Windows Media Player pomoć

poruka: 11
|
čitano: 6.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači trebam napravit vamo nešto oko library a neznam kako.

Želim da mi tu budu pjesme samo koje ja želim, ali tako da se same dodaju u nju kad god ih primistim u određeni folder.

Uša sam u Music Library Locations i stavia samo taj folder koji želim ali meni su u library i dalje pjesme iz razno-raznih foldera po kompjuteru. Proba sam i Organize - Apply Media Information changes, ali opet isto.

Dakle kako to napravit, jel uopće moguće?

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebaš obrisati stari Library. Prvo zaustaviš servis Windows Media Player Network Sharing. Onda skokneš u C:\Users\*tvoj username*\AppData\Local\Microsoft\Media Player. Obrišeš sve kaj tam ima, i kad to pobrišeš pokreneš WMP da ti proskenira foldere koje si sad odabrao.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Windows Media Player pomoć
Teerex kaže...

Trebaš obrisati stari Library. Prvo zaustaviš servis Windows Media Player Network Sharing. Onda skokneš u C:\Users\*tvoj username*\AppData\Local\Microsoft\Media Player. Obrišeš sve kaj tam ima, i kad to pobrišeš pokreneš WMP da ti proskenira foldere koje si sad odabrao.

Da, hvala, ali nemogu nać taj folder.

Dođem do tu do AppData, i taj folder nemogu nać.

Ima mi ga jedino folder prije ali u njemu mi je samo nešto LocalLow.

I gleda sam i u My Documents i isto ništa.

I još sam proba kad sam upisa "windows media player" da mi traži po cilom kompjuteru, i naša sam ga u C:/Windows/ServiceProfiles/NetworkService/AppData/Local/Microsoft i onda mi je tu nešto Windows Media Player NSS i unutra je mapa zove se 3.0, tu uša, onda ima folder Icon Files(tu mi neda ni uć) i ima još SCPD i tu sam pobrisa šta je bilo.

I u WMP opet isto....

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan

Nešto krivo radiš. Svi Windowsi imaju taj folder. Ajde uslikaj lijepo prozor nakon što otvoriš users/usrename/appdata da vidimo u čemu ti je greška u koracima.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi učitavanja titlova. Pojavljuje mi se poruka ''To load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file. Direct show: VMR7/VMR9 renderless or Haali's. Koristim media player classic i kodeke od windows media codec pack. Što trebam učiniti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Nešto krivo radiš. Svi Windowsi imaju taj folder. Ajde uslikaj lijepo prozor nakon što otvoriš users/usrename/appdata da vidimo u čemu ti je greška u koracima.

Evoga, na slici, dole ispod. I dalje od toga nema...

Markez kaže...

Imam pitanje u vezi učitavanja titlova. Pojavljuje mi se poruka ''To load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file. Direct show: VMR7/VMR9 renderless or Haali's. Koristim media player classic i kodeke od windows media codec pack. Što trebam učiniti?

Ja u WMP ne gledan filmove, ali koliko znan moraš napravit da ti datoteka od titlova bude istog imena ko i film. Ako neželiš tako onda u nekom drugom playeru, onda samo dragaš.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:47 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

izbrisat post

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:47 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Da, hvala, ali nemogu nać taj folder.

Dođem do tu do AppData, i taj folder nemogu nać.

Ne možeš ga naći zato jel ti je skriven (hidden). Idi na Folder Options i u tabu View nađi Hidden files and folders i stavi na Show!

Tad ćeš vidjet i AppData i sve foldere u njemu!

A možeš ga otvoriti i direktno ,samo u adresnu traku upiši (ili c/p) - C:\Users\<tvoje-ime>\AppData\Local\Microsoft\Media Player

Samo promjeni <tvoje-ime>!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan

Evoga uspilo je napokon!

Hvala!

{#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 18:40 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako riješiti problem?

Hoću upaliti film na računalu i kad ga pokušavam otvorit u Windows Media Playeru piše: " E:/ was not found, please insert media containing this file". S filmom je sve u redu ali neće učitat ne samo fil nego i druge fimove...i ne samo taj program nego neće učitat ni Windows Player Classic..please help.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo meni opet neko s#anje !! {#}

Stavim u mapu neku pjesmu i opet mi je ne nađe u WMP library! Naravno, stavia san ju u folder koji san stavia za default save location.

Jako sam ljut jer mi je ovo stvarno bitno !

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice