Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

poruka: 1.242
|
čitano: 260.814
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

CM12.1 od armani-devova i ne mogu reć da sam prezadovoljan. Mislim, nije do njih nego općenito do Lollipopa i CM.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review
baso533 kaže...

CM12.1 od armani-devova i ne mogu reć da sam prezadovoljan. Mislim, nije do njih nego općenito do Lollipopa i CM.

@baso mislim da se varas jer vidis nas dvoje smo prezadovoljni sa LoliPopom..mislim da Armani negdi kiksaju :)

probaj nesto od ovoga

Resurrection Remix ROM

ili 

MoKee Android Lollipop 5.1.1

ili ovaj gore sta ja koristim...malo je zastario, ali savrseno radi

(12.1, ona prva verzija od Syhosta (link))

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 12:51 (Pasko505).
12 godina

Koristio sam i Mokee prije. Ima više funkcija, ali i više bugova samim time. Bolji mi je od armani-devova no problem je u samom Lollipopu. Tko god kaže da je LP brži i stabilniji od KK laže samoga sebe.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Istina. KK je bolji i jedini razlog što se već nisam vratio je što mi se ne da opet instalirati aplikacije.

magistar prava
10 godina
neaktivan

Moram priznati da sam pravi flasholick i iskreno osobno nisam primjetio da je KK bolji, naprotiv, cini mi se da od kad sam stavija onu prvu verziju 5.1 od syhosta da mob leti. Ali to je moje misljenje.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Alo ljudi, mobitel mi se pregrijava konstantno. Rootao sam mobitel odavno, instalirana verzija miui v50, android 4.3 

Sad bi možda htio instalirati najnoviji cyanogen mode (nadam se da onda neće biti pregrijavanja) ...

Ako bi možda netko htio napisati, korak po korak, koja je procedura (skupa s linkovima), jer nisan bas preupucen u sve ovo, bio bi puuuno zahvalan:)

0 0 hvala 0
14 godina

Koju masku imate na žaomije-u nasem?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Molio bih pomoć: zanima me smijem li napraviti factory reset ako je mob rootan?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dnova kaže...

Molio bih pomoć: zanima me smijem li napraviti factory reset ako je mob rootan?

Hvala.

Naravno da smes. Sta vise MIUI developer ROM dolazi pre-rootovan, tako da nemas brige sto se reseta tice.

16 godina
neaktivan
wkoner1 kaže...

Nisam dugo pratio vijesti, je li do sada omogućeno da automatski instalira appove i sprema slike na sd card?

Nije, jer su interna mem i sd kartica zamenjeni, ali mozes da instaliras xposed i XInternalSD Modul, pa rucno da prebacujes.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 12:44 (Masinac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wkoner1 kaže...

Pa jel moguće da to još nisu patchali sa softverom? Katastrofa

Nisu, kao ni lag galerije koji je prisutan vec skoro godinu dana. Strasno. Zato sam ja presao na custom ROM.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam ovaj problem sa slikama rijesija sa FolderMount app.

http://en.miui.com/thread-23310-1-1.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 17:04 (Pasko505).

0 0 hvala 0
13 godina

Možda sam noob, ali nemam pojma o čemu pričate. Ja sam uredno u Storage settings namjestio da slike/video idu na external storage i sve se sprema na SD karticu, bez ikakve vanjske aplikacije. MIUI 52.0 engleski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

koji od cm12 korisitite? ja sam na ovom cistom i nes mi se u zadnje vrijeme pocela rusit google tipkovnica, pa bih volio promijeniti malo

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wkoner1 kaže...

Kako provjeriti je li mi app na internoj ili SD?

Settings - Installed apps - odaberes app , i u listi ce ti pisati koliko memorije app zauzima, i koliko deo te memorije se nalazi na SD kartici, ako se uopste nalazi.

0 0 hvala 0
17 godina

Najnoviji cm12.1 R9 mi je sasvim OK, ali osobno bi se više sviđao cm11. Da nisam lijen opet resetirati sve i ponovno snimati programe i u upisivati šifre vratio bih se zbog nekog općeg dojma roma. Bugove i slično nisam uočio. Stavio sam crnu temu i obrisao par default aplikacija. Sve u svemu pristojno radi.

Vidim neki koriste Mokee i slično, ali sam u svojoj karijeri flashanja koristio samo "original" CM developere.

magistar prava

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, imam veliki problem, naime mobitel mi se puno zagrijava. Već nakon 10 min običnog surfanja postaje nenormalno vruć i usporen. Kako riješiti taj problem?

0 0 hvala 0
15 godina
marin_bar kaže...

Pozdrav ljudi, imam veliki problem, naime mobitel mi se puno zagrijava. Već nakon 10 min običnog surfanja postaje nenormalno vruć i usporen. Kako riješiti taj problem?

Ako imas miui to ti je vjerojatno do njega jer je jako lose optimiziran za ovaj uredaj, najbolje bi ti bilo instalirat neki custom rom tipa cm11 ili cm 12.1, ili da underclockas procesor 

Da vas pitam, imam cm12.1 i zvuk je jako tih, u mixer pathsu sam stavio da je rx1, rx2, rx3 i rx4 digital 88, default je 84, nesto se pojacalo ali nije to to, ako stavim jace cuje se krckanje. Ima li ko kakvu drugu soluciju za ovo?

10 godina
neaktivan
Grom kaže...
marin_bar kaže...

Ako imas miui to ti je vjerojatno do njega jer je jako lose optimiziran za ovaj uredaj, najbolje bi ti bilo instalirat neki custom rom tipa cm11 ili cm 12.1, ili da underclockas procesor 

Da vas pitam, imam cm12.1 i zvuk je jako tih, u mixer pathsu sam stavio da je rx1, rx2, rx3 i rx4 digital 88, default je 84, nesto se pojacalo ali nije to to, ako stavim jace cuje se krckanje. Ima li ko kakvu drugu soluciju za ovo?

Iskreno nisam probao sa ovim patchom, ali vidi ako hoce probaj.... http://en.miui.com/thread-84264-1-1.html

15 godina
Pasko505 kaže...
Grom kaže...
marin_bar kaže...

Iskreno nisam probao sa ovim patchom, ali vidi ako hoce probaj.... http://en.miui.com/thread-84264-1-1.html

Probat cu, da li mozda znas znaci imam cm12.1 od armani deva i imam root i sve al kad udem u perfomance nema mi uopće opcija za underclockat i to, stisnio sam build number i sve sta treba

13 godina
neaktivan

Imam Miui. Sad, ko bi možda netko htio napisati, korak po korak, koja je procedura instalacije cm-a (skupa s linkovima), jer nisan bas preupucen u sve ovo, bio bi puuuno zahvalan:)

15 godina

dajte pomazite ili sam odjednom oglupio, ali ne mogu naci na ovom ressurection remix romu gdje da iskljucem vibraciju kad koristim ove tri "hardver" tipke i zvuk kad bilo sta klikam po mobu -.-'

EDIT: nasao napokon hahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 17:21 (Pezer).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@Grom ... Dali oni podrzavaju tu opciju, ne znam dali njihov Kernel to dozvoljava...Probaj skinit Kernel Adiutor.app ... zabroavija sam ali znam da sam snjim ima dosta mogućnosti....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 18:48 (Pasko505).
15 godina
Pasko505 kaže...

@Grom ... Dali oni podrzavaju tu opciju, ne znam dali njihov Kernel to dozvoljava...Probaj skinit Kernel Adiutor.app ... zabroavija sam ali znam da sam snjim ima dosta mogućnosti....

flashao sam xcelerate kernel i koristim synapse, tako da je to vec davno rijeseno 

10 godina
neaktivan

ekran ne radi.

dite je otišlo u školu sa ispravnim mobitelom, sve je radilo. a nakon povratka ekran ne daje znakove. kada ga probam upalit zasvitli, ne cili ekran nego okolo, pa znan da se upali. donji livi kut ima nekakvu crtu ka da je napuknuće iako samo staklo nije puknuto i tu kad se upali nazire se plavo svitlo. skuži san da je ekran otiša, udar, pad ili šta je već.

pitanje je gdje i što moran naručit da ga ponovno osposobin za rad, jel triba Touch Screen and LCD for Xiaomi Redmi/Redmi 1S/Hongmi ili samo jedno od ovo dvoje. i gdje je najbolje da to naručin?

Hvala puno na pomoći.

0 0 hvala 0
13 godina

Ima neko Hongmi 2? Kakva su iskustva? Isplati se upgrade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://en.miui.com/download-226.html#325 MIUI6 za redmi 1S pušten je danas. Da li je netko instalirao da javi dojmove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa nije danas, meni sjeo još prije 3-4 dana (OTA upgrade)

prvi dojmovi - nemam apsolutno nijedne zamjerke 

0 0 hvala 0
15 godina

Koliko traje baterija, kakav je sa odzivom za whatsapp, messenger i sl.? jel kasni ko sa MIUI V5?

15 godina

Ljudi gdje je autostart manager na MIUI6 za ovaj mobitel??
security>permission bi trebalo bit, ali meni nema?!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice