ovako moj frend je zabrinut ima dvije 2 particije C i D na C mu je sistem, a na D muzika i igre i njega zanima kada rusi windowse oce li mu se izbrisati sve na D particiji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nece mu se nista desiti s podacima na D particiji ako je nebude dirao tijekom nove instalacije,dakle prilikom sljedece instalacije samo C particiju formatirati.
Netreba da brine na D ce mu svi podatci ostat,ako mu je na C sistem,a ako je na d onda ide i C i D!! pozz
imam problem s win 7
download-am igricu crossfire
dodje do kraja skidanja i onda kaže da je veza prekinuta sa serverom
ovo je hitno još sam u clanu i veliki sam ovisnik o njoj
probajte mi dati neki drugi link ove igrice
ne s z8games
molim vas pomoć
ostale stvari bez problem skidam
oooops kriva tema sorry
al svejedno molim vas pomoć
Nece mu se nista desiti s podacima na D particiji ako je nebude dirao tijekom nove instalacije,dakle prilikom sljedece instalacije samo C particiju formatirati.
...ako frend nije kao i večina "početnika" igre instalirao po defaultu u Program Files...
MOZE mi netko reci dali na XP-U.se mogu igrat directx10 i directx11 igre?
...ne...
pa mi mozes kazat sta trebam napravit da igram igre u dx11 jer
imam grafu koja mi to podrzava?a sad mi vrti u dx9
...pa trebaš imati hardver koji podržava 64 bitni software, instalirati windows 7 i to bi bilo to...jer
koliko vidim, nisi nigdje napisal koji komp. imaš...
sta trebam napravit da igram igre u dx11 jer
Otputovat u budućnost, jer trenutno osim Call of Pripyata ne znam niti jednu drugu igru koja podržava dx11.
šta mislite da bi ostala D particija ako je na istom disku gdje i C...
ostala bi naravno, ali dali bi je novi windows prepoznao kao particiju ili kao unallocated space, ako je ovo drugo kad kreira iz toga particiju ono se formatira, zar ne ?
neznam pa pitam..
...ne razumijem baš pitanje...dakle izbrišeš C particiju, particiju D ne diraš, zatim stisneš slovo "C" i kreiraš
novu particiju C na koju instaliraš Windowse...u tom slučaju formatira se samo nova C particija, particija D
ostaje netaknuta kao i sve na njoj, ako si imal sve instalirano npr. ovako...
da, znam to ali sam ja mislio nešta drugo... no krivo sam mislio, mora ostati particija sa svim na sebi ako je ne dira...
šta mislite da bi ostala D particija ako je na istom disku gdje i C...
ostala bi naravno, ali dali bi je novi windows prepoznao kao particiju ili kao unallocated space, ako je ovo drugo kad kreira iz toga particiju ono se formatira, zar ne ?
neznam pa pitam..
naravno da ostaje. ako u instalaciji formatiraš c particiju, d ostaje netaknuta. kad se win instalira, odeš u my computer i d particija se lijepo vidi, sasvim netaknuta, sa svim datotekama kao i prije instalacije