CM12.1 od armani-devova i ne mogu reć da sam prezadovoljan. Mislim, nije do njih nego općenito do Lollipopa i CM.
Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review
- poruka: 1.242
- |
- čitano: 260.814
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CM12.1 od armani-devova i ne mogu reć da sam prezadovoljan. Mislim, nije do njih nego općenito do Lollipopa i CM.
@baso mislim da se varas jer vidis nas dvoje smo prezadovoljni sa LoliPopom..mislim da Armani negdi kiksaju :)
probaj nesto od ovoga
ili
ili ovaj gore sta ja koristim...malo je zastario, ali savrseno radi
(12.1, ona prva verzija od Syhosta (link))
Koristio sam i Mokee prije. Ima više funkcija, ali i više bugova samim time. Bolji mi je od armani-devova no problem je u samom Lollipopu. Tko god kaže da je LP brži i stabilniji od KK laže samoga sebe.
Istina. KK je bolji i jedini razlog što se već nisam vratio je što mi se ne da opet instalirati aplikacije.
Moram priznati da sam pravi flasholick i iskreno osobno nisam primjetio da je KK bolji, naprotiv, cini mi se da od kad sam stavija onu prvu verziju 5.1 od syhosta da mob leti. Ali to je moje misljenje.
Alo ljudi, mobitel mi se pregrijava konstantno. Rootao sam mobitel odavno, instalirana verzija miui v50, android 4.3
Sad bi možda htio instalirati najnoviji cyanogen mode (nadam se da onda neće biti pregrijavanja) ...
Ako bi možda netko htio napisati, korak po korak, koja je procedura (skupa s linkovima), jer nisan bas preupucen u sve ovo, bio bi puuuno zahvalan:)
Koju masku imate na žaomije-u nasem?

Molio bih pomoć: zanima me smijem li napraviti factory reset ako je mob rootan?
Hvala.
Molio bih pomoć: zanima me smijem li napraviti factory reset ako je mob rootan?
Hvala.
Naravno da smes. Sta vise MIUI developer ROM dolazi pre-rootovan, tako da nemas brige sto se reseta tice.
Nisam dugo pratio vijesti, je li do sada omogućeno da automatski instalira appove i sprema slike na sd card?
Nije, jer su interna mem i sd kartica zamenjeni, ali mozes da instaliras xposed i XInternalSD Modul, pa rucno da prebacujes.
Pa jel moguće da to još nisu patchali sa softverom? Katastrofa
Nisu, kao ni lag galerije koji je prisutan vec skoro godinu dana. Strasno. Zato sam ja presao na custom ROM.
Ja sam ovaj problem sa slikama rijesija sa FolderMount app.
Možda sam noob, ali nemam pojma o čemu pričate. Ja sam uredno u Storage settings namjestio da slike/video idu na external storage i sve se sprema na SD karticu, bez ikakve vanjske aplikacije. MIUI 52.0 engleski.
koji od cm12 korisitite? ja sam na ovom cistom i nes mi se u zadnje vrijeme pocela rusit google tipkovnica, pa bih volio promijeniti malo
Kako provjeriti je li mi app na internoj ili SD?
Settings - Installed apps - odaberes app , i u listi ce ti pisati koliko memorije app zauzima, i koliko deo te memorije se nalazi na SD kartici, ako se uopste nalazi.
Najnoviji cm12.1 R9 mi je sasvim OK, ali osobno bi se više sviđao cm11. Da nisam lijen opet resetirati sve i ponovno snimati programe i u upisivati šifre vratio bih se zbog nekog općeg dojma roma. Bugove i slično nisam uočio. Stavio sam crnu temu i obrisao par default aplikacija. Sve u svemu pristojno radi.
Vidim neki koriste Mokee i slično, ali sam u svojoj karijeri flashanja koristio samo "original" CM developere.
Pozdrav ljudi, imam veliki problem, naime mobitel mi se puno zagrijava. Već nakon 10 min običnog surfanja postaje nenormalno vruć i usporen. Kako riješiti taj problem?
Pozdrav ljudi, imam veliki problem, naime mobitel mi se puno zagrijava. Već nakon 10 min običnog surfanja postaje nenormalno vruć i usporen. Kako riješiti taj problem?
Ako imas miui to ti je vjerojatno do njega jer je jako lose optimiziran za ovaj uredaj, najbolje bi ti bilo instalirat neki custom rom tipa cm11 ili cm 12.1, ili da underclockas procesor
Da vas pitam, imam cm12.1 i zvuk je jako tih, u mixer pathsu sam stavio da je rx1, rx2, rx3 i rx4 digital 88, default je 84, nesto se pojacalo ali nije to to, ako stavim jace cuje se krckanje. Ima li ko kakvu drugu soluciju za ovo?
Ako imas miui to ti je vjerojatno do njega jer je jako lose optimiziran za ovaj uredaj, najbolje bi ti bilo instalirat neki custom rom tipa cm11 ili cm 12.1, ili da underclockas procesor
Da vas pitam, imam cm12.1 i zvuk je jako tih, u mixer pathsu sam stavio da je rx1, rx2, rx3 i rx4 digital 88, default je 84, nesto se pojacalo ali nije to to, ako stavim jace cuje se krckanje. Ima li ko kakvu drugu soluciju za ovo?
Iskreno nisam probao sa ovim patchom, ali vidi ako hoce probaj.... http://en.miui.com/thread-84264-1-1.html
Iskreno nisam probao sa ovim patchom, ali vidi ako hoce probaj.... http://en.miui.com/thread-84264-1-1.html
Probat cu, da li mozda znas znaci imam cm12.1 od armani deva i imam root i sve al kad udem u perfomance nema mi uopće opcija za underclockat i to, stisnio sam build number i sve sta treba
Imam Miui. Sad, ko bi možda netko htio napisati, korak po korak, koja je procedura instalacije cm-a (skupa s linkovima), jer nisan bas preupucen u sve ovo, bio bi puuuno zahvalan:)
dajte pomazite ili sam odjednom oglupio, ali ne mogu naci na ovom ressurection remix romu gdje da iskljucem vibraciju kad koristim ove tri "hardver" tipke i zvuk kad bilo sta klikam po mobu -.-'
EDIT: nasao napokon hahah
@Grom ... Dali oni podrzavaju tu opciju, ne znam dali njihov Kernel to dozvoljava...Probaj skinit Kernel Adiutor.app ... zabroavija sam ali znam da sam snjim ima dosta mogućnosti....
@Grom ... Dali oni podrzavaju tu opciju, ne znam dali njihov Kernel to dozvoljava...Probaj skinit Kernel Adiutor.app ... zabroavija sam ali znam da sam snjim ima dosta mogućnosti....
flashao sam xcelerate kernel i koristim synapse, tako da je to vec davno rijeseno
ekran ne radi.
dite je otišlo u školu sa ispravnim mobitelom, sve je radilo. a nakon povratka ekran ne daje znakove. kada ga probam upalit zasvitli, ne cili ekran nego okolo, pa znan da se upali. donji livi kut ima nekakvu crtu ka da je napuknuće iako samo staklo nije puknuto i tu kad se upali nazire se plavo svitlo. skuži san da je ekran otiša, udar, pad ili šta je već.
pitanje je gdje i što moran naručit da ga ponovno osposobin za rad, jel triba Touch Screen and LCD for Xiaomi Redmi/Redmi 1S/Hongmi ili samo jedno od ovo dvoje. i gdje je najbolje da to naručin?
Hvala puno na pomoći.
Ima neko Hongmi 2? Kakva su iskustva? Isplati se upgrade?
http://en.miui.com/download-226.html#325 MIUI6 za redmi 1S pušten je danas. Da li je netko instalirao da javi dojmove?
pa nije danas, meni sjeo još prije 3-4 dana (OTA upgrade)
prvi dojmovi - nemam apsolutno nijedne zamjerke
Koliko traje baterija, kakav je sa odzivom za whatsapp, messenger i sl.? jel kasni ko sa MIUI V5?
Ljudi gdje je autostart manager na MIUI6 za ovaj mobitel??
security>permission bi trebalo bit, ali meni nema?!