Veličina titlova?

poruka: 10
|
čitano: 3.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Veličina titlova?

Inače ovo baš i ne zaslužuje otvaranje nove teme no ionako ovaj podforum slabije posjećen.

Pitanje se možda čini glupo no pošto smo trenutačno u postupku uploadnja na, kako da kažem, prestižniji anime torrent site BakaBT koji ne prihvaća svaki uradak. Oni to pregledavaju i uspoređuju sa verzijama ostalih grupa i onda odluče koju će verziju staviti na site, zato je svaka sitnica važna, da ne duljim...

Dali su vama ovo premali titlovi za čitanje?

Original(molio bih da te pogledate):
http://www.pohrani.com/?2l/12j/13YvLUHE/twgok00001.png
http://www.pohrani.com/?2r/Pd/2uRRDg2T/twgok00002.png

http://www.pohrani.com/?3i/Zq/2vohiduU/twgok00003.png

Anketa:

1 Premali su
1 Mali su, ali može proći
30 Normalne veličine su
MKV - H.264
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 1:11 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Veličina titlova?

mislim da ne bi trebali biti ni veci ni manji...taman su...al isto za svaki slucaj to probaj pogledat na tv-u udaljen od njega...cisto da budes siguran...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 1
17 godina
Veličina titlova?

Konkurencija ima ovakve titlove XD

EDIT: nemogu hotlinkat, zabranili su...

Koji su meni pak preogromni i predebeli te je posljedica da zaklanja dobar dio videa/slike.

Hvala, treba mi mišljenje korisnika jer ipak to oni gledaju.

MKV - H.264
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 20:19 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Veličina titlova?

Mozes li negdje uploadat video i dat link da ga skinem i vidim kako to funkcionira.Mislim da je najbolje da tako uradis ako je moguce.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Veličina titlova?
Meni tvoji i od konkurencije titlovi izgledaju isto :P. Možda su njihovi samo malo deblji, ali skoro mi se čine isti.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Veličina titlova?
zoharbizo kaže...

Mozes li negdje uploadat video i dat link da ga skinem i vidim kako to funkcionira.Mislim da je najbolje da tako uradis ako je moguce.

Ma dobro je nije potrebna takva mjera. Screenshot je dosta.

Ok ostavljam ih tako, hvala na glasanju.

MKV - H.264
17 godina
neaktivan
Veličina titlova?

Prestrasno, ja ovakve titlove nebi nikada skinuo u svom zivotu. Strahote sto se sve danas stavlja na internet.

You are already dead!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 13:42 (GW freak).
Moj PC  
1 3 hvala 1
17 godina
neaktivan

E sry na offtopic al mozes mi rec koji je anime u pitanju na screenshotovima. LP

I sacrifice so they can live my life, If necessary I'll give my life, No need crying at the end of my life,Just remember me right
17 godina
neaktivan
n3r3d kaže...

E sry na offtopic al mozes mi rec koji je anime u pitanju na screenshotovima. LP

KLIK

You are already dead!
14 godina
protjeran
Veličina titlova?

meni su najoptimalniji oni kao u format factoryu kad su na default, znači neka trojka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice