pozdrav...da li postoji koji Online video editor!?!...neki dobar...ili neki free video editor treba mi samo za izrezivanje i sastavljanje u cjelinu.:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Avidemux.
neki drugi!? owaj mi nije nesto...ne snalazim se sa time...trebam nesto da mogu 3-4 videa sloziti jedan!
Možda Freemake Video Converter?
U Avidemuxu možeš dodavat video. Otvoriš prvi video i odabereš u desnom kutu format u kojem se nalazi video, a zatim ideš pod File > Append i dodaš drugi dio koji želiš spojit te na kraju ideš pod File > Save > Save Video te upišeš ime videa + nastavak formata tog videa jer ga Avidemux ne stavlja sam (npr. video.avi).
Ako želiš nešto izrezat imaš u traci, gdje su multimedijske tipke, slova A i B s kojima označiš počet i kraj onoga što želiš isjeći i zatim ideš Edit > Cut ili klik na delete tipku na tipkovnici.
Možda Freemake Video Converter?
U Avidemuxu možeš dodavat video. Otvoriš prvi video i odabereš u desnom kutu format u kojem se nalazi video, a zatim ideš pod File > Append i dodaš drugi dio koji želiš spojit te na kraju ideš pod File > Save > Save Video te upišeš ime videa + nastavak formata tog videa jer ga Avidemux ne stavlja sam (npr. video.avi).
Ako želiš nešto izrezat imaš u traci, gdje su multimedijske tipke, slova A i B s kojima označiš počet i kraj onoga što želiš isjeći i zatim ideš Edit > Cut ili klik na delete tipku na tipkovnici.
a kako dodavat vlastitu muziku?!
Ideš pod Audio > Main Track... > pod Audio source odaberi format u kojem je glazba i zatim Open da pronađeš mjesto gdje ti se nalazi glazba i na kraju OK.
Ideš pod Audio > Main Track... > pod Audio source odaberi format u kojem je glazba i zatim Open da pronađeš mjesto gdje ti se nalazi glazba i na kraju OK.
tna...a kako crop?
jer pise da trebam imati neku istu rezuluciju da mogu sastaviti u jedan video
Koji crop i možeš li reć što ti točno izbaci?
Jeli znaš možda kako ubacit titlove u film pomoću avidemuxa
Ideš pod Video > odaberi format (MPEG-2) > zatim po Filters > odaberi Subtitles na lijevoj strani te zatim odaberi filtar za titl i pronađi ga gdje si ga spremio. Možeš odmah i pogledati na preview što si napravio. Kada si gotov zatvoriš prozor te zatim ideš pod File > Save > Save Video te napišeš ime filma i nastavak (npr. film.avi).