Neznan ni kako bi uopce nazva temu ugl na mobu imam playerpro i u njemu ono mi sve prikaze kako treba albume i sve cak mi i sam slike skine i to.
Medutim imam jos par "albuma" pod unknown i kad uden tu tu bude jos par albuma od par izvodaca (uredno pise ime i sve ali su i dalje pod unknown ).
Ugl player ima opciju edit i onda cijeli jedan taj unknown album mogu editat i stavit izvodaca npr Hladno pivo i sejvat i onda on automatski promjeni sve fileove unutar mape tako da svima unutar pise hladno pivo pod izvodac (ono kad se klikne na propertis ili slicno)
problem je u tome sta player nije napravia posal kako treba sa svim albumia pa mi je i dalje ostalo 2-3 albuma koja nakon editiranja ostanu ista (nema promjene iz nekog razloga). Pa sad da pitan jel ima koji program s kojim bi to moga preko kompa sam ispunit al ne da iden pismu po pismu jer to znan, nego mi treba nesto da po mogucnosti cijeli album tj folder ili jos bolje cijelu skupinu albuma (foldera i podfoldera) mogu izmjenit tako da promjeni sve unutar njih kao sta je gore navedeno
Stvarno neznan sta da trazin uopce u googleu npr jer neznan kako se to tocno zove
Hvala