Kupovina dvd playera...

poruka: 35
|
čitano: 8.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Ovako, najprije pozdrav svima. Tema sve govori. Imam stari dvd player koji sam platio 1400kn (prije 5 god). I sada vidim da ima jeftinih, ali sa puno dodataka... Kupio bih ne nekakav skup dvd player, a ne ni neki prejeftin, solidan... Zanimaju me ova tri dvd playera Quadro DVD-933, Quadro DVD-955, Quadro DVD-966... Ne mogu se odlučiti koji da kupim?Neodlučan Ako mi vi možete dati kakav prijedlog, ili iskustvo ako imate sa jednim od ta tri dvd playera. Razmišljao sam kupiti Dvd-966 ali pročitao da ima problem sa filmovima od 1,4 gb da očita do 700mb i onda samo izbaci menu... Ako vi znate neki bolji dvd player ali da čita Divx, Xvid, Usb slobodno preporučite. Hvala lijepa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 22:48 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Zasto Quadro? Imam njihov TV i nisam bas zadovoljan. Tako da nemam dobro misljenje o njima. Ja koristim Vivax K-201. Odlican je, cita mi sve. I prepoznaje sve titlove, samo da su u istom folderu sa filmom kada je u pitanju Divix kao i kod svih drugih, a ime titla ne mora biti istog imena kao film (to sam cesto vidjao kod DVD playera da ne prepoznaje titl ako nije istog imena, u slucaju da ti i to nesto znaci). A uz to je i jeftin. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kupovina dvd playera...

Yamaha, Nad i Denon entry modeli... da se naći kvalitetno s dosta funkcija, a da opet nije kinesko smeće koje će nakon 2 mjeseca krepati ili kojem će u najboljem slučaju za 6 mjeseci elektronika podivljati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

ako krepa nema veze koliko para toliko muzike..:) zna li netko gdje ima za kupiti dvd quadro 933?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 15:17 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
17 godina
Kupovina dvd playera...

Ja koristim vivax K-210 mozda nekih godinu i pol i prezadovoljan sam. Cita sve i nemas problema sa titlovim. Dok ti neki skupilji DVD playeri nece citati divix i neke obicne formate nego samo original. Cijena mu je negdje oko 200 kn

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Ima li tko još kakvo riješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Na kraju šta da kupim Quadro Dvd 966 ili Dvd 933???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupovina dvd playera...
gamer4ever kaže...

ako krepa nema veze koliko para toliko muzike..:)

gamer4ever kaže...

Na kraju šta da kupim Quadro Dvd 966 ili Dvd 933???

Kakve veze ima. Baš kak  si reko, koliko para toliko muzike... same shit made for Quadro in "Chiangsjoung, China (kao i 50 % svih DVD-ova u HR ispod 100€)

Da kupuješ nekaj kaj je kvalitetnije i kaj bude trajalo, onda se možemo spominati o modelima, ovak ja ne vidim nikakv smisao tvog pitanja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 14:44 (gkelekov).
17 godina
neaktivan

Ja imam quadro 933 i imam utisak da kad bi palacinku ubacio da bi citao. Ima USB. ima 5.1 izlaze, optika, hdmi s-video, scart. U stvari ne znam da li postoji neki izlaz sto audio sto video da ga on nema a kosta 45 eura ili manje. Ko ga je.e i ako crkne ;)

15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Evo ovako našao sam dvd player i kupio bih ga u Tehnopolisu... Ali ne mogu platiti kada mi oni dostave poštom Hp expresom (plaćam sve i dvd i dostavu). Ne znam prvi puta čujem za tu trgovinu. Imate li vi kakvih iskustava sa tom trgovinom, danas svašta rade... Da ja njemu ostavim novce i onda za par dana on izbriše firmu.. Molim za mišljenje

http://www.prodaja-ponuda.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Evo ovako našao sam dvd player i kupio bih ga u Tehnopolisu... Ali ne mogu platiti kada mi oni dostave poštom Hp expresom (plaćam sve i dvd i dostavu). Ne znam prvi puta čujem za tu trgovinu. Imate li vi kakvih iskustava sa tom trgovinom, danas svašta rade... Da ja njemu ostavim novce i onda za par dana on izbriše firmu.. Molim za mišljenje

15 godina
gkelekov kaže...

Yamaha, Nad i Denon entry modeli... da se naći kvalitetno s dosta funkcija, a da opet nije kinesko smeće koje će nakon 2 mjeseca krepati ili kojem će u najboljem slučaju za 6 mjeseci elektronika podivljati...

to je isto kinesko smeće osim yamahe koja se ističe kvalitetom izrade imam dva denon uređaja,najobičnije smeće,a za nad se dosta loše šuška po internetu

17 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Pogledaj malo i http://www.emmezeta.hr/multimedija/video/dvd-blu-ray/#content

Možda pronađeš nešto

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

to je isto kinesko smeće osim yamahe koja se ističe kvalitetom izrade imam dva denon uređaja,najobičnije smeće,a za nad se dosta loše šuška po internetu

Za razliku od Quadra i ostalih smeća barem rade kak spada. S time da denon radi od entry levela jeftinjara do medium klase, nad od niže do high klase isto kao i Yamaha.

Ne znam kakve ti Denon uređaje imaš ali ako su smeće naspram Quadra onda zbilja nemaš pojma o HIFI ili AV opremi. :(

15 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

15 godina
gkelekov kaže...
blackalbum kaže...

Za razliku od Quadra i ostalih smeća barem rade kak spada. S time da denon radi od entry levela jeftinjara do medium klase, nad od niže do high klase isto kao i Yamaha.

Ne znam kakve ti Denon uređaje imaš ali ako su smeće naspram Quadra onda zbilja nemaš pojma o HIFI ili AV opremi. :(

razumijem se ponešto denonov uređaj mi se pokvario drugi dan,a drugi uređaj koji su mi uvalil je bio njihov dvd bio je servisiran,denon je najveće smeće ,dok imam i tr iyjamaha uređaj, vrhunska izrada,a kad govoriš o nad njihov top model se proizvodi u kini to sve govori o kvaliteti,a i dosta sam na you tube čitao kako su jako loše kvalitete izrade,što se tiće quadra koliko para toliko i muzike

15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Ovako ne mislim kupovati nekakav skupi dvd player preko 1000kn to me ne zanima u ovoj recesiji. Zanima me jedan quadro 966 gdje ga ima za kupiti? Ako mi možete predložiti? I dali ste čuli za trgovinu tehnopolis (ne znam prvi puta čujem za tu trgovinu isplati li se davati njima novce pa da mi onda pošalju dvd dostavom)? Da me ne bih prevarili...

0 0 hvala 0
15 godina

čujem da philips dvd nisu loši,pogledaj na njihovim stranicama,ja bih quadro izbjegavao

16 godina
neaktivan

philips apsolutno...kupio sam neznam tacno koji je model posto nisam kuci trenutno,,,cita sve zivo sto postoji kao i subtitl,,,kupio sma ga prije 4 god kostao me je oko 150 eur,,,ali nisam se pokajao,,,

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
17 godina
blackalbum kaže...
gkelekov kaže...
blackalbum kaže...

razumijem se ponešto denonov uređaj mi se pokvario drugi dan,a drugi uređaj koji su mi uvalil je bio njihov dvd bio je servisiran,denon je najveće smeće ,dok imam i tr iyjamaha uređaj, vrhunska izrada,a kad govoriš o nad njihov top model se proizvodi u kini to sve govori o kvaliteti,a i dosta sam na you tube čitao kako su jako loše kvalitete izrade,što se tiće quadra koliko para toliko i muzike

OFFTOPIC: Ako ti se pokvari neka stvar ili ne radi dobro ne znači da je Denon odma radi toga smeće. Prije bi rekao da je smeće firma koja ti ga je prodala pa ti podvalila neki pokvareni uređaj.

Konkretno imam njihov CDP i pojačalo već 12 godina i to šljaka ko vurica. (doduše koštalo je zajedno 1500 maraka prije ali svejedno). Trenutno ga je zamjenio 2 klase bolji Rotel.

Drugo to što ti čitaš po netu, posebice na youtube (neznam što moraš tamo čitati baš) zadrži za sebe. NAD možeš blatiti samo dok budeš imao neke njihove "normalnije" komponente (a.k.a 500€+), i dok iz osobno isprobaš, a ne ovako napamet gledajuči nekog "fat amerikanca" kak je to njemu loše i nepraktično jer npr nema na daljinskom "eject" pa se mora ustati s fotelje da izvadi dvd.

Nad sam imao dvd i receivera   i to je radilo jako dobro. Uzeo još kvalitetni scart i slika je bila fenomenalna. Što se tiče top modela, niti Denon niti NAD niti Yamaha ih se ne SKLAPA u kini. (ništa od njih se ne radi u kini samo se sklapaju već gotove ploče i komponente te pakiraju)

Nemoj sad shvatit da se ja hoću prepucavati ali probaj prije kritike...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 0:09 (gkelekov).
17 godina
protjeran
Kupovina dvd playera...

LG DVX 492H  400 do 480 kn.

topla preporuka, upscaling, HDMI, USB, titlovi srt, sub .....

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
gkelekov kaže...
blackalbum kaže...
gkelekov kaže...
blackalbum kaže...

OFFTOPIC: Ako ti se pokvari neka stvar ili ne radi dobro ne znači da je Denon odma radi toga smeće. Prije bi rekao da je smeće firma koja ti ga je prodala pa ti podvalila neki pokvareni uređaj.

Konkretno imam njihov CDP i pojačalo već 12 godina i to šljaka ko vurica. (doduše koštalo je zajedno 1500 maraka prije ali svejedno). Trenutno ga je zamjenio 2 klase bolji Rotel.

Drugo to što ti čitaš po netu, posebice na youtube (neznam što moraš tamo čitati baš) zadrži za sebe. NAD možeš blatiti samo dok budeš imao neke njihove "normalnije" komponente (a.k.a 500€+), i dok iz osobno isprobaš, a ne ovako napamet gledajuči nekog "fat amerikanca" kak je to njemu loše i nepraktično jer npr nema na daljinskom "eject" pa se mora ustati s fotelje da izvadi dvd.

Nad sam imao dvd i receivera   i to je radilo jako dobro. Uzeo još kvalitetni scart i slika je bila fenomenalna. Što se tiče top modela, niti Denon niti NAD niti Yamaha ih se ne SKLAPA u kini. (ništa od njih se ne radi u kini samo se sklapaju već gotove ploče i komponente te pakiraju)

Nemoj sad shvatit da se ja hoću prepucavati ali probaj prije kritike...

ja samo govorim o svojim iskustvima s denonom,da se drugi dan pokvari ,to mi se još nije desilo ,a imam masu tih uređaja tako da znam o čemu pričam,zašto npr ne blatim yamahu,zato jer nudi kvalitentne komponente po pristupačnoj cijeni,denon je samo ime a tko zna tko taj šrot proizvodi

17 godina
protjeran
Kupovina dvd playera...

kupio ja 1990 video player imena Gold Star.

rekoše meni ljudi....oooo čovječe, što to smeće kupi ti ...

uređaj i danas funkcionalan, ja saznadoh da je to svjetski poznat brand, a 1995 promijeniše ime u LG "Lucky goldstar"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina dvd playera...

Dvd je kupljen to jest naručen iz Zg jučer sam ga dobio... Radi sve super, zadovoljan sam..

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

kupio ja 1990 video player imena Gold Star.

rekoše meni ljudi....oooo čovječe, što to smeće kupi ti ...

uređaj i danas funkcionalan, ja saznadoh da je to svjetski poznat brand, a 1995 promijeniše ime u LG "Lucky goldstar"

Imam TV gold star već 13 god. Nikad problema.

15 godina
Kupovina dvd playera...

LG nije Lucky Goldstar, nego Life's Good!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kupovina dvd playera...

ne, nije točno, al ima neke veze.

http://en.wikipedia.org/wiki/LG_Group

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:32 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupovina dvd playera...

Pa kada ga reklamiraju onda  ga reklamiraju ovako:

LG

Life's Good       

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kupovina dvd playera...

je, to im je MOTO koji isto ima veze s LG, no, naziv korporacije je nešto drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice