Koji filter za total video converter

poruka: 9
|
čitano: 2.996
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji filter

Koji filter upotrijebiti protiv kockica na ekranu kad ga uradim sa xvid konainer avi slika nije losa ali ima malo kockica dali se to moze srediti???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji filter

daj molim te još jednom napiši što te zanima, ali ovaj puta neka bude razumljivoCool

16 godina
neaktivan
Koji filter za total video converter

Koliko sam čuo h.264 je dosta popularan i dobar codec. Nešto je "teži" za procesiranje ali daje odličan rezultat. Btw. ako su postavke niske bez obzira na codec kockice će biti prisutne...

Više od ovoga ne znam, nadam se da će ti netko sa više iskustva bolje objasniti.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skinem recimo avi sa interneta i konvertujem ga tako da mi na tv 16:9 bude fullscreen bez crnih djelova gore i dole ali mi se pojave kocke na slici,mogu li upotrijebiti neki filter da to izbjegnem??
16 godina
neaktivan

ok, a u što konvertiraš taj avi file? na koji način? prilikom konverzije ga očigledno na neki način oštetiš. divixi, odnono avi fajlovi koji se skinu s neta su sami po sebi več ponekad dosta loši, i u čudnim formatima. većina novijih teleizora i dvd playera ima opciju promijene formata slike - pan scan, leterbox, strech, wide i tako to. ovo što ti konvertiraš da bi bio format 16:9 je potpuno nepotrebno. pitanje je i kakav ti je taj tvoj konverter i što si podesio u postavkama, ako ti treba odličan video konverter, probaj s ovim.

15 godina
neaktivan

Hvala ti prijatelju koristio sam total video converter ali sam suvisan posao radio ja sam konvertovani video jos jednom konvartovao nisam se sjetio ovih opcija na dvd playeru ili na tv-u tako da mi je morao video biti los kad skinem divx pa ga ja jos jednom konvertujem mislim da ce sada biti ok a ovaj xilisoft cu skinuti..hvala mnogo..

16 godina
neaktivan

probaj si nabaviti xilisoft media toolkit ultmate, to ti je jedan zgodan paket konvertera i ripera  Cool

15 godina
neaktivan

Evo prijatelju upravo skidam pa kad budem radio ako zapne javim se jos jednom hvala na odvojenom vremenu!!

16 godina
neaktivan

nema problema  Izlanuo se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice