zanima me dali postoji neki program koji oboji stare crno-bijele filmove.znam da je glupo pitanje al možda ipak neš postoji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne
ee jel postoji sprava koja će povećati mjesec
Možeš ih sam obojati po želji.
Nijedan program ne bi mogao znati je li vaza pored bakinog kreveta bila crvena ili zelena.
hahahahahaha kad se sagledaju svi uglovi...tema je stvarno ultimativno-retardirana
hahahahahaha kad se sagledaju svi uglovi...tema je stvarno ultimativno-retardirana
A nisi niti ti nešta bistriji, pa čovjek je lijepo pital i dobio dva odgovora, u čemu je problem? Ako ne zna, kaj sad, naučit će. Ne postoje glupa/retardirana pitanja...
pa vjerojatno su uzimani isječci iz filmova o drugom svjetskom ratu koji su u boji ili napravljene rekonstrukcije događaja
Napravljene su rekonstrukcije dogadaja 100%
"Bojanje" crno-bijelih videa je moguće,ali ne postoji program koji će ti sve to napraviti automatski.To rade stručni ljudi sa posebnim softverom i metodama obrade videa.
"Bojanje" crno-bijelih videa je moguće,ali ne postoji program koji će ti sve to napraviti automatski.To rade stručni ljudi sa posebnim softverom i metodama obrade videa.
...a teoretski su iste tehnike primjenjive i na fotografiji.
Evo na ovom linku su prikazani načini "bojanja" CB videa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Film_colorization
zanima me dali postoji neki program koji oboji stare crno-bijele filmove.znam da je glupo pitanje al možda ipak neš postoji
a zasto bi onda filmski studiji trosili tolke novce na bojanje istih?hmm...