S obzirom da na starom DVD playeru klincima ne mogu pustiti više ni jedan crtić zanima me neki konkretan, best buy model, po mogućnosti u Zagrebu ili okolici.
Unaprijed zahvaljujem
S obzirom da na starom DVD playeru klincima ne mogu pustiti više ni jedan crtić zanima me neki konkretan, best buy model, po mogućnosti u Zagrebu ili okolici.
Unaprijed zahvaljujem
Pa recimo najfetinij pioneer 320 ja imam stariji 310 za kuhinju.Naci stariji model pleya uredno sve xvidova i ove nove '480p' brripove visokog bitrate-a.Kvaliteta videa je u tom rangu nemjerljiva.Mane su mutavi meni barem u mom slucaju znaci 310tke.Podjeljen je na dva dijela tak da se nemogu dugacko renejmani fajlovi procitat.I sa usba iz nekog razloga ne zeli plejat fajlove od 2,1gb iz komada dok sa rwa normalno cita.
Unaprijed zahvaljujem
a ak hoćeš jeftino onda Quadro ili Vivax, recimo Quadro DVD-955 ja ga imam košta nekih 300 kn u svakom maxi konzumu i ima ti sva ona čuda usb, hdmi i ostalo, ako hoćeš neki brandirani kao philips ili panasonic onda imaš ih isto od 300 na daje ali ti nemaju USB, hdMI i ostale novotarije ...