Vidio sam na torrentu da ima SP3 od windowsa. Dali netko od vas to vec koristi? dali mi se isplati to skidat, ima 2 gige ali to nema veze. U cemu je prednost i ima li nedostataka. Molim tko god ga ima neka mi nesto pojasni i hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo neces nesto kao sto je service pack skidat sa torrenta da ti bude virus unutra i shebe ti cijele windowse to se skida sa microsoftove stranice, ko' drugo nis posebno mozda malkice ubrzaju windowse i ispravljeni su pokoji bugovi skini pa probaj.
Cijeli Windowsi sa SP3 su veliki oko 700MB, a sam SP3 je velik od 300 do 500MB, ovisno koju verziju hoćeš.
Ako ti treba samo SP3, dakle samo service pack, a ne cijeli windowsi, ne moraš ga skidati sa torenta, nego možeš i sa službenih Microsoftovih stranica. Bit će ti i brže i sigurnije.
Windows XP Service Pack 3 - ISO-9660 CD Image File
Prvi je velik 315MB, a drugi 550MB. Ovaj prvi samo trebaš skinuti i instalirati, a ovaj drugi moraš najprije pomoću Nera ili sličnog programa snimiti na cd. Radi se o istoj stvari, ne trebaju ti oba.
Najbolje ti je napraviti online update sa Windows Update, jer predpostavljam da veći dio zakrpa koje su sadržane u Service Packu 3 već imaš instalirane, tako da ćeš preko Windows Update-a skinuti samo one koje ti nedostaju + one koje su izašle nakon SP3.
imam ja neki da valja nei bio besplatan
moj je baziran na visti i 1000000000000000000 je puta bolji neko ovaj free
ako skinem ovaj s microsoftovih stranica SP3 zanima me samo,vec ste rekli da je malo brzi od SP2 i ispravljeni su neki bugovi. e sad me zanima hoce li mi biti nekih promjena u vezi igri. Hocu li i dalje moci igrati sve nove igre, tj. sta je druckjie ili je sve isto vezano za igre kao na SP2?
ako skinem ovaj s microsoftovih stranica SP3 zanima me samo,vec ste rekli da je malo brzi od SP2 i ispravljeni su neki bugovi. e sad me zanima hoce li mi biti nekih promjena u vezi igri. Hocu li i dalje moci igrati sve nove igre, tj. sta je druckjie ili je sve isto vezano za igre kao na SP2?
Pa ako covjek skida s sumljive torrent stranice onda ce mozda da bude problema.
Ja sebi skinuo nekakav XP pro preformance SP3 s what.cd-a . Neka vas ne zavaraju ove pro preformance gluposti, skinuo sam u biti samo XP s SP3 koji je 'ogoljen' IE-a, MSN-a, igara, slika, screensejvera bla bla bla i sve za 259MB .
E da, i radi kao urica, puno bolje nego SP2.
Nego sto sam htio reci, samo se sljepac boji torrent mreze. Ako si clan dobrog i probranog trackera nema prica o virusima.
Nego sto sam htio reci, samo se sljepac boji torrent mreze. Ako si clan dobrog i probranog trackera nema prica o virusima.

Možda čovjek pita za alternativne izvore jer nema oriđiđi kao i mnogi ostali... :D
otkad je BUG to objavio na disku, ja instalirao i sve je ok. nije baš da kužim razliku u odnosu na prije.
Kod bratića na SP3 su se pojavila zaštekavanja u igrama a u SP2 nije toga bilo tako da...
Najbolje je po mom misljenju (a tako sam i napravio) SP3 stavit na svjezu instalaciju XP-a pa onda drivere pa tek onda programe.Nikako ne skidat SP3 sa torrenta nego sa MS stranice.Nekog ocitog ubrzanja nisam primjetio al nemam problema ni sa igrama ni sa programima.Sve 5.