Problem sa playerom u automobilu

poruka: 3
|
čitano: 1.100
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pozdrav.

Vrlo kratak opis.

Spržio sam cd sa oko 53 mp3 pjesme za auto, cd radi i svaka pjesma radi. Mislim da sam pržio na neru i to data (ili onaj ufm kako vec)
Sada sam spržio još jedan na data, ne radi, u autu pise na radiju NO MUSIC

Spržim onako preko audio settingsa, tamo mi stane samo 15, 16 pjesama.

U čemu je problem, zašto taj prvi radi a ovaj drugi ne a na isti sistem su sprženi. Jedino da sam pržio ovaj prvi na pcu a sad sam na laptopu (ne dolazi u obzir przenje na pcu, dvd rom mi ne radi nesto kako spada) 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa playerom u automobilu
footballer kaže...

Pozdrav.

Vrlo kratak opis.

Spržio sam cd sa oko 53 mp3 pjesme za auto, cd radi i svaka pjesma radi. Mislim da sam pržio na neru i to data (ili onaj ufm kako vec)
Sada sam spržio još jedan na data, ne radi, u autu pise na radiju NO MUSIC

Spržim onako preko audio settingsa, tamo mi stane samo 15, 16 pjesama.

U čemu je problem, zašto taj prvi radi a ovaj drugi ne a na isti sistem su sprženi. Jedino da sam pržio ovaj prvi na pcu a sad sam na laptopu (ne dolazi u obzir przenje na pcu, dvd rom mi ne radi nesto kako spada) 

Jel si przio na CD ili DVD? Jer DVD-ove ne cita, i sve pjesme ti moraju biti formata mp3. Također možda radio ne zna raditi sa datotekama pa ti pjesme moraju biti direkt na cd spržene....

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
odjavljen

Pa na cde naravno da przim, przim direktno mp3 pjesme, samo dodam u nero-u i idem na burn.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice