Windows XP-problem s instalacijom zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.184
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows XP-problem s instalacijom

ev vako sad korstim Windows 7 64 bit i hoću da instaliram Windows XP 32bit i ja kad hoću da stisnem instal ovo se pojavi ehh sad čuo sam da treba restartovati komp da bi se pokrenuo ovakva vrsta setupa..please help.treba mi windows xp zbog gta4 koji lakše klizi na xp-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:26 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP-problem s instalacijom
SpyGi kaže...

ev vako sad korstim Windows 7 64 bit i hoću da instaliram Windows XP 32bit i ja kad hoću da stisnem instal ovo se pojavi ehh sad čuo sam da treba restartovati komp da bi se pokrenuo ovakva vrsta setupa..please help.treba mi windows xp zbog gta4 koji lakše klizi na xp-u

windowsi ti se inače istaliraju preko biosa. prvo trebaš ući u bios matične ploče i namjestiti optički pogon kao 1. uređaj. kad ti bude pisalo da win se pokreće moras stisnuti bilo koju tipku i inatsalacija i prikupljanje drivera će početi...dalje valjda znaš...instalacija xp obično traje nekih 40 min

the PeRo
17 godina
neaktivan
Windows XP-problem s instalacijom

O instalaciji XP-a je bilo bezbroj tema. Evo jedne.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:51 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice