Problem s otvaranjem filmova u SVIM programima

poruka: 9
|
čitano: 3.525
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle, na kompjuteru imam GOM, Nero Show Time, Win media player, real player, winamp (i u njemu se mogu gledati filmovi).

Problem se pojavio prije tjedan dana. Niti jedan film nisam mogao pokrenuti u niti jednom od tih programa (osim nero show time-u). kada pokrenem film, program se sruši (dok ne učitam film, program je stabilan).

Ali, danas mi je i nero otkazao.

imam avg, testira svaki dan u 12h, a updejta se u 11.30 i ništa ne nalazi.

sumnjam da mi fali neki driver ili nešto sl. jer je sve radilo prije par mjeseci (laptop se nije koristio od 10tog mjeseca do prije tjedan dana, kada se pojavio problem)

neznam, ja nemam više ideja.. sada ću deinstalirati sve ove programe i instalirati ih ponovo, ali sumnjam da će se nešto posebno dogoditi

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao otvoriti sa Media Playerom Classic? Kad svi ostali playeri zakazu, on obicno uvijek radi.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s otvaranjem filmova u SVIM programima
puma1400 kaže...

Dakle, na kompjuteru imam GOM, Nero Show Time, Win media player, real player, winamp (i u njemu se mogu gledati filmovi).

Problem se pojavio prije tjedan dana. Niti jedan film nisam mogao pokrenuti u niti jednom od tih programa (osim nero show time-u). kada pokrenem film, program se sruši (dok ne učitam film, program je stabilan).

sumnjam da mi fali neki driver ili nešto sl. jer je sve radilo prije par mjeseci (laptop se nije koristio od 10tog mjeseca do prije tjedan dana, kada se pojavio problem)

neznam, ja nemam više ideja.. sada ću deinstalirati sve ove programe i instalirati ih ponovo, ali sumnjam da će se nešto posebno dogoditi

Očito nije problem u samim programima, pa vjerojatno njihov uninstall neće puno pomoć..

Probaj uninstallirat codec-e pa njih ponovno stavi...

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Očito nije problem u samim programima, pa vjerojatno njihov uninstall neće puno pomoć..

Probaj uninstallirat codec-e pa njih ponovno stavi...

...dovoljan ti je samo ffdshow i npr. VLC media player...

...kaos...
17 godina
Prison Breaker kaže...

Jesi probao otvoriti sa Media Playerom Classic? Kad svi ostali playeri zakazu, on obicno uvijek radi.

ma skinuo sam vlc, radi. ali mora postojati neki razlog zašto ostalih 5 playera ne radi

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
17 godina
neaktivan

Kao što ti je neko već rekao problem je vjerovatno u nekom codec-u !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
16 godina
neaktivan

...deinstaliraj moguće megacodec packove (upotrebi i CCleaner) i instaliraj si samo ffdshow...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 18:40 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod tih stvari samo jedna riječ - minimalizacija. Samo staviti najosnovnije, ffdshow i možda uz njega AC3 filter. U pravilu ti codec packovi rade dok rade. Kad se to pokolje, dragi Bog ih više ne dovede u red.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

Od svih ovih jedino je GOM pravi player video fileova. Stavi media player classic home cinema i radit ce ti 99,99%. Inace nemoj stavljati nikakve codec packove jer je to siguran put u probleme. MEdia player classic home cinema ne trazi nikakve codece niti se treba instalirati. Pokrenes i radi i ima sve u sebi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice