pozdrav prijatelj bi si instaliro windows 7 a sad ima winxp muci ga to ako instalira win7 da nece moci igrat igre tipa gtaiv cod4 tdu dirt itd. Komp je intel dualcore 2.0ghz 2gb ram i ati radeon hd2600pro 256mb pci express dali ce mu sve radit na win7 kao na winxp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebalo bi sve raditi kao na Windows XP-u.Samo neka stavi 32-bitne Windowse
oke
evo da se pridruzim ovoj temi imam i ja pitanjce.
malo sam osvježila komp s novom matičnom, procom i ramima (lol dakle imam skoro novi komp).
proco mi je amd II x4 640 i imam 4gb rama pa sad trazim windowse koji bi ljepo išli uz novu konfiguraciju.
otkrila sam ovih dana da bi bilo zgodno stavit 64bitne zbog proce a i rama, samo nemogu se odlucit izmedu w7 i xp.
do sad sam bila veliki protivnik w7 jer sam stekla dojam da je microsoft tu samo zbrljo nest na brzinu a xp mi se činio onak dosta stabilan.
driveri nisu problem a i nisam neki extremni gamer.
pa da cujem vase misljenje, savjet iskustvo i sl ^_^
malo sam osvježila komp s novom matičnom, procom i ramima (lol dakle imam skoro novi komp).
proco mi je amd II x4 640 i imam 4gb rama pa sad trazim windowse koji bi ljepo išli uz novu konfiguraciju.
otkrila sam ovih dana da bi bilo zgodno stavit 64bitne zbog proce a i rama, samo nemogu se odlucit izmedu w7 i xp.
do sad sam bila veliki protivnik w7 jer sam stekla dojam da je microsoft tu samo zbrljo nest na brzinu a xp mi se činio onak dosta stabilan.
Prijedji, nemorate se dvoumit. Meni je bilo sve isto sta se tice perfomanse, a na sedmici mi je malo "stabilnije" i ljepse izgleda. Koja ti je graficka? imas li uopce graficku ili je integrirana?
Što se tiče windowsa xp http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/help/end-support :D
Windows 7 je po meni najbolji windows ikada napravljen.... Nikada nisam imao problema snjim što se tiče programa,igara.
Tako da je preporuka priječi na windows 7.
grafa mi je od 1gb.
eto problem rješen xp otpada. ^_^ hvala na tome ali koji w7 uzet ???
Ultimate 64 bitna verzija.
ništa bacam se onda na poslić, pa da probamo tu sedmicu.
hvala na savjetu ;)
Kako sam ja čuo (nikad nisam imao 64-bit xp) da je xp nestabilniji u 64 bitnom osu.. Tako da bolje instaliraj 7-icu...
Aktiviran na tri različita računala?! Samo ako je izbrisan sa tih računala ili deaktiviran na njima. Ako nije ,zaboravi.
Kod Retail verzije ,Windows može biti aktivan samo na jednom PC-u u isto vrijeme.
Da ,postoji ,ali ,pitaš na krivom mjestu:
Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.
pozdrav
zelio bih da znam dali bih mogao instalirati windows 7 na pentium 4 3.0GHz ,2GB RAM-a,256MB graficka,250GB Hard disk
molim bez mikrosoftovi minimalni sistemski zahtjeva jer ih vec znam zelio bi necije strucno misljenje o tome da znam
dali ce sve raditi perfektno
pozdrav
zelio bih da znam dali bih mogao instalirati windows 7 na pentium 4 3.0GHz ,2GB RAM-a,256MB graficka,250GB Hard disk
molim bez mikrosoftovi minimalni sistemski zahtjeva jer ih vec znam zelio bi necije strucno misljenje o tome da znam
dali ce sve raditi perfektno
Radit ce ti. Imam i starija i slabija racunala od tvoga i sve uredno radi.
Da, radit će bez problema..
Trenutno imam windows xp htio bih staviti windows 7.Za par dana ću kupiti još 1GB rama da imam 3GB.Sad me zanima jel bi mogao staviti 64 bitnu verziju i jel bi radilo sve normalno,jer frend ima 8GB rama pa na cd-u ima verziju sa 64 bit-a
Radilo bi, da.