Windows XP SP3

poruka: 16
|
čitano: 3.917
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows XP SP3
pitanje

Vidio sam na torrentu da ima SP3 od windowsa. Dali netko od vas to vec koristi? dali mi se isplati to skidat, ima 2 gige ali to nema veze. U cemu je prednost i ima li nedostataka. Molim tko god ga ima neka mi nesto pojasni i hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Kao prvo neces nesto kao sto je service pack skidat sa torrenta da ti bude virus unutra i shebe ti cijele windowse to se skida sa microsoftove stranice, ko' drugo nis posebno mozda malkice ubrzaju windowse i ispravljeni su pokoji bugovi skini pa probaj.

E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP SP3

Cijeli Windowsi sa SP3 su veliki oko 700MB, a sam SP3 je velik od 300 do 500MB, ovisno koju verziju hoćeš.

Ako ti treba samo SP3, dakle samo service pack, a ne cijeli windowsi, ne moraš ga skidati sa torenta, nego možeš i sa službenih Microsoftovih stranica. Bit će ti i brže i sigurnije.

Windows XP Service Pack 3

Windows XP Service Pack 3 - ISO-9660 CD Image File

Prvi je velik 315MB, a drugi 550MB. Ovaj prvi samo trebaš skinuti i instalirati, a ovaj drugi moraš najprije pomoću Nera ili sličnog programa snimiti na cd. Radi se o istoj stvari, ne trebaju ti oba.

Škrtica = student Prometnog fakulteta koji nije položio sve ispite.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 17:06 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Najbolje ti je napraviti online update sa Windows Update, jer predpostavljam da veći dio zakrpa koje su sadržane u Service Packu 3 već imaš instalirane, tako da ćeš preko Windows Update-a skinuti samo one koje ti nedostaju + one koje su izašle nakon SP3.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windows XP SP3

imam ja neki da valja nei bio besplatan

moj je baziran na visti i 1000000000000000000 je puta bolji neko ovaj free

Core 2 Extreme QX9775, FOXCONN BLACKOPS MBO, 8GB DDR3 (4x2GB) 1600MHz, Sapphire HD 4870 X2 CF 2X, 2TB WD (2X1TB),LG GGW-H20L, Cooler Master 1250 W, Thermaltake VD4000BWS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows XP SP3
madafaker kaže...

madafaker de ti nama slikaj tu pilu i objavi slike da mi to vidim to sto ti imas u sigu potpisano...
Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,40, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
16 godina
protjeran
autorov komentar

ako skinem ovaj s microsoftovih stranica SP3 zanima me samo,vec ste rekli da je malo brzi od SP2 i ispravljeni su neki bugovi. e sad me zanima hoce li mi biti nekih promjena u vezi igri. Hocu li i dalje moci igrati sve nove igre, tj. sta je druckjie ili je sve isto vezano za igre kao na SP2?

17 godina
bbb_pu kaže...

ako skinem ovaj s microsoftovih stranica SP3 zanima me samo,vec ste rekli da je malo brzi od SP2 i ispravljeni su neki bugovi. e sad me zanima hoce li mi biti nekih promjena u vezi igri. Hocu li i dalje moci igrati sve nove igre, tj. sta je druckjie ili je sve isto vezano za igre kao na SP2?

Sve isto.
Škrtica = student Prometnog fakulteta koji nije položio sve ispite.
16 godina
protjeran
Tuborg_Green kaže...
madafaker kaže...

madafaker de ti nama slikaj tu pilu i objavi slike da mi to vidim to sto ti imas u sigu potpisano...
 još čekam procesor ostalo imam
Core 2 Extreme QX9775, FOXCONN BLACKOPS MBO, 8GB DDR3 (4x2GB) 1600MHz, Sapphire HD 4870 X2 CF 2X, 2TB WD (2X1TB),LG GGW-H20L, Cooler Master 1250 W, Thermaltake VD4000BWS
16 godina
protjeran
madafaker kaže...
Tuborg_Green kaže...
madafaker kaže...

još čekam procesor ostalo imam

Registrirao sam se samo da tebi kazem da si vrhunski idiot.. NHF
To je BEZ SUMNJE najvece bacanje novaca na svijetu.
To sto ti to ne vidis i ne rauzmijes (slazes se sa time) ne znaci da je istina.
To sto sam i ja idiot jer psujem, takoder ne znaci da nisam u pravu.

HF
17 godina
neaktivan

Pa ako covjek skida s sumljive torrent stranice onda ce mozda da bude problema.

Ja sebi skinuo nekakav XP pro preformance SP3 s what.cd-a . Neka vas ne zavaraju ove pro preformance gluposti, skinuo sam u biti samo XP s SP3 koji je 'ogoljen' IE-a, MSN-a, igara, slika, screensejvera bla bla bla i sve za 259MB .

E da, i radi kao urica, puno bolje nego SP2.

Nego sto sam htio reci, samo se sljepac boji torrent mreze. Ako si clan dobrog i probranog trackera nema prica o virusima.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
pixelatem kaže...

Nego sto sam htio reci, samo se sljepac boji torrent mreze. Ako si clan dobrog i probranog trackera nema prica o virusima.

To ti misliš Smijeh
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Možda čovjek pita za alternativne izvore jer nema oriđiđi kao i mnogi ostali... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

otkad je BUG to objavio na disku, ja instalirao i sve je ok. nije baš da kužim razliku u odnosu na prije.

17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Kod bratića na SP3 su se pojavila zaštekavanja u igrama a u SP2 nije toga bilo tako da...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Najbolje je po mom misljenju (a tako sam i napravio) SP3 stavit na svjezu instalaciju XP-a pa onda drivere pa tek onda programe.Nikako ne skidat SP3 sa torrenta nego sa MS stranice.Nekog ocitog ubrzanja nisam primjetio al nemam problema ni sa igrama ni sa programima.Sve 5.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 16:56 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice