Treba mi equalizer

poruka: 17
|
čitano: 6.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Treba mi equalizer, molim pomoć...

Pozdrav, nadam se da nisam promašila temu. {#}

Zanima me znate li za neki dobar equalizer za W7. Neki s kojim bi mogla malo pojačati bass itd. Tako da mogu uživati kako spada kad slušam bass dropove hehehe... {#}

Hvala unaprijed!

"Follow me, set me free, trust me and we will escape from the city!" :))

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A koji hardverski audio sistem imaš ?

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam Intelov chipset sa integriranom zvučnom karticom, Intel g41 express chipset.

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da tu ništa više od integriranog equalizera u pojedinom playeru glazbe ne treba.
Naime, sve ti ovisi o zvučnicima/slušalicama (s obzirom da ti je zvučuna integrirana, što je tu je)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci u mom slucaju nema ni equalizera koji bi mogao raditi system-wide? Postavke koje namjestim u WMP radi samo u WMP, a ne za ostale programe ili igre.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Treba mi equalizer, molim pomoć...
ParadoxalMindElla1 kaže...

Imam Intelov chipset sa integriranom zvučnom karticom, Intel g41 express chipset.

ma, nisam na to mislio: nego, na kojem audio sistemu slušaš ;liniji, mini liniji , nekim zvučnicima sa dobrim subwooferom itd ?

Znaci u mom slucaju nema ni equalizera koji bi mogao raditi system-wide? Postavke koje namjestim u WMP radi samo u WMP, a ne za ostale programe ili igre.

Točno.

Za ostale opcije imaš u trayu "mali zvučnik" i tamo nađi opciju bass balance i treble balance te ih tamo za "sve ostalo" podesi.

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti
17 godina
neaktivan

Control panel - Sound - Properties - Enhancements (otprilike). Ako tamo nema ničeg korisnog (ovisi o driveru), postoje ovakve "profi" stvari http://getthatprosound.com/30-of-the-best-eq-plugins-in-the-world/ ali su komplicirane za natjerati da rade i malo toga je besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Budokai kaže...
ma, nisam na to mislio: nego, na kojem audio sistemu slušaš ;liniji, mini liniji , nekim zvučnicima sa dobrim subwooferom itd ?

Imam headset. Jel te zanimaju specsi?

13 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

Control panel - Sound - Properties - Enhancements (otprilike). Ako tamo nema ničeg korisnog (ovisi o driveru), postoje ovakve "profi" stvari http://getthatprosound.com/30-of-the-best-eq-plugins-in-the-world/ ali su komplicirane za natjerati da rade i malo toga je besplatno.

Isprobat cu par pluginova, hvala :)

13 godina
protjeran
Imam headset. Jel te zanimaju specsi?

A čuj.

Za čist kvalitetan bass od kojih 50 db nisu dovoljne samo kvalitetne sluške nego i zvučna kartica.

Pošto imaš integrušu ne možeš očekivati nekakve ekstra rezultate.

Osobno imam Audio tehnica ATH-M50S i koštale su preko milju kuna prije dvije godine, ali su one super za obradu glazbe odlične (studijsku) dok u gejmingu i slušanju glazbe s mp3 formata nema kvalitetnog bassa u njih.

Možeš se zeznut kupovinom slušalica jer neke ne puše mp3 kao flac ili wave, dok neke jeftinije imaju bolje bass frekvencije za mp3.

13 godina

mozes napisat koja je ploca jer vecina ploca ima realtekovu zvucnu karticu, a s odgovarajucim driverima dobijes upravljacku plocu realteka koja ima hrpu mogucnosti

14 godina

Da ne otvaram novu temu imam slicno pitanje naime kupio sam Genius Zvučnike HF 1250B (preporuka sa foruma :D )

i sad ima neki obicni eq hd vdeck koji mislim da je dosao sa windowsom a na njemu neznam pojacati stisati bass pa molim preporuku nekog drugog programa a ovaj cu delit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina

Nikad gori equalizer....da ces pojacati bass do kraja ne moze izbaci poruku za puni bass treba imati punu,kupljenu verziju da ces ga staviti minimaze opet ne moze treba imati punu verziju i tako za svaku opciju wtf sta drugo nego izbrisati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 23:15 (kaw_liga).
13 godina
protjeran
Treba mi equalizer

Skini Aimp3. Daje duplo bolji zvuk od WMP-a. Uz njega skini još Enhancer plugin i bolje od toga ne može bez druge zvučne.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Nikad gori equalizer....da ces pojacati bass do kraja ne moze izbaci poruku za puni bass treba imati punu,kupljenu verziju da ces ga staviti minimaze opet ne moze treba imati punu verziju i tako za svaku opciju wtf sta drugo nego izbrisati {#}

čim uključiš i tu besplatnu verziju zvuk je bolji. ako želiš više plati ili se snađi.

14 godina
Re: Treba mi equalizer
daniel.hajdinjak666 kaže...

Skini Aimp3. Daje duplo bolji zvuk od WMP-a. Uz njega skini još Enhancer plugin i bolje od toga ne može bez druge zvučne.

A kako se recimo, mislim dje u postavkama Win 7 moze podesiti bass,treble i ostalo a muziku uglavnom slusam preko youtuba...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice