Ljudi imam par pitanja pa ako znate pomagajte......Imam flat rate te skidam hrpu filmova naravno ripanih u avi formatu......ali ja bi ih volio pogledati na dvd-u a ne na kompu te me zanima koji program je najbolji za pretvaranje iz avi-a u taj DVD format....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš ANYVideoConverter free i tamo u opcijama DVD video .Samo ubaciš file i encode kad namjestiš.I to sprži na DVD.
Pa kakav to imas dvd kad nemre pustat Avi datoteku jer obicno ono kaj skines s torrenta je Divx ili Xvid tj svaki danasnji dvd pusta divx,mpeg ili avi datoteke, no za pretvaranje raznih datoteka u dvd tj izradu dvd najbolji jue ConvertXtoDVD a ak zelis prekodirat avi u dvd tu je Super Encoder kao dobar primjer takvog alata!!!
Pa kakav to imas dvd kad nemre pustat Avi datoteku
Evo ovdje nekih tuta pa pogledaj....a evo download za superencoder(bar tako mislim..nisam ga skidao)
E puno hvala.....
To sa ubacivanjem titlova ne znam kak ide jer meni titlovi ne trebaju, mislim da bi ti jednostavnije bilo uzet jedan jeftini dvd od 200kn recimo Quadro, Vivax ili Vtrek pa gledas kaj hoces jer to rekodiranje i izrada dvd traje dosta vremena jasno ovisi o jacini kompa!!!
upotrijebi neki encoder(MainCocept) ili ako si vješt možeš obraditi video i u nekom video studio(Corel VideoStudio, Sony Vegas)
Sve to mozes uraditi preko programa ConvertXtoDVD
Preko njega takodje mozes i titlove ubaciti
A za dodatnu pomoc evo ti par linkova
http://www.dvd-guides.com/content/view/158/59/