AVS Video Editor PROBLEM!!!

poruka: 11
|
čitano: 3.465
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AVS Video Editor PROBLEM!!!

Instalirao sam AVS video editor i napravio jedan video o Call of Juarezu.Na kraju sam taj video skonvertirati u tom programu ali kad sam gledao skonvertirani video cijelo vrijeme je u centru videa bio jedan tekst..."Created with a non-activated version www.avs4you.com".Jel mi može netko objasniti kako ukloniti taj tekst??

Hvala.

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: AVS Video Editor PROBLEM!!!

Prije ćeš dobiti odg ako postaviš pitanje na ovom forumu. Namigiva

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/software-video-obradu-pitanjaodgovori/61933.aspx

16 godina
neaktivan

jedino tako da kupiš punu verziju programa. to što ti piše se zove "water mark" i on dolazi s trial verzijom.

15 godina
neaktivan

A možete li mi preporučiti neki drugi program da ja taj gotov video mogu skonvertirati??

Filip
16 godina
neaktivan

od blesplatnih imaš samo windows movie maker, implemantiran u tvoje windowse, od komercijalnih (koji se plaćaju): vegas, corel video studio pro, premiere elements..ima ih jako puno

15 godina
neaktivan

Movie maker je problem jer mi ne mogu ubaciti taj video u njega da bi mogao skonvertirati!!=//

Filip
16 godina
neaktivan

a u kojem formatu je taj video kojega želiš obraditi? koliko se sjećam movie maker podržava većinu formata..

15 godina
neaktivan

To su videi sa xfirea....ja sam ih izrezao i napravio video.a video format je AVI.

Filip
16 godina
neaktivan

koliko se sjećam, WMM podržava avi, ali eto..tko će ga znati s njim i njegovim bugovima. probaj si corel video studio, dok je u trialu (30 dana) ne ostavlja water mark.

15 godina
neaktivan

A ovako neki program nema za skonvertirati video???Samo za konvertiranje??

Filip
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 21:55 (Filip92).
16 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice