Pozdrav,
Zainteresiran sam za kupnju Logitech Z-2300 zvučnika. Tražim ih POSVUDA, poslao sam zasada nekih 10tak mailova na razne web-shopove itd.
Vidit ćemo do kraja tjedna dali netko ima. Dali vi znate neku trgovinu ili webshop gdje prodaju navedene zvučnike?
Do sada nitko nema, imaju kao neku novu verziju bla bla, 130W sub i 35W sateliti, no ni malo mi se ne sviđaju. Inaće nikad nisam imao bolje zvučnike od ona 2 mala od 50tak kn :)
Tako da štagod uzmem bilo bi dobro, ali sam se zaista napalio na ove Logitech Z-2300 :)
Uskoro će 18ti rođendan pa mogu birat šta ću do 1500 kn, prvo sam ciljao micro liniju MHC EX-700, no onda sam shvatio da je to teško sranje na spram ovog Logitecha.
Uglavnom, zvučnici mi ne trebaju za igre, filmove itd. Samo glazba je u pitanju, i to se radi o tehcno, trance, HC glazbi. Znači bass je prijeko potreban :) Kao i visoki tonovi.
Ako nitko ne zna gdje imaju ti Logitech zvučnici, molio bih preporuku do 1500 kn, dali mikro linije ili nekog drugog Logitech modela koji MOŽE zamjeniti te Z-2300.
Nalazim se u slavoniji tako da bi bilo dobro ako je moguće kupiti nešto na području Osijeka, SL. Broda, Vinkovaca, Vukovara itd :)
Unaprijed hvala!