Preporučite mi neke isprobane alate. Konkretno, ideja je prebaciti tipičan divx/xvid film u format gledljiv na Win mobile OS-ovima s rezom navedenom u naslovu teme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
format factory. Ne trebas gledati dalje. Vrlo vjerovatno da ima vec profil za tvoj uredjaj.
format factory. Ne trebas gledati dalje. Vrlo vjerovatno da ima vec profil za tvoj uredjaj.
Hvala, svakako ću probati.
Samo da ti odmah kazem podesi jezik programa na hrvatski i stavi calibri font za titlove da bi imao nasa slova u titlovima.
Samo da ti odmah kazem podesi jezik programa na hrvatski i stavi calibri font za titlove da bi imao nasa slova u titlovima.
Zašto jezik programa na hrv??
Zato sto ako ne podesis bas tako kad dodas titl u video ne prikazuje nasa slova. KAd ides na preview uredno ih prikaze medjutim kad iskodira nema ih. Bug u programu.
Zato sto ako ne podesis bas tako kad dodas titl u video ne prikazuje nasa slova. KAd ides na preview uredno ih prikaze medjutim kad iskodira nema ih. Bug u programu.
Ah, to... Ma nije važno - ionako nikad ne gledam filmove s uključenim titlovima.
Onda neces imati problema ;)
Sad sam prebacio jedan FullHD MKV u 240x320 WMV i konvertirani video zna zatrzati s vremena na vrijeme (i to na PC-u, na mob još nisam ni prebacio). Nadam se da bolje radi s DVDRip-ovima...
Smanji bitrate. Nadji neki video koji radi odlicno na tom tvom uredjaju i vidi cime je kodira. Znaci koji codec i koji bitrate i tako podesi u ff-u i radit ce ti odlicno.
Smanji bitrate. Nadji neki video koji radi odlicno na tom tvom uredjaju i vidi cime je kodira. Znaci koji codec i koji bitrate i tako podesi u ff-u i radit ce ti odlicno.
Ma kažem da na PC-u čak malo trza = ne kodira FullHD - 240x320 čini se baš kako bi trebao. Mob normalno to vrti, nije stvar u tome. Mijenjat ću malo parametre pa ću vidjeti...
Sve je OK ako se prekodiravaju filmovi manjih dimenzija. Čini se da FF baš i ne voli FulHD.
BTW, dodatno pitanje (da ne eksperimentiram bzvz): kako složiti da radi crop/zoom sa 16:9 na 4:3 dok kodira? Jel uopće može to? Živciraju me crne linije iznad/ispod videa.
EDIT:
Našao. Također sam na mob stavio CorePlayer for SmartPhones (playa DivX & MP3). To je to!