Windows7

poruka: 10
|
čitano: 1.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows7

Imam klasicni komp.1 gb rama neka graficka proc 2,3 ghz dual itd.itd.Pošto ga koristim samo za internet u zadnje vrijeme zanjima me jeli dobra odluka stavit windows7 na njega ? Koristim ga samo za skolu,word,internet i to je to...Nikakve igre...I sviđa mi se windows 7 pa bih ga htio isprobati..Samo kako da si drivere nađem ? Ovi prepostavljam od xp-a ne bi radili ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows7
stavi i probaj,trebas drivere za win7,ali radit ce i Vistini
15 godina
neaktivan
Windows7

Win 7 ti dosta drivera i sam instalira.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows7

Onda ti Win7 i nije los izbor. Vidis ja sam dugo vremena imao na racunaru 1 GB rama i Win7 i sa normalnim programima(Office 2007, ...) radi ko zvrka. Samo ga nemoj preopteretit nekim vecim programima i pazi koje update-e skidas(nemoj stavljat nikad na automatic updates).

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet ti istu pricu. Zasto da ne radi update? Zasto da ga ne preptereti? Sta ce se desiti? Lupas gluposti. Automatic update radi uredno na win 7 ako se aktivira a sto se tice programa to nije problem win 7 vec hardwarea a nista se nece desiti ako ga opteretis kao sto se nije desilo ni na xp. I sta znaci veci program? Pa office ima skoro GB. Samo ti stavi win 7 i uzivaj. Nemoj razmisljati smijes li nesto ili ne vec samo radi sta trebas raditi. 

15 godina
ivan-zd kaže...

Imam klasicni komp.1 gb rama neka graficka proc 2,3 ghz dual itd.itd.Pošto ga koristim samo za internet u zadnje vrijeme zanjima me jeli dobra odluka stavit windows7 na njega ? Koristim ga samo za skolu,word,internet i to je to...Nikakve igre...I sviđa mi se windows 7 pa bih ga htio isprobati..Samo kako da si drivere nađem ? Ovi prepostavljam od xp-a ne bi radili ?

Pozeljno stavit jos gigu rama

17 godina
neaktivan

Tacno al ce mu sasvim lijepo raditi i na ovome sto ima. A i cijene su skocile pa nije pogodan trenutak za kupovinu rama.

16 godina

evo da ne otvaram novu temu

jel se zna kad ce izac sp1 windowsa 7?

i da li ja ako sad kupim,recimo,home edition i kad dodje vrijeme kad taj sp1 izadje,ocu li ja to moc skinut bez placanja,tipa ko updejt neki ili se i to mora kupovat zasebno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:11 (lollik91).
15 godina
neaktivan

sp1 bi trebao izaci u devetom mjesecu. a nista se ne mora placati zasebno. kad kupis orginalne windowse oni su obavezni izdavati sigurnosne zakrpe za svoj proizvod..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:20 (robx).
16 godina
Windows7

pa bio je vec negdje neki sp1 procurio, a sto se tice skidanja, ako imas original windowse, moci ces ga bez placanja skinuti

edit: kolega me pretekao

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:20 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice