Imam 120 .mov datoteka kojima bih volio odrezat zadnjih minutu i 10 sekundi. Molio bi preporuku programa gdje bih to mogao definirati i da on odradi na svim datotekama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iste su dužine videa ili ne?
Sony Vegas
Iste su dužine videa ili ne?
Nisu iste dužine.
Sony Vegas
Uf to čudo je veliko, možda neki manji priručni program?
Svakim video editorom možeš odrezati video klip kako želiš. To povlači za sobom 120 x operacija koja je potrebna za svaki klip. + ponovo rekodiranje videa. Imali smo sličan upit samo je rezanje bilo od početka. Kada bi svi klipovi bili isti, mogao bi rezati i kraj videa. Jedino što mi pada na pamet kao 'automatika' je da reversaš svaki video (da ide unatrag), odrežeš taj vremenski tih minutu kraja (koja je početak u reverseu) i opet napraviš reverse i dobiješ skraćeni klip. Malo je triper kombinacija jer ne možeš natjerati ffpmeg u reverse bez da dump-aš audio/video. Ali bi se sve moglo napraviti s par klika, pa neka komp radi. Ne vidim neku drugu mogućnost osim 'ručno' trkeljati..
Nikad probao, ali ne vidim zašto ne bi radilo. Evo neki primjer za ffmpeg reverse:
Dump all video frames
$ ffmpeg -i input.mkv -an -qscale 1 %06d.jpg
Dump audio
$ ffmpeg -i input.mkv -vn -ac 2 audio.wav
Reverse audio
$ sox -V audio.wav backwards.wav reverse
Cat video frames in reverse order to FFmpeg as input
cat $(ls -t *jpg) | ffmpeg -f image2pipe -vcodec mjpeg -r 25 -i - -i backwards.wav -vcodec libx264 -vpre slow -crf 20 -threads 0 -acodec flac output.mkv
Hvala na trudu, možda i probam ovo kad uhvatim vremena. Nadao sam se da ima program koji će to napravit za mene ali šta je tu je!