Video sa mobitela

poruka: 18
|
čitano: 11.871
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Video sa mobitela

Imam jedan problem.

Video snimljen sa mobitelom prebacim na komp ,pokrene se uredno ali bez zvuka? Šta da napravim da i zvuk dobijem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video sa mobitela

Znači kad je na mobitelu onda je sve normalno i ima zvuka ,kad video prebacim na komp onda nema zvuka ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Video sa mobitela

vjerojatno ti fali neki codec

16 godina
neaktivan
voluhare kaže...

Dali mi može netko malo detaljnije objasnit? molim vas neznam šta da radim...  :(

17 godina
Realista kaže...

Dali mi može netko malo detaljnije objasnit? molim vas neznam šta da radim...  :(

Instaliraj VLC (http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html) i gledaj pomocu njega.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 13:13 (nesto222).
16 godina
neaktivan
Realista kaže...
voluhare kaže...

vjerojatno ti fali neki codec pa zbog toga nemaš zvuka, ako je video npr u mp4 formatu ili 3gp neće biti zvuka jer ti nedostaju codeci za te formate. instaliraj si k lite codec pack, pa gledaj filmiće ili u vlc playeru ili u gom playeru. i javi da li je to pomoglo.

17 godina
Video sa mobitela

Najcesci problemi ovog tipa...nemam zvuka, slika zatrzava, bla bla...su u codecima...samo instaliraj najnovije codece i deri!

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 14:05 (Miki77).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vjerojatno ti fali neki codec pa zbog toga nemaš zvuka, ako je video npr u mp4 formatu ili 3gp neće biti zvuka jer ti nedostaju codeci za te formate. instaliraj si k lite codec pack,

Evo instaliro sam i sad mi sve radi! hvala lijepo na pomoći .

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 16:52 (Realista).
15 godina
neaktivan
Video sa mobitela

jel moguće na mobitel instalirat codece

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

još uvijek nije, a zbog čega bi ti trebali?

16 godina
neaktivan
Realista kaže...

kao pravi forumaš, stisneš dugmić "hvala" i to je to  Izlanuo se

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

još uvijek nije, a zbog čega bi ti trebali?

kad na mobitel prebacim par videa na nekima mi nema zvuka a na nekima mi nema slike

mob je Nokia 5230

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 17:38 (P4k1).
16 godina
neaktivan

koliko vidim u specifikacijama taj mob ne podržava divix/xvid fotmat, dakle općenito avi. fileove. a tim filmićima koje staviš na mob opet ovisi kako su i s čim konvertirani, encodirani, rippani...tu je puno faktora u igri.

ako tražiš neki program za konverziju videa za mobitel, preporučam ti xilisoft video converter, on u sebi već ima nekoliko opcija konverzije baš za mobitele (mp4, 3gp), pa isprobaj koja ti najviše odogvara. samo si nabavi "punu" verziju.

15 godina
neaktivan
Video sa mobitela

znam stavlja sam mp4 razne tipove codeca za konverziju i videa i zvuka i uvjek mi javi da nije moguće reproducirat ili jedni ili drugo

ali probat ću taj program pa ću vidit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Realista kaže...

kao pravi forumaš, stisneš dugmić "hvala" i to je to Izlanuo se

Nisam znao da postoji ta opcija. Al evo jesam sadNamigiva

15 godina
neaktivan
Video sa mobitela

robisierra92 evo riješija sam problem hvala

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

robisierra92 evo riješija sam problem hvala

ok, drago mi je da sam mogao pomoći  Osmijeh

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

koliko vidim u specifikacijama taj mob ne podržava divix/xvid fotmat, dakle općenito avi. fileove. a tim filmićima koje staviš na mob opet ovisi kako su i s čim konvertirani, encodirani, rippani...tu je puno faktora u igri.

ako tražiš neki program za konverziju videa za mobitel, preporučam ti xilisoft video converter, on u sebi već ima nekoliko opcija konverzije baš za mobitele (mp4, 3gp), pa isprobaj koja ti najviše odogvara. samo si nabavi "punu" verziju.

Ne mora nužno biti da ne podržava sve .avi file-ove, avi je kontejnerski tip, video u njemu može biti kodiran raznim codecima. Isto kao i zvuk. Međutim, taj mobitel je zasnovan na Symbian platformi te je u njega moguće ubaciti software za reprodukciju divx videa. Naravno, s njim i codec.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice