| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
jučer u 16:44
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
jučer u 15:29
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 7.6.2026 23:08
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 7.6.2026 17:59
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Europski parlament odbacuje Google u korist francu | Europski parlament odbacuje Google u korist francu |
čet 4.6.2026 17:06
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja | Re: Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja |
sri 3.6.2026 23:14
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Pokrenut Središnji registar stanovništva, na jedno | Pokrenut Središnji registar stanovništva, na jedno |
uto 2.6.2026 13:27
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Huaweijev odgovor na sankcije nije bolji čip, nego | Huaweijev odgovor na sankcije nije bolji čip, nego |
uto 26.5.2026 11:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Glasswing pronalazi softverske rupe brže n | Projekt Glasswing pronalazi softverske rupe brže n |
pon 25.5.2026 12:33
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li ugradnja razdjelnika opet tabu za Hrvate? | Je li ugradnja razdjelnika opet tabu za Hrvate? |
ned 24.5.2026 17:52
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu | Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p |
sub 23.5.2026 22:53
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu | Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p |
sub 23.5.2026 21:07
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
sub 23.5.2026 11:27
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Microsoft ukida slanje kodova za autentifikaciju o | Microsoft ukida slanje kodova za autentifikaciju o |
pet 22.5.2026 19:22
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Priče o elementima #19: Kalcij – element za sva vr | Priče o elementima #19: Kalcij – element za sva vr |
sri 20.5.2026 14:57
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Može li Kina postati nova tehnološka supersila? | Re: Može li Kina postati nova tehnološka supersila |
sri 20.5.2026 9:14
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Može li Kina postati nova tehnološka supersila? | Re: Može li Kina postati nova tehnološka supersila |
uto 19.5.2026 22:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uvodi pravilo o "jedinstvenoj karti" za lakša p | EU uvodi pravilo o "jedinstvenoj karti" za lakša p |
čet 14.5.2026 22:02
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Apple dogovorio povratak Intelovim čipovima – jer | Apple dogovorio povratak Intelovim čipovima – jer |
sub 9.5.2026 19:51
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Utjecaj GDPR-a u Hrvatskoj praksi: Jesmo li stvarn | Utjecaj GDPR-a u Hrvatskoj praksi: Jesmo li stvarn |
ned 3.5.2026 23:31
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Svi novi laptopi u EU od sada moraju imati USB-C p | Svi novi laptopi u EU od sada moraju imati USB-C p |
čet 30.4.2026 20:53
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatkovni | Re: Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatko |
uto 28.4.2026 18:33
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg gor | Re: Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg |
ned 26.4.2026 14:02
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg gor | Re: Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg |
sub 25.4.2026 11:32
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg gor | Europska komisija razmatra uvođenje jeftinijeg gor |
pet 24.4.2026 11:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | Re: EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
pon 20.4.2026 8:43
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
pon 20.4.2026 8:07
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Ciscove pristupne točke za Wi-Fi dnevno se pune ne | Ciscove pristupne točke za Wi-Fi dnevno se pune ne |
ned 19.4.2026 11:32
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
čet 16.4.2026 15:40
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Oboren "nemogući" rekord: na pomolu solarne ćelije | Re: Oboren "nemogući" rekord: na pomolu solarne će |
pon 13.4.2026 13:23
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||