FLAC format przenje

poruka: 12
|
čitano: 6.683
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
FLAC format przenje

Imam dosta glazbe na kompu u FLACu i sada me zanima koji je vas savjet kako da to sprzim na cd da mi autoradio to cita.
Imam Nero za przenje i dali bi izgubio na kvaliteti ako idem prziti kao AUDIO CD..
Molim savjete, hvala ;)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FLAC format przenje

Audio CD je nekomprimiran - znači nema gubitka kvalitete.

Ne znam samo (nisam odavno Nero koristio) može li Nero direktno pretvoriti flac u audio CD.

KaeR
17 godina
neaktivan
FLAC format przenje

Možeš pržit sa Ashampoo burning studio 6 (free verzija).

Nećeš izgubiti ništa na kvaliteti jer je FLAC lossless format.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
17 godina
FLAC format przenje

Skini free foobar2000 (jer je raketa player) i s njim konvertiraj u wav i onda ispržiš u Nero-u kao audio CD.

Flac na wav nema nikakvog gubitka kvalitete (zamisli kao FLAC kao zipanu WAV datoteku).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FLAC format przenje

s obzirom da je autoradio u pitanju (i autozvučnici) nećeš uhom čuti nikakvu razliku između FLAC/vaw i mp3 gormata u 256 ili 320kbs...

prži u mp3 i uštedi na Cdima.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

s obzirom da je autoradio u pitanju (i autozvučnici) nećeš uhom čuti nikakvu razliku između FLAC/vaw i mp3 gormata u 256 ili 320kbs...

A ako autoradio ne cita mp3?

Imam i ja jedno pitanje vezano uz ovo. Postoji li koji burner, besplatan ili sa razumnom cijenom s kojim bi FLAC mogao direktno prziti u mp3 (takodjer za auto)?

Neki naoko imaju tu mogucnost (Ashampoo, Burner XP...) ali kad povucem FLAC folder od npr 500MB on mi pokazuje 500MB zauzetosti iako bi taj folder konvertiran u mp3 zauzimao znatno manje.

Znaci direkt snimanje u mp3. Nek on napravi kakav privremeni folder za konverziju i poslije ga izbrise, samo da ne moram sve sam pjeske raditi.

16 godina
zlatkor kaže...

CDi su UVIJEK u wav formatu, sa mp3 neće uštedit na prostoru.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
15 godina
neaktivan

Misliš da nema razlike u veličini datoteka onih koji imaju bitrate 1411kb/s i one koje imaju npr. 320kb/s?

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
zlatkor kaže...

CDi su UVIJEK u wav formatu, sa mp3 neće uštedit na prostoru.

Apsolutno pogresno. Na CD sprzis mp3 kao obicne fileove ili foldere i na jedan CD ti stane 7-8 albuma ili 100 pjesama sto je ogromna usteda prostora (a jos veca prakticnost) u odnosu na wav. Naravno, ako je autoradio u stanju citati mp3.

16 godina
BlueMax kaže...

Naravno, ako je autoradio u stanju citati mp3.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
17 godina
protjeran
FLAC format przenje

Da u stanju je citati mp3.. ali sam mislio radi veće kvalitete stavljati u FLACu

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Da u stanju je citati mp3.. ali sam mislio radi veće kvalitete stavljati u FLACu

ponavljam - uhom nečeš čuti razliku a imaćeš bar 20 CDa po autu koji će bit možda teže čitljivi od onih u mp3...kad već imaš FLAC konvertiraj u 192 ili  256kbs ili ako ćeš se bolje osjećat u 320kbs i ne mora bit VBR.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice