima.

Ohne Audi geht es nicht..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Z-2300 se vise ne proizvode i sumnjam da ces ih vise naci u trgovinama ! Zamijenili su ih Z-623 koje bih ti i preporucio al  ti se ne sviđaju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kao što je već navedeno, Z2300 je star model. Prvi put se pojavio negdje 2004 ili 2005 godine i danas se više ne proizvodi.

Zamjenski model u Logitech paleti je Z-623. To je model kojeg si spomenuo. 

Po mom mišljenju i iskustvu, ništa slično tome nećeš naći u hrvatskoj u rangu PC zvučnika do 1500kn. 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima.

Nije mi jasno zašto su stali sa proizvodnjom kad je potražnja za njima OGROMNA, nisam ih nikad uživo čuo, ali vjerujem da su  odlični koliko su ih svi iskusniji nahvalili :D

Što se tiće ovog modela Z623, ne sviđa mi se to što su kontrole na samom satelitu :/ A zvuk... ah, nisam ništa jače čuo tako da ne znam koliko su lošiji od Z-2300.

Inaće glazbu stalno slušam na slušalicama ali to više nije to, jel imate šta za preporučiti do 1500 kn? Da je što bliže Z-2300?

Ako nema ništa, izgleda da ću morati uzet Z623, jer mislim da je to daleko bolja opcija nego ona MHC EX-700 linija.

Poslao sam mailove na sve poslovnice sa nabava.hr stranice pa ću pričekati 2 dana, ako baš nitko ne može nabavit, izgleda da ću uzeti te Z623. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kod nas nista neces naci u rangu s Z-623 kaj se tice 2.1 PC zvucnika !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda uzimam te Z623, stvarno mi ne preostaje ništa drugo. Čuo sam da su bolje balansirani od Z-2300.

10 w je jači sub, ali je zato membrana manja :/

Sateliti stvarno smiješno izgledaju, kao igračke :P 

No kad sam pogledao ovaj video od Z-2300, 

, malo je reći da sam svršio XD (sry na izrazu :D )

Nadam se da tako šta mogu i ovi :)

Još ću par dana probat potražit z-2300 i onda kupujem z623 ako ne nađem ove :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kupis 2.0 m audio i ne budes pozalil.imas ih mislim u audio pro-u.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/m-audio-av-40-recenzija-review/117999.aspx
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ih imam godinama i sto reci nego da su malo jaci da bi kucu rusili bez problema. Zvuk je ludilo.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Logitech Z-2300 nabava u RH
jura kaže...
kupis 2.0 m audio i ne budes pozalil.imas ih mislim u audio pro-u.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/m-audio-av-40-recenzija-review/117999.aspx

Sad su jos na akciji..

16 godina

corsair sp2500 su najbolji 2.1 zvucnici za pc, svaki review to kaze. ali su zato i skuplji od 1500 kn. bilo je rijeci o njima ovdje na forumu i svi koji su ga culi su odusevljeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na koji model misliš ? :)

@ ostali, jel za ove M-AUDIO treba nekakvo pojačalo ili? 

I koji su bolji za glazbu, rekao sam šta slušam?! :D

15 godina

Cekam da ovo dođe kod nas !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Haf932 kaže...

Cekam da ovo dođe kod nas !

nebi reko da ce ikad doc

15 godina
neaktivan

Gledao sam i za njih isto, ali oni su oko 2k kn, ne želim svoje oderati toliko xD

Nisam htjeo ništa uzet jer iskreno nisam zaslužio ali kad već inzistiraju... :D

Ti corsair imaju oko 230W RMS-a? Da su malo jeftiniji, uzeo bi bez razmišljanja!

Uzet ću ove Z623 ako ovi poodgovaraju na mail da ne mogu nabavit, čekam odg na jedno 10 mailova :D

15 godina

Mozda dođu ! Nekih modela vec ima u Portiu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
andreas11 to je model av30,a ja sam mu stavil recenziju od modela av40
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...
andreas11 to je model av30,a ja sam mu stavil recenziju od modela av40

ups. isprika.. uopce nisam gledao brojeve, izgledom su isti.

15 godina
neaktivan

Sutra idem u VK po Logitech Z623, odluka je ipak pala :D

Uglavnom, imam integriranu zvučnu, realtek, pa kontam kako da poboljšam zvuk što je više moguće...

Naletio sam na SRS Audio Sandbox programčić, i sad kad slušam na slušalicama mogu reć da je prava stvar :D

Jel ga netko koristi? I kako da ga najbolje podesim? Slušam trance, techno, uglavnom elektro glazbu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

:D

U četvrtak sam kupio Logitech z-623, i iskreno, koliko sam se nabrijao na njih, i koliko sam YT videa pogledao da kad ih je lik upalio u poslovnici i pustio trance (koji inaće slušam),

bio sam, ajmo reć onak... razočaran. No ne zadugo XD

Kad sam ja to kod kuće spojio, pozatvarao prozore da bass ne izlazi, naštimao EQ, naštimao SRS audio sanbox. Pustio FLAC glazbu, ostao sam, :OOOO

Bass 100%, volume 25% već je vibriralo sve, ormar, polica, vrata, kvaka na vratima, roletne, prozor, staklo, ma SVE !

Fino ih čuvam, pazim, sve to... Međutim skontao sam na nekim testovima, ajmo reći malo sam eksperimentirao sa glazbom. Na nekoj od niskih frekvencija, ne znam točno koja je, uglavnom THX bass testeri, čujem distorziju na subu, prvo sam mislio da se to vrata tresu ali sam onda osigurao sve i pustio opet i samo na jednom dijelu bass testera se čuje distorzija. Uglavnom na svim pjesmama koji imaju tu frekvenciju. Još nikako nisam pojačavao više od 50% volume jer stvarno nemam potrebu, barem za sada :D

Još jedna stvar me zabrinjava, na satelitima, ajmo reći da se odpočetka čuje LAGANO krčanje, ali samo kad upalim EQ mode (In da club BASS!) u srs audio sandboxu :/

To me malo brine, jer ono krčanje na 320 kbps ili čak na nekim FLAC pjesmama, nebi trebalo biti uobičajeno. Žao mi je gasit srs audio sandbox jer toliko promjeni zvuk da je to nevjerovatno, totalno boosta bass, zvuk je čišći, visoki tonovi su naglašeni, taman ono što mi treba za trance.

Zvučnici imaju garanciju od 24 mjeseca, čuvam ih ko oko u glavi, nije ta mi smeta to krčanje jer se lagano čuje, ali opet... Ako se pogorša, tj. ako bude sve jače i jače s vremenom saljem na servis dok su jos pod garancijom.

Možda se može taj problem riješiti, jer ima veze sa EQ-om. Pa ako netko ima iste zvučnike i ako se konta u vezi ovog, svaka pomoć je dobrodošla :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Opet ja xD

Imam neki problem sa z623 satelitima, čuje mi se nekakav piškutav zvuk bez EQ-a, a kad upalim srs audio sandbox na EQ onda se baš izraženo čuje.

A od početka imam naštimane EQ-je. Zvuk je onako pištav, i limeni kak bi se reklo, ne znam kako da objasnim. Kontakt nije problem, promjenjivao sam strane kabla i sve to međutim opet isto. Da možda zvučna kartica ne krepaje? Mislim uzeti neku novu ako je problem u tome, do 250 kn. A ako nije, zvučnike spakirat i pod garanciju? 

Kod suba se isto cuje distorzija na nekim frekvencijama poslije 50% volume-a, nadam se da je to sve to zvučne. Jer ako kupim novu i bude ista stvar poludit ću! :O

Molim nekog da odg, hvala :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Eventualno ako mozes , probaj zvucnike kod nekog drugog na drugoj zvucnoj tek tolko da vidis jel u njoj problem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pavlek kaže...

:D

U četvrtak sam kupio Logitech z-623, i iskreno, koliko sam se nabrijao na njih, i koliko sam YT videa pogledao da kad ih je lik upalio u poslovnici i pustio trance (koji inaće slušam),

bio sam, ajmo reć onak... razočaran. No ne zadugo XD

Kad sam ja to kod kuće spojio, pozatvarao prozore da bass ne izlazi, naštimao EQ, naštimao SRS audio sanbox. Pustio FLAC glazbu, ostao sam, :OOOO

Bass 100%, volume 25% već je vibriralo sve, ormar, polica, vrata, kvaka na vratima, roletne, prozor, staklo, ma SVE !

Fino ih čuvam, pazim, sve to... Međutim skontao sam na nekim testovima, ajmo reći malo sam eksperimentirao sa glazbom. Na nekoj od niskih frekvencija, ne znam točno koja je, uglavnom THX bass testeri, čujem distorziju na subu, prvo sam mislio da se to vrata tresu ali sam onda osigurao sve i pustio opet i samo na jednom dijelu bass testera se čuje distorzija. Uglavnom na svim pjesmama koji imaju tu frekvenciju. Još nikako nisam pojačavao više od 50% volume jer stvarno nemam potrebu, barem za sada :D

Još jedna stvar me zabrinjava, na satelitima, ajmo reći da se odpočetka čuje LAGANO krčanje, ali samo kad upalim EQ mode (In da club BASS!) u srs audio sandboxu :/

To me malo brine, jer ono krčanje na 320 kbps ili čak na nekim FLAC pjesmama, nebi trebalo biti uobičajeno. Žao mi je gasit srs audio sandbox jer toliko promjeni zvuk da je to nevjerovatno, totalno boosta bass, zvuk je čišći, visoki tonovi su naglašeni, taman ono što mi treba za trance.

Zvučnici imaju garanciju od 24 mjeseca, čuvam ih ko oko u glavi, nije ta mi smeta to krčanje jer se lagano čuje, ali opet... Ako se pogorša, tj. ako bude sve jače i jače s vremenom saljem na servis dok su jos pod garancijom.

Možda se može taj problem riješiti, jer ima veze sa EQ-om. Pa ako netko ima iste zvučnike i ako se konta u vezi ovog, svaka pomoć je dobrodošla :)

pavlek kaže...

Opet ja xD

Imam neki problem sa z623 satelitima, čuje mi se nekakav piškutav zvuk bez EQ-a, a kad upalim srs audio sandbox na EQ onda se baš izraženo čuje.

A od početka imam naštimane EQ-je. Zvuk je onako pištav, i limeni kak bi se reklo, ne znam kako da objasnim. Kontakt nije problem, promjenjivao sam strane kabla i sve to međutim opet isto. Da možda zvučna kartica ne krepaje? Mislim uzeti neku novu ako je problem u tome, do 250 kn. A ako nije, zvučnike spakirat i pod garanciju? 

Kod suba se isto cuje distorzija na nekim frekvencijama poslije 50% volume-a, nadam se da je to sve to zvučne. Jer ako kupim novu i bude ista stvar poludit ću! :O

Molim nekog da odg, hvala :) 

Gledaj meštre, zvučnike imaš par dana i već ih rasturavaš.To ne ide tako, posebno zato što su ti zvučnici u satelitima 12 w, a skretnica je 35 w.Zdravom logikom možeš primjetiti da je tri puta veća snaga usmjerena na slabašni zvučnik.

Za bas ti je normalno da distorzira pri toj glasnoći, preko 50 % pojačano, 100 % pojačano na nekvalitetnoj integrirki, još taj glupi program za bas i "bolji zvuk" to nikako ne ide u prilog, tako da je sasvim normalno da bas distorzira.

Polako s tim zvučnicima, nije to profesionalna oprema.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 16:19 (explorer 4).
15 godina
neaktivan

Sve to stoji, i fala na odgovoru.

Ali slušam ih sa bass 100% i volume je između 25 i 35 %. Mislim da to stvarno nije puno, 50% volume bude MOŽDA 1 pjesma..Tako da mislim da nije problem u tome :/

Probat cu kod buraza na kompu, ako šljaka sve fino znači da je u zvučnoj stvar. Eo sad sam se vratio iz škole i sve je u redu sa satelitima. Ne čujem onaj "limeni" zvuk više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice