Dvd snimač, koji uzet?

poruka: 13
|
čitano: 9.434
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dvd snimač, koji uzet?

Riknuo mi je VHS video za snimat pa bi htio sad kupit dvd snimač pošto su VHS out već odavno, e sad neznam koji da uzmem, pa bi trebao neku preporuku i da ima hard unutra da na njega mogu snimat kad recimo nemam dvd-a.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dvd snimač, koji uzet?

do koliko novaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dvd snimač, koji uzet?

Pa neznam kolko se cijene kreću uopće za njih nisam nikad niti gledo, al evo recimo ne neki najjeftiniji, a opet ne i da je skup onako između nešto ako može.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 10:19 (Thermal).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dvd snimač, koji uzet?
gamer4ever kaže...
Thermal kaže...

Pa neznam kolko se cijene kreću uopće za njih nisam nikad niti gledo, al evo recimo ne neki najjeftiniji, a opet ne i da je skup onako između nešto ako može.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_17&products_id=8969
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_17&products_id=6665 

ne ne ne, ne trazi to vec DvD recorder 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 11:01 (neznam_ime).

0 0 hvala 0
17 godina
Dvd snimač, koji uzet?

Ajmo drugo pitanje, za koju namjenu? Jer ako snimaš TV program, skoro svi DVBT tuneri imaju PVR funkciju.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dvd snimač, koji uzet?

Pa snimao bi filmove i serije sa telke i pržio na dvd i tako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 10:46 (Thermal).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thermal kaže...

Možda ovako nešto: http://www.protis.hr/products/details/dvd-playerrekorder-lg-rh387h-160gb/13332.

Odličan za tu namjenu, ukoliko ti cijena nije problem, moja preporuka!

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Thermal kaže...

Možda ovako nešto: http://www.protis.hr/products/details/dvd-playerrekorder-lg-rh387h-160gb/13332.

moćna mašina al i skupo

17 godina
Thermal kaže...

Pa snimao bi filmove i serije sa telke i pržio na dvd i tako.

Pa ako imaš DVBT prijemnik koji može snimati na USB stick ili neki USB HDD, trebaš samo materijal prebaciti na komp i snimiti na DVD.
Pogledaj upute od prijemnika ima li PVR funkciju.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
Caesar et Brutus kaže...
Thermal kaže...

Cijena uopce nije velika!

Pa prije je toliko kostao najobicniji DVD player (i danas kostaju oni "normalni" za razliku od Vivax, Quadro i ostalih gluposti (da, meni je to smece sta god neki rekli)). tako da je ova cijena i vise nego prihvatljiva ako se autoru teme svida uredaj.

Moja preporuka je da si uzme tako neki snimac, bez da se gnjavi sa nekim prebacivanjima na komp, USB-ima i ostalim glupostima.....nisu ovakvi uredaji napravljeni bezveze!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...

Moja preporuka je da si uzme tako neki snimac, bez da se gnjavi sa nekim prebacivanjima na komp, USB-ima i ostalim glupostima.....nisu ovakvi uredaji napravljeni bezveze!

Nisu, ne... prije deset godina.

14 godina
protjeran
win32 kaže...
Caesar et Brutus kaže...
Thermal kaže...

Cijena uopce nije velika!

Pa prije je toliko kostao najobicniji DVD player (i danas kostaju oni "normalni" za razliku od Vivax, Quadro i ostalih gluposti (da, meni je to smece sta god neki rekli)). tako da je ova cijena i vise nego prihvatljiva ako se autoru teme svida uredaj.

da, to nije skupo, i za razliku od DVBT PVR ovdje može editirati snimku prije snimanja na DVD medij - kod DVBT PVR nemre s njom ništa (čak niti gledat na drugom PVR aparatu jer nisu SVI kompatibilni), a dok to prebaci na PC i onda editira i odabere rezu i kodeke, ja to već gledam na svom DVD playeru.

Imam tako nešto i znam zašto to kažem!

DVBT sa PVR nije ni sluga DVDrekorderu sa HDDom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 16:44 (smirnoff).
17 godina
smirnoff kaže...

da, to nije skupo, i za razliku od DVBT PVR ovdje može editirati snimku prije snimanja na DVD medij - kod DVBT PVR nemre s njom ništa (čak niti gledat na drugom PVR aparatu jer nisu SVI kompatibilni), a dok to prebaci na PC i onda editira i odabere rezu i kodeke, ja to već gledam na svom DVD playeru.

Imam tako nešto i znam zašto to kažem!

DVBT sa PVR nije ni sluga DVDrekorderu sa HDDom.

Jes. Samo tisuću kuna razlike.

No dobro, sto ljudi, sto ćudi. Ja snimku pogledam sa sticka, a ako želim arhivski DVD od toga, napravim ga na PCju sa menijem kakav meni odgovara.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice