Lg dvx 692h avi format

poruka: 3
|
čitano: 1.984
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Lg dvx 692h avi format

Imam navedeni dvd player i preko usba uredno mogu gledati filmove u avi formatu.

Naime imam par filmova u mp4 formatu koji nije supported,koje sam u format factoryu convertirao u avi.

I iz nekog razloga kad pokusavam ocitati film s usb-a pise format not supported.

Dakle podrzava avi format ali nakon convertiranja u isti ne ocitava,imali itko savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lg dvx 692h avi format
themilition kaže...

Imam navedeni dvd player i preko usba uredno mogu gledati filmove u avi formatu.

Naime imam par filmova u mp4 formatu koji nije supported,koje sam u format factoryu convertirao u avi.

I iz nekog razloga kad pokusavam ocitati film s usb-a pise format not supported.

Dakle podrzava avi format ali nakon convertiranja u isti ne ocitava,imali itko savjet.

Možda si nekaj krivo podesil u FormatFactory, pod AVI opcijama trebaš postavit MPEG4/Xvid ili Divx i video rezolucija videa ne smije bit veča od 800-600.Znači ako je video veči od te rezolucije, običan DVD Player to neče moč pročitat a neki Player čak imaju problema sa videom manje rezolucije ko recimo 480-272 i tak nekaj slično.{#}

Uglavnom ako znaš da je video rezolucija, ispod 800-600 i da je normalne veličine(možda je manja kak sam gore spomenul)ostavi Video Size ne Defolt. U suprotnom postavi na 720-576/4-3 video ili 720-480/16-9 video, kod izlaznih postavki pa onda isprobaj oče li to normalno ič na tom LG playeru.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 2:39 (rambox).
13 godina
protjeran
Lg dvx 692h avi format

To je bio problem,smanjio rezu i radi.Mogao sam odma skuzit po konvertiranju od sat vremena da je film bio na nekoj divljoj rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice