Transfer videa sa sd kartice na pc

poruka: 9
|
čitano: 2.824
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ovako. Imam jedan problem. Pokusavam prebaciti sve datoteke sa micro sd kartice preko sd adaptera, ali nikako ne mogu prebaciti neke video datoteke. Kada ih zelim kopirati na pc, brzina transfera padne na 0 bytes/sec i nista se ne dogada i jedini nacin da to prekinem je da izvadim sd adapter iz laptopa. Inace, video se moze pogledati bez problema kada ga otvorim, ne javlja nikakvu gresku. Koristim windows 10, ako ista znaci. Takoder, skenirao sam sd karticu i nisu pronadeni nikakvi problemi
Moze li mi netko pomoci s ovim problemom?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Transfer videa sa sd kartice na pc

To je kartica koju si kupio kod nas u dućanu, ili naručio izvana, preko eBaya ili tako nečeg? To ti se i prije događalo ili je to nešto novo? Tri stvari mi padaju na pamet:

17 godina
neaktivan

ja ti mogu (s osobitim zadovoljstvom) pomoći u uklanjanjanju budalaštine zvane w10 s računala jednom zauvijek no povezano s tvojim problemom postoji i priznanje MS-a da su (još jednom) zajebali i sad, kao, istražuju.

inače, ako ti ne radi uobičajeno kopiranje u windowsu, pokušaj s nekim od ovih pomoćnih programčića.

ak niš drugo, odi nekom tko ima one užasne, stare, jezaživa, češnjak, sveta voda, glogov kolac, brrrrr, itd. windows 7 i tamo kopiraj sa SD-a na nešto (bez problema) - USB, vanjski HDD, speci na DVD ili bla.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Riječ je o originalnoj samsung evo kartici. Probao sam kopirati na windows 8 isto, ali ne ide. Probao sam i uploadat na dropbox i dode do jednog dijela i onda stane

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sjetih se još nečega. ako imaš (ako nemaš - skini i prži) live CD/USB s nekom od distri linuxa, pokreni je BEZ instalacije na HD i pokušaj kopirati na taj način (linux će prepoznati sve pogone). no od prije navedenih programčića, unstoppable copier je mila majka za bilo što ALI ne za w10. kad ti napokon uspije kopiranje, preformatiraj SD-karticu (ako je defektna, formatiranje ne bu išlo). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zvone9489 kaže...
Riječ je o originalnoj samsung evo kartici. Probao sam kopirati na windows 8 isto, ali ne ide. Probao sam i uploadat na dropbox i dode do jednog dijela i onda stane

Nisi mi odgovorio na pitanje. Kako si došao do te kartice? Je li kupljena kod nas u dućanu? Imaš garanciju (memorijske kartice često imaju po pet godina garancije)? Iskopiraj ono što se može iskopirati, formatiraj je, odradi H2testw pa ako ne prođe, reklamiraj ju.

Ako ti memorijska kartica ne da nešto iskopirati s nje - onda ne da. Ne možeš si ti tu previše pomoći. Provjeri je li cijela čitljiva recimo pomoću programa HD Tune > kartica Error Scan.

13 godina
neaktivan
Kupljena na americkom amazonu i odlicno je radila do sad
17 godina
moderator
zvone9489 kaže...
Kupljena na americkom amazonu i odlicno je radila do sad

Ako je dosad ispravno radila, u osnovi ti ostaju samo dvije mogućnosti - zbrljani datotečni sustav (Ajar ti je predložio Linux - probaj iskopirati te datoteke iz Ubuntua live ili tako nečeg), što ćeš popraviti formatiranjem (ali time naravno nećeš spasiti sadržaj kartice), ili pokvarena kartica.

16 godina

beskorisno s linuxom ... (OS je sporedan, FS je kompatibilan..)

kartica je oštećena, ako video nije važan, formatirati...

alat za takvo kopiranje postoje, razlika je upravo što se oni ne blokiraju kao običan filemanager... ipak, poželjno je to raditi s livea (izbjegne se smrzavanje OSa) ... i strpljenje.

nema 100% odgovora, možda..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice