IPod Video problem

poruka: 6
|
čitano: 1.344
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPod Video problem
pitanje

Ponosan sam vlasnik iPod-a video 80GB.

U iTunes-u  mi na onoj traci gdje se prikazuje zauzeće diska mi piše da je zauzeto 26.5 GB(Music + videos + other)  i da imam 47.8 GB slobodnog prostora, međutim i pod windowsima i pod ubuntuom nemogu iskopirati na iPod jedan .mkv file od 6 GB jer mi se javlja error da nemam dovoljno prosora na disku.

Važno je napomenuti da ne kopiram sa iTunes-om nego obično iz win explorera kao što bi kopirao na externi HDD.

Zna li netko možda u čemu je problem? Ima li netko sa slični problem?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPod Video problem
prihvaćeno rješenje

Yap, caka je u tome sto je iPod formatiran u FAT32 datotečni zapis, koji ne dopušta veću datoteku od 4 GB.

Jedino riješenje je dijeljenje u 2 rara, zipa ili koliko ti treba, a da pojedina datoteka ne prijeđe tih 4 GB.

Ima i alternativno riješenje, a to je formatiranje u NTFS sustav, no koliko sam čitao po netu nije preporučljivo

jer nije bas kompatibilno sa OS-om od iPoda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: IPod Video problem
prihvaćeno rješenje

to ti je zato, jer je iPod formatiran u fat32 formatu, koji na dozvoljava kopiranje datoteke vece od 2 gb u komadu.....

Intel Core i7 920,6GB RAM DDR3,ASUS SILENT nVidia GeForce 9800GT 1GB DDR3, ASUS P6 Deluxe v2, WD 10.000 fps,Dell 24",Antec,
17 godina
neaktivan
IPod Video problem
autorov komentar

Hvala ljudi, jako korisna informacija.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3

0 0 hvala 0
16 godina
momak kaže...

Hvala ljudi, jako korisna informacija.

molim....i drugi put....
Intel Core i7 920,6GB RAM DDR3,ASUS SILENT nVidia GeForce 9800GT 1GB DDR3, ASUS P6 Deluxe v2, WD 10.000 fps,Dell 24",Antec,
16 godina
neaktivan
pozz. imam problem sa zvukom. naime volio bi pojačati volume u "volume limitu" do kraja ali ne mogu. kazu mi neki da je to zbog neke europske zaštite???? kako da to skinem ima li koji program ili sto več?? zahvaljujem
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice