Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

poruka: 308
|
čitano: 54.396
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Koji tom ?
 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Rom
 
0 0 hvala 0
6 mjeseci
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Imam redmi note 9s 6/125
Pokrece igricu i super radi do nekog vremena, onda samo ekran zacrni i bok, igrica je tu, cujem da kad micem prstom cuje se sve al nema slike, jel ima netko slican ili isti problem? Hvala unaprijed
 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Gogo222 kaže...
Rom

 4 god si na forumu, a nisi cuo za opciju Uredi. Christ.

5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Nemaš to na mobu pametnjakoviću
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 14:41 (Gogo222).
 
0 0 hvala 0
12 godina
online
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Malo ste skrenuli s teme....i imaš "uredi" na mobu
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 14:28 (BoTiA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
To imaš sad, prije nije bilo.
Svejedno hvala obojici.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 14:43 (Gogo222).
 
3 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Jel se može na redmi note 9 pro postaviti za prikaz teksta na cijelom mobitelu crni boldani font? Za veličinu teksta sam vidio da može. Probavao sam u tele2 na izložbenom primjerku i nisam uspio naći baš to za boldani font kao što mogu na svom samsungu postaviti u postavkama prikaza.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 19:37 (sage).
 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Mozes instalirati custom font

miui 12 custom font - YouTube

9 godina
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Evo nakon par dana nekih utisaka sa RN9pro, nisam stigao puno prčkat po njemu jer blagdani, kolači itd. Radi super nemam tehničkih greški nikakvih, baterija drži dan i pol, tj danas možda izdrži do navečer to bi onda bilo 2 dana srednje uporabe. Sviđa mi se što je ekran dovoljno svijetao čak i na suncu, iako dok sam isprobavao u dućanu nije izgledalo tako, zvuk iako mono je dosta glasan, na slušalice je odličan, ako imate xiaomi slušalice postoje profili za njih, ali radi lijepo i na mojim sony slušalicama. Ima jako puno opcija za prilagođavanje izgleda i funkcija po želji. Čak mi i ne treba Nova launcher jer eto taman sa MIUI 12 je došla i ladica za aplikacije. Ima jedna fora, ja volim da mi se pozadinska fotka pomiče u kontra smijeru od ikona, a na MIUi to nema, i onda sam isprobavao Nova launcher i u njemu postavio walpaper da se tak pomiče, vratio se na MIUI launcher i wallpaper je ostao tako da se pomiče. Vjerojatno će prestati ako zamjenim wallpaper. Brzina odaziva je super, učitavanja stranica također. Njegova galerija ima svoj editor koji je dosta zanimljiv, stavit ću fotke kad ih prebacim, malo sam se igral sa AI opcijama mjenjanja neba. Ono kaj me malo smeta, a u isto vrijeme mi je dobro je to što ima brdo opcija za štelanje i isprobavanje za sami mob, a i za kameru. Ima i stvari koje me smetaju. Najviše me smeta ono početno odobravanje permissiona, jer još i sad nakon par dana ko da zaboravi neke dozvole, ili ih moram sam uključiti za neke aplikacije. Npr. za prognozu koristim Vrijeme & radar i njihov widget mi se nikak neće sam osvježit nego moram ući u njega, a sve moguće sam mu omogučio. Još me smeta to kad uređujem fotke sprema ih u neki svoj folder koji mi se pokazuje u pregledniku fotki, ali mislim da to još mogu poštelat samo kažem nisam stigao još sve dobro pregledat. Ali da definitivno super mob za te novce i ima više high end filing nego midrange. 

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
 
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
minarelli kaže...

Moze neko preporuciti neki provjereni gcam za RN9s i da radi astro mode bez zajebavanja. Isprobao sam brat bratu 30 komada u tjedan dana i nijedna ne radi kako treba, ili se crasha ili zabrejka ili ne radi pola stvari :( ja neznam di su ti ljudi kojima to uspije i radi normalno

 niko nista aa?

4 godine
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

da li mozda netko od vas ima problem sa lijenoscu mobitela? dobio sam redmi 9 sluzbeni, dvije kartice, prodao sam svoj mobitela da imam jedan telefon. nemam slika ni nicega, stvarno malo sta surfam i slikam s kamerom ali mobitel je postao usporen na granici sa nemogucim. tipa otkljucam ga i da cu prevrtit naslovnu, ma kakvi, uopce ne lovi nista, kao da mu se neda. kliknem na ikonu, nista se ne desava, kliknem opet, u meduvremenu se otvori pa zablokira. znate mozda kako rijesiti 

 
0 0 hvala 0
3 godine
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Zec , factory reset .... Ako ne pomogne onda servis/zamjena uređaja jer to kaj vam se dešava nije opći problem nego nešto specifično za vaš uređaj. Doma imam dva redmi 9 , oba su 24 h u full pogonu i rade ko metak.
4 godine
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

imate li dvije kartice? ja imam bonbon i vip karticu, ali ne vidim da radi toga moze tako trokirat 

12 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
kobe38 kaže...
Poz, imam problem s 9pro, ovak mi ucitava fotke koje skinem s google diska, u cemu je problem, kad kliknem na nju normalno je ucita/otvori?! Mob je prazan taj problem imam od kad sam kupio mob prije pola godine.!?

 

kobe38 kaže...
Danas još jedan bugić😬

 

Znam da si protjeran (i vjerojatno napravio drugi acc) ali drugima će pomoći.

Ovo je problem kada je baterija pri karaju a telefon povuče više struje. Ja lično uvidio na HTC ONE, iPhone 4s, Lenovo Tab 4 8", i Redmi Note 9 pro. Mislim da nema veze sa telefonom.. uvijek kada je baterija pri kraju.

3 godine
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Zec04 , nemam 2 SIM kartice u mobitelima.
4 godine
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
bunker kaže...

Zec04 , nemam 2 SIM kartice u mobitelima.

 

ja imam pa sam mislio da je radi toga, ali jucer sam reboot napravio i bolje je sad

12 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Zec04 kaže...
bunker kaže...

Zec04 , nemam 2 SIM kartice u mobitelima.

 

ja imam pa sam mislio da je radi toga, ali jucer sam reboot napravio i bolje je sad

I ugasi Update. 

6 tjedana
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Pozdrav ljudi,

Kupovala sam prije par godina Xiaomi na Honorbuy-u, uzela bi sad i Redmi Note 9 Pro ali nema na stanju opcije koju ja želim.
Nadopunjavaju li i jel im dobro funkcioniraju email obavjesti za in stock?
Uzela bi i s Alija, ali nalazim samo iz Kine ništa EU skladište a da je po Honor cijeni.
 
0 0 hvala 0
6 tjedana
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Pozz svima!
Imam redmi note 9 pro, kako da istovremeno koristim youtube i ostali sadržaj? Molim Vas pomagajte, znam da ima neka shema ali je nikako nemogu otkriti
 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Bez puno zajebancije, radi u pozadini i bez reklama

 

Youtube vanced

 

 

 
2 0 hvala 1
9 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Nana93 kaže...
Pozz svima!
Imam redmi note 9 pro, kako da istovremeno koristim youtube i ostali sadržaj? Molim Vas pomagajte, znam da ima neka shema ali je nikako nemogu otkriti

 Idi u aplikaciju Glazba i dolje desno imaš gumbić PUSTI to otvara Youtube, možeš se i prijaviti sa svojim acountom. Kad odabereš pjesmu samo spusti aplikaciju i pojavit će se mali player sa strane negdje i to je to youtube može svirati u pozadini ili dok je ekran zaključan. Opcija je i naravno Vanced youtube kao što je rekao kolega. Proguglajte i pronaći ćete, sad se lako instalira Vanced. Ali jako volim kako je Xiaomi zaobšao Youtube i omogučio da slušamo youtube u pozadini. Zbog toga i još hrpe integriranih stvari fakat volim svoj novi RN9 pro.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
11 godina
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Ima li kakvih informacija kada bi na rn9s mogao doći miui 12.5?

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Postoji još jedan način gledanja youtubea dok je ekran zaključan. Idite u postavke i u tražilicu u postavkama upišite video, otvorite stavku video alati, uključite stavku videoalati i prečicu za videoalate, i birajte gdje da vam se pokazuje ta prečica i na klraju na dnu upravljaj video aplikacijama, tu odaberite za koje aplikacije vrijedi ta postavka, ja imam youtube, youtubevanced i mi video. Možete za bilo koju u kojoj gledate video. I sad kad upalite youtube ili nešto sa strane će vam se vidjeti mala siva okomita crta i tu su video alati onaj sa ikonom uha je to da gledate video sadržaj i dok je ekran zaključan. Eto još jedna super stvar na tom mobu. Ima još super stvari. Npr kad slušam  kroz slušalice, mogu odabrati koje slušalice koristim i tome se prilagodi zvuk u slušalicama. Sviđa mi se i to kaj si mogu nariktat da mi se navečer upali mod za čitanje (ono da požuti ekran) i u ponoć sam si nariktal da mi se ugasi boja i notifikacije i sve se natrag upali u 6 tak da ništa baterije ne potroši. I baterija mi je super traje cijeli dan nekad i dva dana, ako manje koristim mob. Otisak prsta je super brz i ne znam kaj još, ali sve mi je super. Jedino kaj su mogli bolje napravit na ovom mobu je amoled ekran(btw i ovdje ima negdje u postavkama AOD always on display, ali ga još nisam isprobao) i stereo zvuk dodat.                    

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro

Nema smisla uopće to sve raditi kada je još veća prednost Vanceda u odnosu na klasični yt, nepostojanje reklama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
perix231 kaže...

Nema smisla uopće to sve raditi kada je još veća prednost Vanceda u odnosu na klasični yt, nepostojanje reklama.

 Je Vanced je zakon i ja nemrem zamislit mob bez njega. Ali ako netko ne zna instalirati ili nema kad ovo je za prvu ruku dobra opcija. A i općenito mi je super da su to i implementirali u mob. Moja sestra je kupila neki dan Samsung S20FE koji košta puno više, a iskreno daje puno manje od RN9Pro.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
12 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
mmmnnn kaže...

Ima li kakvih informacija kada bi na rn9s mogao doći miui 12.5?

Ugasi Update dok ne provjeriš "je li sve čisto napolju" tj. za par dana ili tjedana.. Moj lični savjet, jer ovo je zlato od telefona za ove novce, ali bojim se da Updati mogu napraviti veliku štetu.

12 godina
online
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Dud kaže...

 Moja sestra je kupila neki dan Samsung S20FE koji košta puno više, a iskreno daje puno manje od RN9Pro.

 mobitel je dobar ... ali nemojmo govoriti gluposti....

9 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
BoTiA kaže...
Dud kaže...

 Moja sestra je kupila neki dan Samsung S20FE koji košta puno više, a iskreno daje puno manje od RN9Pro.

 mobitel je dobar ... ali nemojmo govoriti gluposti....

 Zašto misliš da su gluposti, imam obadva doma i vidim svaki dan kak rade. Ona puni svoj mob dva put u danu , ja jednom u dva dana, ona šizi da ga otključa, moj radi na lagani dodir, ona je morala kupit priključak za slušalice ja nisam. Kužim da je to high end mob po cijeni i možda po komponentama unutra, ali u radu nije po ničem bolji. Evo daj mi razlog da kažem da je to bolji i isplativiji mob od RN9PRO. Jer da me netko pita ne bi mu nikak preporučil baš taj samsung, možda neki drugi da ali ovaj ne.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
5 godina
offline
Re: Redmi 9 / Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro
Nek proda Samsunga i kupi dva Redmi-ja :)
 
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice