Sound problem na htpc-u

poruka: 6
|
čitano: 940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sound problem na htpc-u

spojio sam htpc na lcd tv preko hdmi kabla i sad uopće nemam zvuka preko pojačala koji sam dosad imao dok mi je bio spojen preko dvi izlaza nego mi zvuk ide preko tv-a...kako da opet dobijem taj zvuk?btw pojačalo mi je spojeno na htpc preko činčeva!

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Sound problem na htpc-u

U postavkama drivera grafičke isključi mogućnost da šalje zvuk preko HDMI. Ako toga nema ili ne upali, vidi u Windowsima jel tvoja zvučna (bilo PCI ili integrirana) pod Primary Sound Device (Primary Playback device) u postavkama Control Panela.

Napiši koje slovo o svojoj konfi, pa ćemo ti moć više pomoć. Za početak, koja grafa, koja MBO i koji Windowsi?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sound problem na htpc-u

MB-GIGABYTE MA78GM-S2H,grafika je integrirana ati radeon ''hd3200'',am2 socket,proc.athlon dual core 5200,2 gb ram-a

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sound problem na htpc-u

OS-windows xp

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sound problem na htpc-u

riješeno -HVALA na pomoći!!!!!

KORNY

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Sound problem na htpc-u
baraba1 kaže...

riješeno -HVALA na pomoći!!!!!

Kako si riješio? u čem je bio problem? (da i drugi znaju)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice