Video animacija (Pomoć)

poruka: 5
|
čitano: 937
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Video animacija (Pomoć)

Dakle, dragi forumaši, trebam pomoć to jest uslugu. Dal mi može tko napraviti video animaciju, treba mi za uvod u videu. Naime radim za bend video na event pa mi treba animacija (slika je u prilogu), trebaju mi vrata koja se otvaraju i kamera koja ulazi kroz vrata, da traje kojih 10, 15 sec. Ako je tko zainteresiran da mi pomogne dogovorimo se još za detalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Video animacija (Pomoć)
unknown soldier kaže...

Dakle, dragi forumaši, trebam pomoć to jest uslugu. Dal mi može tko napraviti video animaciju, treba mi za uvod u videu. Naime radim za bend video na event pa mi treba animacija (slika je u prilogu), trebaju mi vrata koja se otvaraju i kamera koja ulazi kroz vrata, da traje kojih 10, 15 sec. Ako je tko zainteresiran da mi pomogne dogovorimo se još za detalje.

tu ima posla sa majon, netko će ti pak iskoristiti cinemu ili max, i kad se renderi provuču triba napravit compositing layera te post processing,(u najmanju ruku za osnovni dio neki 3d i aftereffects) ,a valjalo bi provuć i kroz nuke, znači ima posla i bogu,a same scene se ne bi zasramio ni Toni Bratinčević...

10 godina
neaktivan

Od kud si hahah ...ako sam razumio 10 riječi možeš be ubit xD ...znam da ima malo posla ..ja sam tek par videa napravio i to u sony vegasu, imam i after effects al sam kompletni noob. Da barem ima poštenih tutoriala na you tubeu napravio bi sam al kad nema pa ga moreš jebat. Al opet nije to tolko valjda komplicrano samo da se ta vrata otvore :) pa da kamera uđe kroz njih a dalje mogu sam! 

9 godina
neaktivan
Video animacija (Pomoć)

tutorijala ka i ljudi koji rade u industriji od kalifornije do češke imaš na cg sajtovima, kreni sa cg society , malo prosurfaj , pogledaj forum, tutorijali ti se plaćaju,dolaze na dvd-ima a mos ih mrknit i onako.

Ovdje imas ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/vasi-3d-modeli/1634.aspx

pa pripitaj ljude koji su aktivni, neki su amateri, neki hobisti a neki profići sa dužim stažom.

Ukratko ono o čemu ti pričam je ovo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Tenks! Proučit ću to malo i pitat dečke tamo pa čemo nešto smislit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice