Koji besplatni ili trial program za uređiv. videa?

poruka: 18
|
čitano: 8.798
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
program za uređivanje videa

ovako trebam link od nekog free moze i trial verzije nekog programa za obradu videa zato sto mi movie maker nezeli raditi neznam zasto neda mi se popravljati ili skidati novi (isprobao sam sony vegas 8 ali kad sam stavljao tekst pisalo mi je da fale neki fileovi)

molim pomoc hitno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: program za uređivanje videa

A koji video? Divx, mpeg, DV ili nesto deseto? Sta zelis uredjivati? Pravices DVD od toga? Daj malo detalja nismo mi vracare.

15 godina
neaktivan

radi se avi fileovima znaci dodavanje teksta i muzike to je dosta nikakvo rezanje ni nista

17 godina
neaktivan

Hm. Pazi. Avi je kontejner sto znaci da je u njemu audio i video i svaki od njih moze biti kodiran sa mali milion codeca. Probaj sa ova dva sto sam ih ja koristio doduse ne sa AVI filovima. mpeg video wizard i adobe premiere elements. Prvi je manji, jednostavniji a drugi je puno veci, nesto kompleksniji ali neuporedivo mocniji. Obrati paznju na ovo elements jer postoji i adobe premiere a to nisu isti programi.

15 godina
neaktivan

hvala a jer mi mozes dat link di da skinem molim te hvala unaprijed

17 godina
neaktivan

To nisu free programi a ovdje je zabranjeo stavljati linkove na nelegalan software.

Adobe premiere elements trial

http://www.adobe.com/products/

meg video wizard

http://www.womble.com/download/

17 godina
neaktivan
Uređivanje video

Ukoliko nemaš iskustva sa programima za video obradu adobeovi bi te mogli poprilično zbuniti kada ih pokreneš.

Vrlo jednostavan program je pinnacle studio. Sve je na nekom principu slagalice ne previše različitom od wmm, ali opcije i mogućnosti su razlika nebo-zemlja.

Za ostalo se moraš sam snaći jer bi inače otišli u crnu zonu.

Zanimljiv program je i Edius

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uređivanje video

Ti kaze jedno pa odes u drugu krajnost ;)

Edius definitivn nije za njega kao ni premiere ali premiere elements se moze savladati za par sati i praviti odlicne DVDove ili video datoteke koji izgledaju poluprofesionalno. Naravno treba nesto i teoretskog znanja.

17 godina
neaktivan
Uređivanje video

Paaa... :)

Ustvari za edius sam bio li-la da li da ga linkam ili ne, ali ajde kada već čovjeku predlažemo pa da dobije malo širu sliku programa za video editiranje.

Edius mi se dobro pokazao u radu sa mojom sony hdr fx1e pa me uvijek nekako vuče ga predložim :)... još da me plaćaju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo si kupio da snimas porodicne zabave ;)

I mi imamo neku sony DV kameru i sad cemo je malo upogoniti ali dovoljno mi je ono sto mi pruza premiere elements. Navikao sam na njega a nemam toliko posla u montazi da ucim premiere a jos u elementsu kao rezultat mi izadje gotov dvd. Idealno za svadbe i slicne zaj.......e ;)Edius nisam probao iskreno receno. Pinackle studio sam koristio u verziji 8 i nestabilniji software nisam u zivtou vidio. TO se rusilo da je to cudo bilo. Kazu da je sad bolji al mi svejedno ostao gorak ukus u usutima ;)

17 godina
neaktivan
Uređivanje video

Da sam ju morao kupovati vjerojatno bi još bila u trgovini ;)

Dobio sam ju kao bonus nagradu za promotivni materijal koji je odnio jednu nagradu na entente florale.

Za pinnacle 8 je najbolje da mu se izbriše svaki trag postojanja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U j....e pa sta je bila glavna nagrada ako je ovo bonus ;)

17 godina
neaktivan

Koknut će nas modovi, ali ajd još ovo.

Filmić je dobio diplomu International Tourfilm Festival, a grad zlatni cvijet.

Ni danas mi nije jasno kako je to prošlo sa tim filmićem jer sam od prvog trenutka bio razočaran materijalom koji mi je dat na raspolaganje i samom vizijom prezentiranja.

Bilo je puno natezanja, neke stvari sam napravio na svoju ruku zadnji čas pa nije bilo vremena za izmjene.

Ma bilo je tu još svega pomalo, ali ajd ispalo dobro.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji besplatni ili trial program za uređiv. vi

Super. Cestitam. Modovi sorry ;)

15 godina
neaktivan

puno hvala!

16 godina
neaktivan

s kojim od tih gore programa mogu rezati video,napravio sam video u movie makeru i traje 6 minuta zbog pjesme,a meni treba da traje oko 2 minute.

EDIT : uspio sam sa movie makerom

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 10:37 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne razumijem sta ti zelis napraviti. Pa skrati u movie makeru.

15 godina
neaktivan

skrati pjesmu u movie makeru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice