Jednostavni program za uređivanje videa

poruka: 10
|
čitano: 8.710
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

dal mi možete preporučit neki jednostavni program za uređivanje video zapisa 

potrebna mi je samo opcija "cut" ili "delete" pa zato mislim da bi to trebalo bit u nekom jednostavnom uređivaču 

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

adobe premiere elements

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Jednostavni program za uređivanje videa

za to što si rekao da ti treba će ti windows movie maker biti sasvim dovoljan, (najvjerojatnije ga već imaš na kompu) jednostavan, nećeš se puno mučiti sa učenjem i brzo napraviti. Za početnike i jednostavne zadatke aman taman.

iddqd
16 godina
badmad kaže...

za to što si rekao da ti treba će ti windows movie maker biti sasvim dovoljan, (najvjerojatnije ga već imaš na kompu) jednostavan, nećeš se puno mučiti sa učenjem i brzo napraviti. Za početnike i jednostavne zadatke aman taman.

nabavio sam program i instaliro i počeo uređivat i uredio i sve ok samo što mi video spremi u  formatu od programa koji ne mogu spržit kao video niti mu promjenit format u neki drugi format videa 

17 godina
neaktivan

ako si spasio kao .mswmm file (project file), odi u izborniku file na opciju save movie file. Izaberi format koji ti više paše (mislim da nudi .wmv i nekakav bedasti ms .avi file). Ako ti .wmv odgovara, to je to.

Ako hoćeš neki drugi format, skini neki video konvert program tipa format factory ili any video converter i izaberi izlazni format koji ti treba.

iddqd
16 godina
badmad kaže...

ako si spasio kao .mswmm file (project file), odi u izborniku file na opciju save movie file. Izaberi format koji ti više paše (mislim da nudi .wmv i nekakav bedasti ms .avi file). Ako ti .wmv odgovara, to je to.

Ako hoćeš neki drugi format, skini neki video konvert program tipa format factory ili any video converter i izaberi izlazni format koji ti treba.

sa format factory sam probo ali kaže da nemože formatirat u video 

17 godina
neaktivan

ne može wmv konvertirati? ne kužim... jesi uspio šta riješiti u međuvremenu?

iddqd
16 godina

uspio sam napravit hvala 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu... znali itko program da postoji opcija da se autamatski slika produzi sa glazbom , znam da se moze rucno i da se u nekim programima moze napisat duration , al meni treba automatski , znm da je cudan al zahtjev al treba {#}

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice