Autoradio ili auto pojačalo ?

poruka: 14
|
čitano: 4.645
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz. mislin spojit zvucnike (dva zvucnika i mozda jedan bas) na akumulator. Ali sad me zanima jeli mi bolje za to uzet nekakav autoradio ili nekakvo auto pojacalo. Informiran san o svin izlazima na pojacalima i radijima pa bi molia da mi negovorite na sta mogu spojit bas a na sta nemogu ! samo me zanima sta uzet ?

AUTORADIO ili AUTO POJAČALO ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne vidim poantu uopće tog tvoj spajanja, pola sata na akumulatoru i fajront. A ako to misliš držati na punjaču 24/7... kompliciraš bez veze.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Autoradio ili auto pojačalo ?

samo zelin odgovor na svoje pitanje. Sta mi je bolje ?

17 godina

Bas možeš spojiti samo na autoradio koji ima skretnice (recimo bilo koji pioneer sa direct sub opcijom). Spajanje basa na normalan izlaz bez skretnice je isto moguć, samo što onda bas dobija sve frekvencije, pa i one koje ne može odsvirati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma znan to sve haha. Vec san informiran. Samo me zanima jel bolje uzet radio ili pojacalo ??????

17 godina

A vidi, odgovor može biti i jedno i drugo. Ovisi kakvu snagu očekuješ. Ako su bas i zvučnici manje snage, dosta će ti biti i autoradio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad govoris manje snage..na koliko to manje snage tocno mislis ? koliko Watt ?

mislin si uzet ovo pojacalao - Magnat Rave 440 (procitaj ovdi neznan koliko ces dole razumit jer je nesto na njemackon.)

ili u drugon slucaju ovaj autoradio - Pioneer DEH-3500MP (tu pise nesto o njemu - to nije taj oglas koji san gleda..ovaj drugi je aktivan ! )

17 godina
neaktivan

Pave ako misliš spajat 2 zvučnika + sub onda zaboravi autoradio. Uzmi 4-kanalno pojačalo. Na dva kanala dva zvučnika a druga dva kanala u bridge da se podupla snaga i vozi.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

Pozz. mislin spojit zvucnike (dva zvucnika i mozda jedan bas) na akumulator. Ali sad me zanima jeli mi bolje za to uzet nekakav autoradio ili nekakvo auto pojacalo. Informiran san o svin izlazima na pojacalima i radijima pa bi molia da mi negovorite na sta mogu spojit bas a na sta nemogu ! samo me zanima sta uzet ?

AUTORADIO ili AUTO POJAČALO ?

Ja kazem jos jednom da ti to netreba, spoji direkt i radit ce.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan

E to san ja mislia ! sa ovin Magnat Rave 440 ( koje je 4 kanalno ) na dva kanala spojit dva zvucnika i na ova dva u BRIDGE spojit SUB. To mi je najbolja opcija jel tako ?

17 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

E to san ja mislia ! sa ovin Magnat Rave 440 ( koje je 4 kanalno ) na dva kanala spojit dva zvucnika i na ova dva u BRIDGE spojit SUB. To mi je najbolja opcija jel tako ?

Da jer spajanje suba na autoradio bez pojačala nema smisla.

One fore 4x70w na autoradijima su za temu humor.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Da jer spajanje suba na autoradio bez pojačala nema smisla.

One fore 4x70w na autoradijima su za temu humor.

znan da nema smisla i da opet na radiu treba pojacalo za sub. znaci spojit cu na 4 kanalno i to je to. Hvala {#}

17 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...
znan da nema smisla i da opet na radiu treba pojacalo za sub. znaci spojit cu na 4 kanalno i to je to. Hvala {#}

Javi kad središ da čujemo dojmove:)

15 godina
neaktivan

ok ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice