Windows XP Problem

poruka: 4
|
čitano: 1.022
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows XP problem

Imam problem sa Windowsom. Nemogu pokrenuti lokalne diskove (C i D), nemogu spremiti (sejvati) radove npr. u Paintu i jos mnogo toga nemogu. Ja mislim da je to zbog nekog virusa, ali sad se stvaraju novi problemi. Imam AVG antivirus, ali kad ga pokrenem tipke za Scan nema, to jest, tipka se vidi, ali ne pise nista, i nemoze se stisnuti. Skinuo sam Spyware Terminator i pomislio da ce mi on pomoci. Instalirao sam ga i pokrenuo skeniranje racunala. Na kraju mi je pisalo da ima 33 "virusa". Kliknuo sam Ukloni, pa mi je izbacilo prozor na kojem pise da moram resetirati racunalo i ponovo pokrenuti skeniranje. To sam i ucinio, ali opet se isto otvorilo. Imam namjeru podignuti novi Windows, ali prvo moram spremiti neke vazne datoteke na USB stick, a nemogu, jer mi nece uci u Moje Racunalo. Molio bi vas da mi pomognete.

Administratori, ispricavam se ako sam otvorio temu na krivom mjestu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows XP Problem

Skini si Malwarebytes i proskeniraj.I optimizar sistem sa Glary utilities pa javi jel ima poboljšanja.

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP Problem

U slučaju da želiš izvući podatke:

Skini najnoviji ubuntu i sprži ga na cd. Bootaj ga kao Live-CD i preko njega prebaci ili sprži sve podatke koji ti trebaju.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP Problem

Jedino pametno i jedino sigurno!! Ako ima 33 virusa ,jedino sigurno rješenje je clean install i onda uključit mozak na Windowsima da se to ne ponovi!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice