Jailbreak ipod touch-a . molio bih pomoc

poruka: 3
|
čitano: 1.458
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jailbreak ipod touch-a . molio bih pomoc

Htio bi pitat . . .
Dali je moguce da jailbreakanje mog ipoda može dovesti do toga da mi se ošteti ipod do te razine da ga nemogu restorat?
Danas sam ga jailbreako i radi sve normalno do sad nema ni malog problema , instalacija je bila uspješna itd.
Sad ako bi teoretski nešto bilo da se ne pali ili sl. dal bi ga mogo sam restorat na pocetne konfe i sve ce bit ok ili bi se moglo desit da crkne?

Mnogo hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Jailbreak ipod touch-a . molio bih pomoc
kajtebriga kaže...

Htio bi pitat . . .
Dali je moguce da jailbreakanje mog ipoda može dovesti do toga da mi se ošteti ipod do te razine da ga nemogu restorat?
Danas sam ga jailbreako i radi sve normalno do sad nema ni malog problema , instalacija je bila uspješna itd.
Sad ako bi teoretski nešto bilo da se ne pali ili sl. dal bi ga mogo sam restorat na pocetne konfe i sve ce bit ok ili bi se moglo desit da crkne?

Mnogo hvala unaprijed :)

Da, apsolutno uvijek mozes napraviti restore....Osim u slucajevima da ga (fizicki) toliko sje**s da se ni restorat neda (a i neznam cemu onda kad ti ga takvog na garanciju nece primit)

Znaci 99.9998% da hoces :)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
15 godina
neaktivan
Re: Jailbreak ipod touch-a . molio bih pomoc

hahahahah znaci onih 0.0002% je za to da mi ga neko copi ili da ga bacim u zid hh
aj hvala ti puno tolko sam foruma cito i neki kao joj ne explodirat ce i nezz kaj sve ne pa am se prepo . A i tream to za 2-3 ifrice 4 app-a i bok :)
ugl jako mnogo puno hvala  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice