Kućno kino - bežično spajanje

poruka: 4
|
čitano: 3.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Htio bih oformiti kućno kino koje bi išlo ovako nekako:

HDTV (nisam još odlučio koji)

|

kabel

|

SOUNDBAR (Philips Fidelio HTL5120)

+

Ultrabook (MacBook Air 13,3'' 2013, ili eventualno neki sličan Windows ultrabook).

1. Ultrabook bio bio AirPlayem ili WiDi-jem spojen na HDTV gdje bih gledao filmove i sportske prijenose, uz zvuk sa soundbara naravno

2. Ultrabook bi bio bluetoothom spojen na soundbar izravno ako hoću slušati muziku ne koristeći TV (znam da ovaj Phillips ima Bluetooth, ali nemam pojma kako se uparuje s laptopima)

3. Ako 2. baš bude zezalo onda bih koristio 1. i za muziku

Pitanja:

1. Koji biste tip TV-a uzeli (kako rekoh, filmovi i sport. Ako pokrenem neku igru preko HDMI-ja to će biti rijetko).

2. Mislite li da će ovo kako sam napisao funkcionirati? Ako imate koji prijedlog, slobodno. Samo ni u kojem slučaju ne želim 5.1 sustave sa 2 kila žica :)

3. Kako ocjenjujete kvalitetu ovog što sam složio?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Nitko? Ima li bar netko tko je pokušavao bežično spojiti laptop, bilo Windows ili OSX, s tv-om?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Kućno kino - bežično spajanje

Evo da nebude da pucas u prazno sta se tice bezicnog spajanja laptopa i tv-a neide to bas tako lako koliko je meni poznato u vecini slucajeva treba nekakav USB dongle ili neki reciver koji ide u dva dijela,jedan na tv drugi u laptop i da tako salje bezicno stream, ugl uguglaj malo al mislin da je isplativije uzet komad hdmi kabela ma koliko on dug bija jeftinije je nego ova bezcina opcija.......druga stvar sta ce tice bluetootha ako ga ultrabook ima u nekim postavkama uredaja bi on treba pronac uredaj oko njega koji salje bluetooth vezu a to bi bio ovaj soundbar i normalno se povezat tako da mislin da tu nebi tribalo bit problema,jer ako mos povezat mob ili sta vec zasto ne i ulrabook.I trece sta se tice samog odabira tv-a imas temu bas za njih pa tamo pitaj ili posalji na pm malo vise informacija sa kojim budetom raspolazes,koju velicinu ciljas,kakav je prostor osvjetljen ili ne itd. pa cu ti onda nac nesto best buy.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 16:55 (Smretko).
14 godina
Re: Kućno kino - bežično spajanje

To povezivanje s tv-om ide, za Macove, s AppleTV, kutijom koju se spoji s tv-om, košta 100$. Za Windows postoji dobrih rješenja koji koriste Intelov WiDi. 

HDMI će uvijek bit rezerva ;) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice