Pretvorba iz avi u DVD

poruka: 9
|
čitano: 8.521
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pretvorba iz avi u DVD

Ljudi imam par pitanja pa ako znate pomagajte......Imam flat rate te skidam hrpu filmova naravno ripanih u avi formatu......ali ja bi ih volio pogledati na dvd-u a ne na kompu te me zanima koji program je najbolji za pretvaranje iz avi-a u taj DVD format....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pretvorba iz avi u DVD

Imaš ANYVideoConverter free i tamo u opcijama DVD video .Samo ubaciš file i encode kad namjestiš.I to sprži na DVD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 14:14 (v_maxcpp).
17 godina
Pretvorba iz avi u DVD

Pa kakav to imas dvd kad nemre pustat Avi datoteku jer obicno ono kaj skines s torrenta je  Divx ili Xvid tj svaki danasnji dvd pusta divx,mpeg ili avi datoteke, no za pretvaranje raznih datoteka u dvd tj izradu dvd najbolji jue ConvertXtoDVD a ak zelis prekodirat avi u dvd tu je Super Encoder kao dobar primjer takvog alata!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa kakav to imas dvd kad nemre pustat Avi datoteku

A jbg....dosta je star.....haha....znaci pretvorim avi u dvd tim programom kaj si naveo i kak da onda ubacim titlove...pri kodiranju u dvd ili
17 godina
neaktivan

Evo ovdje nekih tuta pa pogledaj....a evo download za superencoder(bar tako mislim..nisam ga skidao)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 14:27 (v_maxcpp).
16 godina
neaktivan
Pretvorba iz avi u DVD

E puno hvala.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pretvorba iz avi u DVD

To sa ubacivanjem titlova ne znam kak ide jer meni titlovi ne trebaju, mislim da bi ti jednostavnije bilo uzet jedan jeftini dvd od 200kn recimo Quadro, Vivax ili Vtrek pa gledas kaj hoces jer to rekodiranje i izrada dvd traje dosta vremena jasno ovisi o jacini kompa!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pretvorba iz avi u DVD

upotrijebi neki encoder(MainCocept) ili ako si vješt možeš obraditi video i u nekom video studio(Corel VideoStudio, Sony Vegas)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretvorba iz avi u DVD

Sve to mozes uraditi preko programa ConvertXtoDVD

Preko njega takodje mozes i titlove ubaciti

A za dodatnu pomoc evo ti par linkova

http://forum.videohelp.com/

http://www.dvd-guides.com/content/view/158/59/

Moj PC  
0 0 hvala 0