Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.732
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
mbuljuba kaže...

onda je otključan

sad trebaš flašati twrp i super su

imaš kakav link probam razne tutorijale ali ništa

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 18:13 (payo).
10 godina
neaktivan

znam kako je ti je

ja sam preko ovog videa uspio staviti taj twrp , super su i eu rom

ako razumiješ indijsko engleski

kad bi se ja sjetio šta sam i kako radio ja bi ti to napisao

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Znači,  imam custom Rom od Top One i želim si ubacit xiaomi.eu. 

Kako mi Redmi note 3 pro bude došao tek kroz cca 1,5 tjedan, a s obzirom da mi s Aliexpress Top-one budu instalirali neki njihov global ROM, može li netko tko je isprobao taj njihov ROM i ovaj ROM s xiaomi.eu, navesti nekoliko razloga/prednosti zbog kojih je taj s xiaomi.eu bolji?

Znam da je boljka orginalnog China ROM-a da ima hrpu bloatware-a tj. nepotrebnih app i da nema instaliran playstore, niti jezike, ali koje su mane ovog global ROM-a kojega stavljaju s Top one-a? Pročitala sam da ste nahvalili xiaomi.eu rom, pa me samo zanimaju koji su mu prednosti prije nego se upustim u avanturu flashanja, instaliranja i ostalog...

Grazias! 

14 godina
neaktivan
JuXo kaže...

edit: nakon muke, uspio sam instalirati, i sve radi ok

kako

10 godina
neaktivan
Nena kaže...
AmonZero kaže...

Znači,  imam custom Rom od Top One i želim si ubacit xiaomi.eu. 

Kako mi Redmi note 3 pro bude došao tek kroz cca 1,5 tjedan, a s obzirom da mi s Aliexpress Top-one budu instalirali neki njihov global ROM, može li netko tko je isprobao taj njihov ROM i ovaj ROM s xiaomi.eu, navesti nekoliko razloga/prednosti zbog kojih je taj s xiaomi.eu bolji?

Znam da je boljka orginalnog China ROM-a da ima hrpu bloatware-a tj. nepotrebnih app i da nema instaliran playstore, niti jezike, ali koje su mane ovog global ROM-a kojega stavljaju s Top one-a? Pročitala sam da ste nahvalili xiaomi.eu rom, pa me samo zanimaju koji su mu prednosti prije nego se upustim u avanturu flashanja, instaliranja i ostalog...

Grazias! 

global rom nema hrvtski

ako ga želiš otključati moraš se vratiti sa globalnog na kineski rom

kineske aplikacije lagano makneš

a problema ima svaki što je i normalno

12 godina
neaktivan

za payu:

http://en.miui.com/thread-246711-1-1.html ili naredbom: adb oem device-info

ako nisi nesto vec radio,

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 21:05 (raza).
16 godina
neaktivan
mbuljuba kaže...

global rom nema hrvtski

ako ga želiš otključati moraš se vratiti sa globalnog na kineski rom

kineske aplikacije lagano makneš

a problema ima svaki što je i normalno

Ma zapravo hrvatski mi uopće ne treba, bolji mi je MIUI samo na engleskom, jedino što mrzim su svakakve kineske app koje nama ničemu ne služe i samo živciraju... no, kak kažeš, njih se valjda lako dade maknuti (pretpostavljam da se u tom slučaju redmi prvo treba rootati) ako su kineske app nekakve polu-sistemske... 

da, malo su zakomplicirati proceduru s vraćanjem na stari kineski rom, i otključavanjem bootloadera... ali vidim da ima dosta detaljnih tutoriala pa mislim da to ne bi trebao biti problem... dok bi mobitel dođe 

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pokušavam otključato bootloader na redmi note 3 MTK, ali svaki put mi ispise ovu poruku:

Sve radim prema uputama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 21:55 (antebr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
jesi li ukljucio usb debugging,

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da.

Sve kombinacije sam proba, ali nema šanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E ja sam ti imao isti problem na redmi 3. Znači sve ispravno, aktiviran, verificiran mi account, povezan s mi cloudom, find my phone radi perfektno, dobio sms za unlock odobrenje, mobitel na dev ROM-u odavno i pokazuje to i na en.miui forumu na kojem imam diamond member status, uključen usb debugging i oem unlock, mob u fastboot, pokrenem mi flash unlock alat ulogiram se istim mi accountom spojim mobitel na pc i dobijem istu grešku "account info is different"!!!!
Živce mi pojelo i uzelo godinu dana života.

Ako ti je sve ispravno za unlock, sve što sam naveo, onda te moram razočarati i reći da je jedino rješenje čekati i to ti piše na en.miui forumu. Čak piše čekati idući tjedan od dobivanja unlock sms-a da se nekakvi serveri sinkroniziraju. To su mi potvrdili i moderatori na en.miui forumu jer sam i njih udavio.
Tako je i bilo, sms da je unlock odobren sam dobio u utorak, a unlock sam napravio u nedjelju pred večer, što je u kini ponedjeljak jako rano ujutro, ali eto valjda se ti serveri sinkronizirali i unlockao mob bez greške za 10-15 sekundi.

Prvo provjeri jesi sigurno napravio sve što treba, onda provjeri još jednom. Ako je sve ok, onda čekanje, na žalost

0 0 hvala 2
15 godina

Koji amateri, pa mogli su tako napisati na forumu.

Flasha sam mobitel bar 20 puta, danas i jucer u nadi da sam nešto propustija.

A ništa, čekam onda idući tjedan.

Ajmo natrag natrag na flashtool rom 6.4.7 eu.

14 godina
neaktivan
raza kaže...

za payu:

http://en.miui.com/thread-246711-1-1.html ili naredbom: adb oem device-info

ako nisi nesto vec radio,

moj je mtk da li to mjenja postupak

12 godina
neaktivan

mislim da mijenja ,

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 23:12 (raza).
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Prije sam mislio da ne mogu staviti Global ROM gore pa sam dao zahtjev za otključavanje bootloadera.

Odobrili su mi,ali pošto sam stavio već taj global rom koji se čini dobar nezz dal da svejedno odem otključati bootloader.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti je sve ispravno za unlock, sve što sam naveo, onda te moram razočarati i reći da je jedino rješenje čekati i to ti piše na en.miui forumu. Čak piše čekati idući tjedan od dobivanja unlock sms-a da se nekakvi serveri sinkroniziraju. To su mi potvrdili i moderatori na en.miui forumu jer sam i njih udavio.
Tako je i bilo, sms da je unlock odobren sam dobio u utorak, a unlock sam napravio u nedjelju pred večer, što je u kini ponedjeljak jako rano ujutro, ali eto valjda se ti serveri sinkronizirali i unlockao mob bez greške za 10-15 sekundi.

Prvo provjeri jesi sigurno napravio sve što treba, onda provjeri još jednom. Ako je sve ok, onda čekanje, na žalost

Meni ništa nije pomoglo. Čekao 30 dana i ponovo poslao zahtjev za otključavanje s time da sam napisao šta je problem. Meni je MiFlash javljao "Your Device Isn't supported by Mi Unlock". Valjda ću sad biti bolje sreće. 

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ne kužim čemu svi komplicirate. Bubnite gore global ROM i gotovo, kakvi bakrači i otključavanje bootloadera

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 17:49 (skyactive).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
O bože, opet ti. Ja sam napisao da imam redmi 3 i objasnio sam čovjeku što se meni dogodilo i kako je unlock prošao jer je upravo to pitao. Nije pitao koji ROM da fleša.

Ako ti ne kužiš koji je razlog za xiaomi.eu ROM, to je tvoja stvar. Isto kao što je naša stvar što hoćemo unlockan bl i drugi ROM na mobitelu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jozak kaže...
O bože, opet ti. Ja sam napisao da imam redmi 3 i objasnio sam čovjeku što se meni dogodilo i kako je unlock prošao jer je upravo to pitao. Nije pitao koji ROM da fleša.

Ako ti ne kužiš koji je razlog za xiaomi.eu ROM, to je tvoja stvar. Isto kao što je naša stvar što hoćemo unlockan bl i drugi ROM na mobitelu.

Nešto sam gledao da se sve izbriše sa moba prilikom tog otključavanja.
Jel to istina?

15 godina
O kojem ti global Romu pričaš??
Čitaš li ti uopće šta sam ja napisa?
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ajmo glasati

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=271546

tko zna, možda se i održi MIUI Croatia meet up 

MIUI HR TRANSLATOR

6 0 hvala 2
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja za vikend vraćam mob na 7.1.8 ROM. Ovo nije normalno, da ja s ovakvom baterijom na 7.2.5 ne mogu izvući 3 sata SOT-a... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
blackdragonstory kaže...
jozak kaže...

Nešto sam gledao da se sve izbriše sa moba prilikom tog otključavanja.
Jel to istina?

Istina, ako imaš PRO onda izvadi sd karticu i prije napravi backup jer se briše apsolutno sve prilikom otključavanja bootloadera.

16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ja za vikend vraćam mob na 7.1.8 ROM. Ovo nije normalno, da ja s ovakvom baterijom na 7.2.5 ne mogu izvući 3 sata SOT-a... 

To je official global rom ili? Ja sad gledam i imam 7.2.3. Verziju 

(G)jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...
WackyZG kaže...

To je official global rom ili? Ja sad gledam i imam 7.2.3. Verziju 

Xiaomi EU 7.2.5 za MTK, modifikacija china ROMa za MTK bez kineskih appova, sa Store - om i prerootan + Xposed framework već stavljen.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 11:36 (WackyZG).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

A sorry ja imam sd verziju

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
NP,pretpostavljao sam da imaš SD,čim si spominjao global. ;)
16 godina
NP,pretpostavljao sam da imaš SD,čim si spominjao global. ;)
15 godina
Jedan RN3 2/16gb ide u prodaju, ipak je malo ekran, info na PM

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može li se unlock bootloader-a zatražit sa custom ROM-a(7.0.19.0.0) ili se i za postavljanje zahtjeva mora stavit official ROM?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice