Koji je najbolji program za snimanje desktopa??
Koji je najbolji program za snimanje desktopa??
ja koristim Gadwin PrintScreen i super sam zadovoljan. preporučam
ja imam gadwin printscreen i zadovoljan sam...
sve sta mi treba
ako si mislio na video mislim da i to ima ali nisam pogledao :D
Zna li netko s kojim programom bi mogao snimati u video "više od desktopa". Konkretan primjer - igram jednu igru i htio bih snimiti nekoliko minuta iz nje kao video snimak. Probao sam s TipCamom, ali on snima doslovno samo ono što je na desktopu i to radi sasvim solidno. Međutim, kada pokrenem TipCam, startam igru i odigram taj dio koji želim, te potom zaustavim TipCam sve što poslije dobijem jeste samo video desktopa, a ne igre. Stoga me zanima s kojim programom bi mogao snimati igru u video datoteku?
Zna li netko s kojim programom bi mogao snimati u video "više od desktopa". Konkretan primjer - igram jednu igru i htio bih snimiti nekoliko minuta iz nje kao video snimak. Probao sam s TipCamom, ali on snima doslovno samo ono što je na desktopu i to radi sasvim solidno. Međutim, kada pokrenem TipCam, startam igru i odigram taj dio koji želim, te potom zaustavim TipCam sve što poslije dobijem jeste samo video desktopa, a ne igre. Stoga me zanima s kojim programom bi mogao snimati igru u video datoteku?
fraps ftw! daleko najbolji za snimanje :D
cam studio
Isprobao predložene programe i zaključih da mi Fraps najviše odgovara - jednostavan, malen i ne "jede" resurse dok obavlja svoj posao. Snimka posve zadovoljavajuća. Hvala ekipa!
Da li ima neki program s kojim bi mogao snimiti i sliku i zvuk?! Neki streaming bi volio snimiti... Ha?
Da li ima neki program s kojim bi mogao snimiti i sliku i zvuk?! Neki streaming bi volio snimiti... Ha?
Imam Fraps i kad idem snimiti film s njime FPS mi padne na 28-33 i sve šteka zašto?
Imam Fraps i kad idem snimiti film s njime FPS mi padne na 28-33 i sve šteka zašto?
Za one koji mozda neznaju, u Visti postoji alat koji se zove "Snipping Tool", za staticne slike, puno bolji od PrintScreen-a.
Ja sam čuo od prijatelja da je Jing dobar,no ne znam link.
Ja sam čuo od prijatelja da je Jing dobar,no ne znam link.
Nije,ali ja sam samo dal prijedlog.
ako misliš snimat video, onda TipCam
jer besplatan?
ako misliš snimat video, onda TipCam
jer besplatan?
Da, a imaš i verziju koja se plaća.
Imaš od besplatnih:Hipercam 3 Ja koristi onaj koji se plaća ,a to je Camtasia 8 više ti neznam sry
probaj smanjiti broj frapsa i stavi half size jer ti možda jede resurse full
Ja sam skinuo Fraps al kako da ga pokrenem da počne snimati ??? MOLIM ODGOVOR
tnxx
Znate li neki besplatni program za snimanje igrica na laptopu? Planiram snimati Minecraft i PES 2014. Htio bih da s tim programom mogu snimiti i zvuk.
Unaprijed hvala!
#XxXkillXxX