Online video editor?!?

poruka: 10
|
čitano: 2.362
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Online video editor?!?

pozdrav...da li postoji koji Online video editor!?!...neki dobar...ili neki free video editor treba mi samo za izrezivanje i sastavljanje u cjelinu.:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online video editor?!?

Avidemux.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Online video editor?!?

neki drugi!? owaj mi nije nesto...ne snalazim se sa time...trebam nesto da mogu 3-4 videa sloziti jedan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online video editor?!?

Možda Freemake Video Converter?

U Avidemuxu možeš dodavat video. Otvoriš prvi video i odabereš u desnom kutu format u kojem se nalazi video, a zatim ideš pod File > Append i dodaš drugi dio koji želiš spojit te na kraju ideš pod File > Save > Save Video te upišeš ime videa + nastavak formata tog videa jer ga Avidemux ne stavlja sam (npr. video.avi).

Ako želiš nešto izrezat imaš u traci, gdje su multimedijske tipke, slova A i B s kojima označiš počet i kraj onoga što želiš isjeći i zatim ideš Edit > Cut ili klik na delete tipku na tipkovnici.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 16:54 (Razer_Copperhead).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Online video editor?!?
Razer_Copperhead kaže...

Možda Freemake Video Converter?

U Avidemuxu možeš dodavat video. Otvoriš prvi video i odabereš u desnom kutu format u kojem se nalazi video, a zatim ideš pod File > Append i dodaš drugi dio koji želiš spojit te na kraju ideš pod File > Save > Save Video te upišeš ime videa + nastavak formata tog videa jer ga Avidemux ne stavlja sam (npr. video.avi).

Ako želiš nešto izrezat imaš u traci, gdje su multimedijske tipke, slova A i B s kojima označiš počet i kraj onoga što želiš isjeći i zatim ideš Edit > Cut ili klik na delete tipku na tipkovnici.

a kako dodavat vlastitu muziku?!

17 godina
neaktivan
Online video editor?!?

Ideš pod Audio > Main Track... > pod Audio source odaberi format u kojem je glazba i zatim Open da pronađeš mjesto gdje ti se nalazi glazba i na kraju OK.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 16:51 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Ideš pod Audio > Main Track... > pod Audio source odaberi format u kojem je glazba i zatim Open da pronađeš mjesto gdje ti se nalazi glazba i na kraju OK.

tna...a kako crop?

jer pise da trebam imati neku istu rezuluciju da mogu sastaviti u jedan video

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 17:47 (hogar315).
17 godina
neaktivan
Online video editor?!?

Koji crop i možeš li reć što ti točno izbaci?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 18:14 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina

Jeli znaš možda kako ubacit titlove u film pomoću avidemuxa

17 godina
neaktivan
Online video editor?!?

Ideš pod Video > odaberi format (MPEG-2) > zatim po Filters > odaberi Subtitles na lijevoj strani te zatim odaberi filtar za titl i pronađi ga gdje si ga spremio. Možeš odmah i pogledati na preview što si napravio. Kada si gotov zatvoriš prozor te zatim ideš pod File > Save > Save Video te napišeš ime filma i nastavak (npr. film.avi).

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 9:30 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice