Imam klasicni komp.1 gb rama neka graficka proc 2,3 ghz dual itd.itd.Pošto ga koristim samo za internet u zadnje vrijeme zanjima me jeli dobra odluka stavit windows7 na njega ? Koristim ga samo za skolu,word,internet i to je to...Nikakve igre...I sviđa mi se windows 7 pa bih ga htio isprobati..Samo kako da si drivere nađem ? Ovi prepostavljam od xp-a ne bi radili ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Win 7 ti dosta drivera i sam instalira.
Onda ti Win7 i nije los izbor. Vidis ja sam dugo vremena imao na racunaru 1 GB rama i Win7 i sa normalnim programima(Office 2007, ...) radi ko zvrka. Samo ga nemoj preopteretit nekim vecim programima i pazi koje update-e skidas(nemoj stavljat nikad na automatic updates).
Opet ti istu pricu. Zasto da ne radi update? Zasto da ga ne preptereti? Sta ce se desiti? Lupas gluposti. Automatic update radi uredno na win 7 ako se aktivira a sto se tice programa to nije problem win 7 vec hardwarea a nista se nece desiti ako ga opteretis kao sto se nije desilo ni na xp. I sta znaci veci program? Pa office ima skoro GB. Samo ti stavi win 7 i uzivaj. Nemoj razmisljati smijes li nesto ili ne vec samo radi sta trebas raditi.
Imam klasicni komp.1 gb rama neka graficka proc 2,3 ghz dual itd.itd.Pošto ga koristim samo za internet u zadnje vrijeme zanjima me jeli dobra odluka stavit windows7 na njega ? Koristim ga samo za skolu,word,internet i to je to...Nikakve igre...I sviđa mi se windows 7 pa bih ga htio isprobati..Samo kako da si drivere nađem ? Ovi prepostavljam od xp-a ne bi radili ?
Pozeljno stavit jos gigu rama
Tacno al ce mu sasvim lijepo raditi i na ovome sto ima. A i cijene su skocile pa nije pogodan trenutak za kupovinu rama.
evo da ne otvaram novu temu
jel se zna kad ce izac sp1 windowsa 7?
i da li ja ako sad kupim,recimo,home edition i kad dodje vrijeme kad taj sp1 izadje,ocu li ja to moc skinut bez placanja,tipa ko updejt neki ili se i to mora kupovat zasebno?
sp1 bi trebao izaci u devetom mjesecu. a nista se ne mora placati zasebno. kad kupis orginalne windowse oni su obavezni izdavati sigurnosne zakrpe za svoj proizvod..
pa bio je vec negdje neki sp1 procurio, a sto se tice skidanja, ako imas original windowse, moci ces ga bez placanja skinuti
edit: kolega me pretekao