Movie Maker problem

poruka: 16
|
čitano: 12.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Movie Maker problem

Dakle, radim jedan manji video, i kad dodam titles, i kad ocu da ubacim video u formatu .avi windows movie maker se jadnik uvjek zbuni i misli da je to audio a ne video, i onda nema slike a ima tona.

Daklem hocu da u videu napravim titles-e i nakon toga ubacim video.

Kada napravim titles, nakon toga mogu samo ubacivati Audio, nemogu vise video.

Trebami da napravim video koji ima titles, pa nakon toga video, pa po zavrsetku tog kratkog videa opet titles, pa opet video.

I nemojte mi savjetovati neki shareware program jer nemam para da ga kupim, a i treba mi za jednokratku upotrebu.

Hvala.

trezan a za sebe neznam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Movie Maker problem

Ja sam radio masu videa u Movie Makeru tako da imam dosta iskustva s njime, ali nikada nisam imao ovaj problem koji muči tebe, no evo na što sumnjam:

Kad ubacujes video, dobro gledaj u koju traku ces ga ubaciti, ova gornja je za video, donja je za audio, tako da ako video ubacis u ovu donju traku, i kad tako spremis, normalno je da ce biti samo zvuka, ti moras video ubaciti u prvu traku.

A što se dodavanja titlea tiče, samo klikneš na video kad ga dodaš u ovu prvu traku, i onda imas opcije za dodati titl prije videa, poslije videa ili na video, tebi po volji.

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Movie Maker problem

E problem je sto ja NEMOGU ubaciti u Video, vec samo u Audio, neznam jeli neki bug ili nesto uglavnom program je koma.

trezan a za sebe neznam
17 godina
neaktivan
Movie Maker problem

Dobar je Movie Maker samo zna naživcirati da to nije normalno, toliko je bugovit i stvarno je ponekad vrlo frustrirajuce raditi u njemu. Tako da se najprije treba naoruzati zivcima :)

A ti velis da video ne mozes u tu traku... Hmm...

Znaci, prvo video ubacis u ovaj srednji prostor, pa iz ovog srednjeg prostora u ovu traku.

Pretpostavljam da tako radis i da ti nece. To je i vise nego cudno.

A moguce je da je do formata. Jer ne prima Movie Maker sve formate.

Ovaj tvoj video, u kojem je formatu?

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

.avi format.

Neče pa neće. Moze se samo audio dodavat, iako je to .avi format.

Preglup program, bollji bi moja baba napravila.

trezan a za sebe neznam
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 19:57 (fabijan654321).
15 godina
neaktivan
Movie Maker problem

radim film u movie makeru .imala sam problema jer sam snimila 3gp al to sam riješila sa video converterom!ali kad sam to riješila mi nije bilo zvuka i video mi je ubrzan molim vas pomoć stvrano nezznam kaj da radim!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vjerojatno je i jedan od problema u tvom video konverteru, probaj konvertirati iz 3gpa u avi s jednim od ovih konvertera LINK 1 i LINK 2, ili potraži OVDJE neki drugi, i instaliraj najnovije codece na svoje računalo LINK . preporučam ti da videe gledaš u GOM playeru ili VLC playeru.

p.s. a za izradu videa umjesto užasnog movie makera preporučam ti OVAKO nešto

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 11:04 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Movie Maker problem

imam slican problem :S
snimim normalan video i sad ga ubacim u sony vegas il windows movie maker i ima samo zvuka a nema vide-a :S

to mi se pocelo ujutro desavat nakon sto sam jedan video upload.o na facebook :S
u cemu bi mogao bit problem? Videe konvertam pomocu Any video konvertera :S 

bas tako :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Movie Maker problem

help?

bas tako :D

0 0 hvala 0
12 godina
Movie Maker problem

pravio sam jedan film u movie makeru 2.6 na win7 i spremim sve normalno i sutra otvorim na slikama u crvrni križići.Sta to znači koji je problem molim hitno pomoć.

There is one thing play hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Movie Maker problem
CPU kaže...

pravio sam jedan film u movie makeru 2.6 na win7 i spremim sve normalno i sutra otvorim na slikama u crvrni križići.Sta to znači koji je problem molim hitno pomoć.

pa ili nisi sejvao fajl ili si zbrisao direktorij ili direktno materijal gdje je on bio...pa ti govori da ne postoje na tom mjestu...

u zloj šumi
12 godina
Movie Maker problem

može li se staviti da sve slike traju jednako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU kaže...

-svaveao si projekt, materijale si obrisao (ili uklonio disk na kojem ...).

CPU kaže...

može li se staviti da sve slike traju jednako?

-može.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
Movie Maker problem

pa sunce mu žarko pa reci kako ako te već pitam valjda se podrazumijeva hajde požuri objasni tj. napiši mi treba mi sto prije. napravio sam cijeli film i stavio muziku i animacije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 20:36 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

defaultno trajanje insertirane slike (image) je u svim editorima 3-5 sec.. ne znam koliko je u MM i dali se može već kod importanja podesiti (vjerojatno može, tad je gotovo za sekundu).

ispravak, u meniju edit, default 7 sec (duration)... naravno dodatno tranzicije mogu imati svoje dodatno vrijeme.

btw, odgovor (može) je bio 'najkonkretniji' na postavljeno pitanje, jer su to stvari koje pronađeš za par sekundi listajući menije. Daleko brže nego pitanje u temi i odgovor koji možda dobiješ za par dana.

edit: ... pa unaprijed na moguće iduće pitanje, (kako selektirati sve slike), na više načina, npr CTRL+a (jer je u prvom pitanju postavljanje JEDNAKOG vremena... mada je to neobično, jer ako nisi dirao, vrijeme je jednako.)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 21:44 (ihush).
12 godina
Movie Maker problem

ok hvala malo sam bio u žurbi i nervoza pa sam se izrazio malo nepristojno.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice