Treba mi neki dobar program za obradu fotografija. Ne kao photoshop (nesto slicno, ali da bude jednostavnije)
Mozda ce neki reci da odma idem na Photoshop ali ja ocu polako
Prvo idu jednostavnije stvari pa onda teze.
Treba mi neki dobar program za obradu fotografija. Ne kao photoshop (nesto slicno, ali da bude jednostavnije)
klikni ovdje
možda pomogne
EDIT:nešto je krivo probaču ponovo
da vidimo sada
probaj sada
klik ovdje
mođda i ovo pomogne
http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/program-obradu-fotografija/29534.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/besplatni-program-edit-fotografija/13785.aspx
Ja bih ti preporučio GIMP2. Ja sam počeo s GIMPOM, a onda prešao na Photoshop. Pošto kažeš da bi počeo s nečim prije Photoshopa, moja preporuka pada na GIMP2, jer on ima sučelje slično onome iz Photoshopa.
Ja bih ti preporučio GIMP2. Ja sam počeo s GIMPOM, a onda prešao na Photoshop. Pošto kažeš da bi počeo s nečim prije Photoshopa, moja preporuka pada na GIMP2, jer on ima sučelje slično onome iz Photoshopa.
slazem se,GIMP je stvarno dobar i koristan alat,malo se naviknut na UI treba...ali nista posebno
ali ja bi ti ipak preporucio Photoshop,jer sto prije krenes radit u njemu,manje ces problema imati kasnije,a nije to komplicirano koliko svi misle za neke jednostavne stvari...
slažem se da najbolje je u stvari da odmah kreneš na photoshop
imaš tone photoshop tutorijala na netu
slažem se da najbolje je u stvari da odmah kreneš na photoshop
imaš tone photoshop tutorijala na netu
da bas to,photshop ima najvise "dokumentacije" cak na youtube-u moze naucit osnovne stvari
ali naravno ako zelis radit u njemu glavno je ono sto trebas nemozes naucit,kreaitvnost...
agreed,photoshop je lagan,samo sto vecina ljudi misle da kad nauce kontrle da ce moci radit nevjerovatne stvari...to nije cinjenica jer to je stvar talenta za design...to il imas ili ne,naucit se nemoze...to je isto kao kad bi nekom rekao da ti nacrta sliku kao Picasso...to nemozes naucit